bana yardım edinnnn

leesunggi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
35
3
6
30
arkadaşlar dört yıllık bi arkadaşım var ben ona karşı çok derin duygular besliyorum hemde bayağı derin bir ay sonra üniv bitiyor ve biz ayrılacağız..onunda içinde bana karşı bir şeyler var mı bilmiyorum..çok ilgili oluyır benimle tensel temaslar felan çok düşünüyor..bunları sadece arkadaş olduğumuz için mi yapıyor..mesela karşıdan karşıya geçerken kolumu tutuyor hep..üşüdüğümde ceketini veriyor..telefonuma gelen mesaja kimmiş o diye soruyor..elini omzuma atıyor..yüzümü seviyo dokunuyor..bilekliklerimle oynamayı çok seviyor..şalımın arkasından tutup çekiyor daha bir sürü şey..elimi tutuyor ama bunları sadece bana yapıyor başka kızlara böyle şeyler yapmaz birde mart ayından beri böyleyiz öncesinde bu kadar tensel temas olmuyordu ama akşamları mesaj atıp konuşmya çalıştığım zaman da çok konuşmaz mesajlaşmayı sevmiyor..telefonla pek ilgilenmiyor..kendiside diyor gelen masajlara cevap veririm sadece diye öyle ne yapmalıyım bunların hepsini arkadaşım olduğu için mi yapıyor sizce

birşeyler söyleyin kızlar hangi erkek hiç bir şey hissetmediği birine bu kadar hem nazik hem çekingen davranır..düşünmekten kafayı yiyeceğim acaba arkadaşız felan diye mi açılamıyor kiii

daha ne yapsın ki yani içine düşmüş artık. mesajlaşma meselesini bilemedim belki telefon muhabbetini sevmiyprdur. vardır bir sebebi. bir şey hissediyosan sor. zaten okul bitince görüşmeyecekmişsin nasılsa. olmazsa çok da tın der geçersin

ben çok taviz verdim normalde elimi kolumu bu zaman kadar k,imse tutmamıştır diğer grubumuzdaki arkadaşlar yaptığında izin vermiyorum bilmiyorum dikkatini çekiyordur illaki ama hala bi tık yok neyi bekliyor bende bilmiyorum

Bunlar arkadas arkadasa yapılacak seyler degıl kı sahsen bı arkadasım yuzumu sevmeye kalksa bıleklerımle oynamaya kalksa yok elını omzuma atsa yapıstırırım şepesilleyi yapamaz yanı ama bunları yapıpda acılmıyrsa bende uzak dururum ortada bısı yok gelcek yuzumu sevcek umutlandrp umutlandırp hıc bısı olmamıs gıbı hayatımdan gıdecek yek yaaa

özel hayatından pek fazla bahsetmeyi sevmiyor ama bu zamna kadar kimlerle görüştüğünü biliyorum..oda benim biliyor ama çok soru sormaz eskiler hakkında felan

evet kesinlikle bunlar normal arkadaşların yaptığı şeyler değil ama neyi bekliyor bilmiyorum kendisi sorumsuz serseri duyarsız birrisi de değil yani düşünüyor beni merak ediyor eskisine göre arkadaşlık ilişkimiz de daha iyi mesela dün bana bisiklet sürmeyi öğretti ben onun önüe oturdum felan çok güzeldi çok romantikdi.. tek kolunu boynuma doladı kafasını kafama yasladı... bütün bunları yaşadık ama bugün derste o kadar sessiz sakşn di ki doğru düzgün konuşmadık bile

çok romantikmiş hakikaten. belki senden bir adım bekliyordur. illaki ondan beklemek zorunda değilsin. kendin konu aç. okul bitiyor. bir daha görüşemeyiz belki gibi bişeler söyleyip olta at. belki dökülür. denemeye değer.

evet ama bunları hep konuşuyoruz mesela öncesin de evlilğe felan karşıydı ben evlenmicem diyordu ama şu iki aydır diğr erkak arkadaşların gösterdiği kızlara bakıyor özellekle benim yanımda yapıyor beni sinir etmek için yoksa ilgilendiği yok yani ama bişmiyorum ne yapacağım

Arkadaşsınız ama elleriyle yüzünü kavrayıp seviyor öyle mi?
Öyle saf gibi duruyor musun bu ne şimdi diyemiyor musun?
Veya sen bu şekilde davranmaya başladın eskiden yapmazdın noldu diye soramıyor musun?
Çok pasifsin açıkçası.

Arkadaşlığının bitmesinden mi korkuyosun niye ondan bi adim bekliyosun ki illa erkekler açılması lazım demi bende hayatta açılmazdim evet ama ağzını arardim

pasif davranma. bir daha dokunmatik bir hareket yaparsa hayırdır de.belliki konuyu senin açmanı bekliyor. napıcam deyip oturursan okul biter o sağ, sen selamet.

bizim aramızda bir şey mi var? yoksa ben yanılıyor muyum? de ... ne gibi der = sevgili olmak gibi dersin.

mesele pasif davranmak değil ki onu kaybetmekten arkadaşlığıız biter diyede çok korkuyorum o bana kıyamıyor ki ben ne dersem yapıyor ki benim başımdan daha öncesinde biz altı kişilik gruptuk dördü erkek ikisi kız içlerşnden bir tanesi bna açıkldı iki yıl önce ve ben kabul etmedim ondan sonra o arkadaşla ben yolları ayırdık şimdi konuşmuyoruz bile oda bunları biliyor acaba diyorum o yüzden mi açılmıyor ben onunla gayet açık konuşuyorum bana dokunmatik hareketler yaptığında ne yapıyon ya felan diyorum ama insana sevdiği kişi böyle şeyelr yapınca çok fazla tepkide veremiyorum öyle arda kaldım valla

ve dışarıdan insanlarda bizi gördüğünde bir keresinde ikimiznde tanımadığı kadın bunun kolundan tuut beni gösterdi sevgilin galiba dedi biz ikimiz şoka girdik o hemen yok dedi ama sonrasında ikimiz birbirimize bakrak güldük felan oda farkında bnece bunların ama niye devamı gelmiyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…