bana yardım edinnnn

Peki bu adam sizden hoşlansa, onu tutan ne? Sizin hoşlandığınızın da farkındaysa üstelik ki illaki hissetmiştir. Bana kalırsa flörtleşmeniz, size yakın olmak, tensel temaslar hoşuna gidiyor fakat onda ilerisi yok.

bence senden daha net bir adım bekliyor. hem olmazsa ve arkadaşlığınız biterse de yapacak bir şey yok. sonsuza dek böyle gitmez. senin duyguların varken böyle arkadaşlık olur mu? ya hayatına biri girerse yine arkadaş olabilecek misin zaten. git konuş kafandaki soru işaretlerinden kurtul. ya sevgili olursunuz ya mesafe koyarsnız ki zaten okul da bitiyormuş. bir sonuca varması lazım artık.

Ee bi yiyişmediğiniz kalmış.
Baya baya flört modu.
Adını koyun olsun bitsin

Diyelim okul bitti.aradan bir iki yil gecti sizin karşınıza biri cikti mantikli geldi ve evet dediniz.aradan bir iki ay gecti bu sahis size ulasti seni unutamadim dedi ozaman ne olacak uc kisiyede yazik degil mi.(film seneryosu gibi oldu bu arada) ama acilirsiniz oda yok derse herkes yoluna bakar bence zaten bitiyomus okulda

evet sanırım haklısın ama hoşuna gidiyor ama ben kendimi kullandırtmak gibi olsunda istemiyorum sevdiğim için vazfeçemiyorumda çünkü gerçekten çok etkiliyor beni hiç beklemediğim anda beklemediğim şeyler yapıyo ve bu çocuk daha önce kimseyle çok ciddi bir iliki yaşamadı..erkek lisesi mezunu ve üniversiede de öyle ciddi ilişkisi olmadı yani bana bu yaptıkları sadece bana yapıyo başka kimseye değil

o dediğini yapsam yapsam okul bitince itiraf ederim muhtemele şimdi itiraf edip ondan uzaklaşmayı göze alamam ..

Sevgili olmadığınıza eminmisin?
Bence siz olmuşsunuz ama senin haberin yok.
Arkadaşım yüzümü okşasa höst ayı derim

Sevgili olmadığınıza eminmisin?
Bence siz olmuşsunuz ama senin haberin yok.
Arkadaşım yüzümü okşasa höst ayı derim
evet işte ben diyemiyorum höst ne oluyoruz diye ama onun dışında bi gelişme yok bacım bisiklet sürüyoruz ben onun önünde oturuyorum tek kolunu boynuma sardı kafası kafama yasladı öyle gittik bu olay dün oldu bügün sınıfta sanki hiçççç onları biz yaşamamış gibiyddik

Çok klişe olcak ama biz şimdi neyiz falan de bence
Yok yok deme
İlla sevgili olmak için çıkarmısın benle ; evet mi olması lazım ya ilk öpücük bende olsun de öyle bi reklam varya ordan esinlendim

bugün instagramda bir diziden kisa bir alinti gördüm, asli enver sükrü özyildiza askini itiraf ediyordu
belki izlersen gaza gelirsin :))

sen acilamasanda bi sekilde onun acilmasini saglamalisin

yapamm ki ben hayatımda ilk defa böyle şeyler yaşıyorum onun öncesinde hiç bir erkeğin elime dokunmuşluğu yok sadece bu çocukta karşı koyamıyorum

Ayy ne güzel bişey aşık olmak sevmek sevdiğin insanla el ele tutuşup gezmek beraber bisiklete binmek kol kola gezmez sevdiğinin gündüz sokakta seni sahiplenmesi çok güzel duygular ben böyle şeyler yaşamadim ama ilerde böyle şeyler yaşamak isterim sokakta sevgili olan insanlari el ele görünce arkalarindan mal gibi bişey görmemiş gibi bakıyorum ya çok güzel böyle duygular bayiliyorum Allah seven l eri birbirinden ayirmasın birbirinin değerini bilip birbirini uzmesin her anin değerini bilmek lazim şu üç günĺük ölümĺü dünyada onun için o açilamiyosa sen biraz daha yaklaş o sana tensel temas kuruyosa sen de onun degilmicek yerlerine dokun o zaten anlar gerisi de gelir zaten

Kızlar iki gün önce okadar samimi iken şimdi bir o kadar mesafeli davranıyor baba sanki onların hiç birimi biz yaşamadık çık saçma davranıyor gözlerime Bile bakmıyor ilgilenmiyor muş gibi davranıyor neden şuan böyle davranıyor bu çocuk ben ona bir şey yapmadım ki aksine o bana neler yaptı

Kızlar iki gün önce okadar samimi iken şimdi bir o kadar mesafeli davranıyor baba sanki onların hiç birimi biz yaşamadık çık saçma davranıyor gözlerime Bile bakmıyor ilgilenmiyor muş gibi davranıyor neden şuan böyle davranıyor bu çocuk ben ona bir şey yapmadım ki aksine o bana neler yaptı

Şimdi ki kızlar öyle valla

Sen müsaade ettiğin için yapıyor, sana özel yapmasının başka bi sebebi olduğunu düşünmüyorum maalesef. Bu iş böyle devam ederse kalbin kırılacak ondan vazgeç demiyorum ama müsaade etme temaslarına, kibarca çek kendini. Senin rahat bi kız olduğunu bile düşünüyor olabilir. Erkek lisesi mezunu + ciddi ilişki yaşamamış olması ciddiyetsiz davranışlarını açıklıyor. Kötü bir insan demiyorum ama fazla lakayt geldi bana.

Sana karşı bi şey hissetmediğini söylemiştim maalesef. Onların hiçbirini sanki biz yaşamadık dediğin şeylere senin gibi anlam yüklemedi ki böyle davranmasına neden şaşırıyorsun? Sen de toparlan lütfen, sana karşı bu kadar düşüncesiz ve rahat davranan bu insanla eski samimiyetine mesafe koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…