ne kadardır evlisiniz?
eğer tartışmanızda sen haksızsan ve ağır sözler söylediysen eşin seni götürmeye yanaşmayabilir..
belki de bi süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecektir diye düşünüyordur eşiniz..
ayrıca baban ilk adımı atmamalı
erkek tarafı olarak onların çözüm bulması gerekir.eşin gelip seni almasa bile ailesi gelsin götürsün
bende bu durumu yaşadım daha önce
eşim hiç aramadı ama ailesiyle hep irtibat halindeydik
sonrasında kaynım,eltim,kv kp hepsi gelip götürmüşlerdi beni
bazen diyorum iyi yapmışım en azından eşim daha dikkatli artık bana karşı..
benim tek istediğim onun ailesinin araması değil aslında...eşim babama şunu demeliydi ben hata yaptım birdaha olmayacak sana söz veriyorum belki kuranın üzerine bile yemin edecekti. ben bunu bekledim ama olmadı
o zaman eşinin ailesini takma boşver!benim tek istediğim onun ailesinin araması değil aslında...eşim babama şunu demeliydi ben hata yaptım birdaha olmayacak sana söz veriyorum belki kuranın üzerine bile yemin edecekti. ben bunu bekledim ama olmadı
Anlattıkların şaka gibi
Yuhhh diyorum eşine yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bide anneni mi suçluyo.ben olsam babamı asla ayaklarına yollamazdım onların senın yanına gelip konuşması lazım .demek onlarda Allah dan arıyolarmış.E yetiştirdikleri çocuktan hesap et .Çok üzüldüm ama böyle yüzsüz ve seviyesiz insanlarla işin olmamalı bence.
eşiniz yaptığı çok çirkin..
ama sizinde yaptığınız hoş olmamış aileleri karıştırmayacaktınız,
işte bakın olay nereye gelmiş,
annenizde annelik iç güdüsüyle davranmış haklı olarak..
ama sonuç kopacak hale gelmiş..
ama siz ala aramayın madem çıkmışsınız o evden eşinizin aramasını bekleyin derim..
kızlar ben beş aylık evliyim öncesindede 7 yıl flört dönemimiz var Rabbim bozmasın eşimle yaklaşık 8 yılda 8 i geçmez büyük yada küçük kavgamız seni kasdetmiyorum ama biraz eşinde olsun sende olsun susmayı bilmeli yeri geldiğinde sinirinin sınırını denememeli bide şunu sorucam sana evi terketmek yerine eşini evdeki davranışlarınla pişmam etmeyi denedinmi hiç
her kavgada tartışmada aileleri niye karıştırıyosunuz,sorunlarınızı beraber halledebilecek olgunlukta değilseniz niye evlilik?biz küçükken arkadaşımla kavga edince annemler araya girip barıştırırlardı ,bence aileleri işin içine sokmak en son radde olmalı
eşin hayvanlık etmiş..
ama siz de hemen aileyi işin içine sokmucaktınız.
elbette yiyin tokadı oturun aşağı demiyorum.
ama aileleri aramakdaki amacınız neydi merak ettim?
boşanmak mı istiyorsunuz?
o halde o dakka terkederdiniz evi davayı açardınız..
yok boşanmıcam ama anneme gideyim de hatasını görsün, burnu sürtsün diyorsanız
çooook ama çoook büyük bir yanlış yaptınız.
bakın ne oldu, aramıyorlar sormuyorlar.
hoş bu saatten sonra arasalarda artık siz kocanızın gözünde
tokatda yese dayak da yese EN FAZLA anasının evine giden
sonra tıpış tıpış eve dönen zavallı bi kadın olacaksınız.
değdi mi şimdi bu duruma gelmenize?
boşuna dememişler işde öfkeyle kalkan zararla oturur diye.
ne diyelim hakınızda hayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?