bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var.

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
kimse bilmediği için konuyu buraya açmaya uygun buldum.
kızlar eşimle şiddetli kavga ettik.çok konuşuyorum ve ağır konuşuyorum diye bana tokat attı.ve bende ailemi çağırdım onun ailesini aradım geldiler.benim ailem eşime tek kelime etmedi.ben annemin evine gittim bi kaç eşyamla birlikte.
4 gündür annemdeyim.
eşimle oturup konuştum hala kendisini savunuyo sen öyle yapmasaydın vurmazdıma getiriyo.
annemide suçluyo ki annem ağzını açıpta ona birşey demedi
neden almış beni götürmüş nedeni bu.
neyse asıl sorum şu kaç gündür eşimin ailesindende bi haber çıkmıyor.ya bi telefon açıpta demiyorlarki 'kızım ne olacak bu böyle nereye kadar gidecek?'
babamda diyorki onlara gidip babasıyla konuşucam artık yetti herşeyi anlatıcam diyor.
bende diyorum ki sen kız babassı onlar kılını kıpırdatmazken sen neden ayaklarına gidiyosun?
siz olsanız ne yapardınız?

burada adım atması gereken eşiniz. hadı eşiniz aramadı ailesinin arayıp sorması lazım. bence babanız aramasın . alttan alan taraf onlar olsun. burnu surtulsun bıraz. hıçbır kadın tokadı haketmez

Anlattıkların şaka gibi
Yuhhh diyorum eşine yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bide anneni mi suçluyo.ben olsam babamı asla ayaklarına yollamazdım onların senın yanına gelip konuşması lazım .demek onlarda Allah dan arıyolarmış.E yetiştirdikleri çocuktan hesap et .Çok üzüldüm ama böyle yüzsüz ve seviyesiz insanlarla işin olmamalı bence.

eşinin kendini haklı görmesi ilginç cidden.Ailesinin aramaması daha bir tuhaf.Oğlunun yuvası dağılmasın diye çoktan aramış,barıştırma çalışmaları yapıyor olmalılardı bence.Bu ilk tokadı mıydı? Sanki öncesi varmış gibi geldi bana.

ne için tartışştınız? ayrıca babanın araması olmaz canımm. Eşin anlamıyosa bile onun ailesinin büyüklük yapıp ilgilenmeleri grekiyor....

eşiniz yaptığı çok çirkin..
ama sizinde yaptığınız hoş olmamış aileleri karıştırmayacaktınız,
işte bakın olay nereye gelmiş,
annenizde annelik iç güdüsüyle davranmış haklı olarak..
ama sonuç kopacak hale gelmiş..
ama siz asla aramayın madem çıkmışsınız o evden eşinizin aramasını bekleyin derim..

ne kadardır evlisiniz?
eğer tartışmanızda sen haksızsan ve ağır sözler söylediysen eşin seni götürmeye yanaşmayabilir..
belki de bi süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecektir diye düşünüyordur eşiniz..
ayrıca baban ilk adımı atmamalı
erkek tarafı olarak onların çözüm bulması gerekir.eşin gelip seni almasa bile ailesi gelsin götürsün
bende bu durumu yaşadım daha önce
eşim hiç aramadı ama ailesiyle hep irtibat halindeydik
sonrasında kaynım,eltim,kv kp hepsi gelip götürmüşlerdi beni
bazen diyorum iyi yapmışım en azından eşim daha dikkatli artık bana karşı..

aslında küçük bişyeden tartışma çıktı eşim biraz sinirleninc ağzından çıkanı kulağı duymaz.beni kızdırınca bende bağırdım oda saçımı çekti ve tokat attı.
abisi geldi barıştırmaya çalıştı.ben iki gün çenemi oynatamadım çok fazla ağrım oldu.kayınvaldem aynen şunu söyledi sen fazla konuşursan oda kendini tutamaz ben sana söyledim benim oğlu sinirli dedim olursa olur olmazsada sen bilirsin kızım dedi ben seni seviyorum falan dedi kiiii ben samimi bulmuyorum.
işte bi o şekilde konuştu benimle.
benim eşimde iş yok.
dün beni çok aradı eve gel diye gitmedim
babama aradı ve hala şunu söylüyo
benden özür diledi eve geleceğini söyledi
insan bir daha olmayacak bu sondu demezmi

benim tek istediğim onun ailesinin araması değil aslında...eşim babama şunu demeliydi ben hata yaptım birdaha olmayacak sana söz veriyorum belki kuranın üzerine bile yemin edecekti. ben bunu bekledim ama olmadı

benim tek istediğim onun ailesinin araması değil aslında...eşim babama şunu demeliydi ben hata yaptım birdaha olmayacak sana söz veriyorum belki kuranın üzerine bile yemin edecekti. ben bunu bekledim ama olmadı

geçtiğimiz nisan 15 de evlendim

o zaman eşinin ailesini takma boşver!
zaten eşin senden özür dilemiş arasın annenden ve babandan da özür dilesin
kendi yapmadıysa sen sen yaptır bi daha yapmayacağına dair beni ikna et diye söyle eşine

tamam belki bende suçluyum ama vurmamalı ne olursa olsun.
yollamayacam zaten...

kızlar ben beş aylık evliyim öncesindede 7 yıl flört dönemimiz var Rabbim bozmasın eşimle yaklaşık 8 yılda 8 i geçmez büyük yada küçük kavgamız seni kasdetmiyorum ama biraz eşinde olsun sende olsun susmayı bilmeli yeri geldiğinde sinirinin sınırını denememeli bide şunu sorucam sana evi terketmek yerine eşini evdeki davranışlarınla pişmam etmeyi denedinmi hiç

tokat atması kötü ama sizinde herkesi ayaga kaldırmanız kötü olmuş bir oturup konuşsaydınız önce eşinizle neden bunu yaptı belki sonra pişman oldu ama herkes duydugu içinde gurur yapıyor. bazen sorunları iki kişi halletmek gerekiyor yoksa hersey daha da büyüyor.
bazen konuşmak, kırıldığını üzüldüğünü anlatmak daha çok işe yarıyor araya kimseyi sokmadan bu çünkü ikinizin sorunu.
bence çok fazla birsey beklemeyin uzatmadan evinize dönün ve eşinizle siz konuşun babama anama verdiği söz beni bağlamaz önemli olan bana verdiği sözleri tutsun. konuyu uzatırsanız aranız soğur ve bir daha eskisi gibi olamazsınız

her kavgada tartışmada aileleri niye karıştırıyosunuz,sorunlarınızı beraber halledebilecek olgunlukta değilseniz niye evlilik?biz küçükken arkadaşımla kavga edince annemler araya girip barıştırırlardı ,bence aileleri işin içine sokmak en son radde olmalı

eşin hayvanlık etmiş..
ama siz de hemen aileyi işin içine sokmucaktınız.
elbette yiyin tokadı oturun aşağı demiyorum.
ama aileleri aramakdaki amacınız neydi merak ettim?
boşanmak mı istiyorsunuz?
o halde o dakka terkederdiniz evi davayı açardınız..
yok boşanmıcam ama anneme gideyim de hatasını görsün, burnu sürtsün diyorsanız
çooook ama çoook büyük bir yanlış yaptınız.
bakın ne oldu, aramıyorlar sormuyorlar.
hoş bu saatten sonra arasalarda artık siz kocanızın gözünde
tokatda yese dayak da yese EN FAZLA anasının evine giden
sonra tıpış tıpış eve dönen zavallı bi kadın olacaksınız.
değdi mi şimdi bu duruma gelmenize?
boşuna dememişler işde öfkeyle kalkan zararla oturur diye.
ne diyelim hakınızda hayırlısı olur inşallah..

aynen çok doğru susmayı bilmek lazım ama karşılıklı.
eşimde şöyle bi tutum var
diyorki,
ben sinirlenince sus konuşma ben ne dersem diyim cevap verme.ya iyide bu bir olur iki olur her dakika duyduğun laflara susamazsınki konuşma hakkın doğar.
kısacası ben sus pus olucam onun sinirini zıplatmayacam o kızacak 5 dk sonra siniri geçecek falan filan
sen olsan dayanırmısın

öyle ama bana dediki ben seni öldürmeden babanı çağır gelsin alsın seni topla herşeyini git dedi ne yapsaydım?

babanı çağır gelsin alsın seni dedi bana.
çağırmamdaki amaç buydu
benim zavallı olmayacağımı kendi daha iyi bilir zavallı olsaydım gene onun dizinin dibinde oturmaya devam ederdim
dava açmadım haklısın ama hemen koşa koşa dava açılamıyor malesef.
bu akşam geleceklermiş eğer hatasını görmediğini görürsem boşanmayada başvurucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…