evet kesinlikle bunlar normal arkadaşların yaptığı şeyler değil ama neyi bekliyor bilmiyorum kendisi sorumsuz serseri duyarsız birrisi de değil yani düşünüyor beni merak ediyor eskisine göre arkadaşlık ilişkimiz de daha iyi mesela dün bana bisiklet sürmeyi öğretti ben onun önüe oturdum felan çok güzeldi çok romantikdi.. tek kolunu boynuma doladı kafasını kafama yasladı... bütün bunları yaşadık ama bugün derste o kadar sessiz sakşn di ki doğru düzgün konuşmadık bile
evet ama bunları hep konuşuyoruz mesela öncesin de evlilğe felan karşıydı ben evlenmicem diyordu ama şu iki aydır diğr erkak arkadaşların gösterdiği kızlara bakıyor özellekle benim yanımda yapıyor beni sinir etmek için yoksa ilgilendiği yok yani ama bişmiyorum ne yapacağım
bizim aramızda bir şey mi var? yoksa ben yanılıyor muyum? de ... ne gibi der = sevgili olmak gibi dersin.arkadaşlar dört yıllık bi arkadaşım var ben ona karşı çok derin duygular besliyorum hemde bayağı derin bir ay sonra üniv bitiyor ve biz ayrılacağız..onunda içinde bana karşı bir şeyler var mı bilmiyorum..çok ilgili oluyır benimle tensel temaslar felan çok düşünüyor..bunları sadece arkadaş olduğumuz için mi yapıyor..mesela karşıdan karşıya geçerken kolumu tutuyor hep..üşüdüğümde ceketini veriyor..telefonuma gelen mesaja kimmiş o diye soruyor..elini omzuma atıyor..yüzümü seviyo dokunuyor..bilekliklerimle oynamayı çok seviyor..şalımın arkasından tutup çekiyor daha bir sürü şey..elimi tutuyor ama bunları sadece bana yapıyor başka kızlara böyle şeyler yapmaz birde mart ayından beri böyleyiz öncesinde bu kadar tensel temas olmuyordu ama akşamları mesaj atıp konuşmya çalıştığım zaman da çok konuşmaz mesajlaşmayı sevmiyor..telefonla pek ilgilenmiyor..kendiside diyor gelen masajlara cevap veririm sadece diye öyle ne yapmalıyım bunların hepsini arkadaşım olduğu için mi yapıyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?