Bana yardımcı olun kizlarr🙏🙏

Cgdemm aslannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
11
2
1
28
Merhabalar ben bu ay ekimin 9 adetimin başlangıç günüydü yumurtalama dönemimi bekledim herşey normal giderken bugün regle oldum tekrardan bu neden olabilir ayda 2 kez ragle olmuş oldum bu ay hamile kalabilirim sanıyordum yerleşme kanı olabilir yazıyor ama çok fazla kanamam var bu kanama normal mi bı fikri olan yaşayan bilen bana yazabilir mi 😔😔😔

Yerleşme kanaması pembe renkli ve az olmalı ve normal adetinden daha kısa sürmeli. Biraz daha gözlemle duruma göre bakarsın

Merhabalar ben bu ay ekimin 9 adetimin başlangıç günüydü yumurtalama dönemimi bekledim herşey normal giderken bugün regle oldum tekrardan bu neden olabilir ayda 2 kez ragle olmuş oldum bu ay hamile kalabilirim sanıyordum yerleşme kanı olabilir yazıyor ama çok fazla kanamam var bu kanama normal mi bı fikri olan yaşayan bilen bana yazabilir mi 😔😔😔

Yerleşme kanaması kısa sürer ..ama takip edin ara kanamaysa devamlı olursa bir doktora görünün..bebek içinde stres yapmayın ..bu ay olmassa başka ay olur..hayırlısını isteyin

Back
X