• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardımcı olun lutfen cok ıhtıyacım var...

ahbeanne

Hayatima hosqeldin meleqim
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
59
10
13
slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :((((

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
süt nasıl çoğalır sanırım tatlı şeyler yiyerek ...
bu arada ailen ne durumda konunu biliyorum..kardeşlerinde küçüktü bir program yapıldı mı?

süt nasıl çoğalır sanırım tatlı şeyler yiyerek ...
bu arada ailen ne durumda konunu biliyorum..kardeşlerinde küçüktü bir program yapıldı mı?
babamın cezası 6 ay oldu yardım alabılıyormus ama ayda sadece 500 tl oda kırayı verebilmek ıcın amcamlar felan yardım edrız dedıler bakalım

babamın cezası 6 ay oldu yardım alabılıyormus ama ayda sadece 500 tl oda kırayı verebilmek ıcın amcamlar felan yardım edrız dedıler bakalım
sevindim bir çözüm bulunduğuna ..bak dediğim gibi tatlı şeyler sanırım süt çoğaltıyor,böyle nişastalı falan en yisini evladı olanlar bilir tabiki..geçmiş olsun tekrar.

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
Aktarlarda bitkiler var komposto yapın için.

oncelıkle bebegını sakın aç bırakma mama verme dıyenlerı dınleme.sutün azsa tabıkı mama ver arada yazık doysun. sut artırıcı helva,bulgur pılavı, kuru börulce,humana cayı,boza, bol sıvı,yesıllık ama maydonoz harıç ıyı gelıyor. dereotuda sut artırır

bulgur tüketin, bol su ve yeşillik yiyin ve kimyon kullanın yemeklerinizde. Sitres yapmapın diyemicem çok sıkıntılı bir dönemdesiniz ama hiç değilse emzururken kendi kendinize bebeğinizle kalmaya sakin olmaya çalışın. Allah kolaylık versin

yulaf ezmesi arttırıyor akrabamızın öyle artmıstı

Karisik meyve kompostosunu bol bol tuketebilirsin bol bol su ic yesillik yemek te faydali diye biliyorummm birde tatli yersende cok iyi olur ama en onemli sey moralini yuksek tutacaksin kendine sıkıntı ve stres yapmamalısın ki bol bol sütün olsunnn burada en onemli etken uzulmemek (soylemesi kolay biliyorum ama baska caresi yok) cunku mutluluk hormonlarinin salgilanmasi anne sutunu arttirmada en onemli seydirrr... Allah yardimcin olsunnn...

oncelıkle bebegını sakın aç bırakma mama verme dıyenlerı dınleme.sutün azsa tabıkı mama ver arada yazık doysun. sut artırıcı helva,bulgur pılavı, kuru börulce,humana cayı,boza, bol sıvı,yesıllık ama maydonoz harıç ıyı gelıyor. dereotuda sut artırır
mama werme dıolar doktor dedı ama ewdekıler werme dıo dedıklerını denıycem

GNC'nin Brewers Yeast kapsüllerinden günde 18 taneye kadar alabiliyorsun, mükemmel süt üretiyorlar.. 2. oğlumda 6 ay kullandım işe yarıyor..

ben hiç süt içmedim hep mamayla büyüdüm illa süt şartmı hatta ben hastalığı olan annelerin bebeklerine süt vermelerine karşıyım, annem ablama süt vermiş şimdi annemde olan bütün hastalıklar ablamda da var ben içmediğim için bende yok. süt yoksa mama ver hatta bu devirde artık mamalar sütten bile farksız gayet sağlıklı.

Canim ben benim taktiklerimi soyliim. Oncelikle rezene cayi. Onra boza. Humana nin sut artirici cayi var. 8 inciri sekiz dakika kaynat suyunu ic. Ayrica bulgur pilavi etkili olur.. Ve tabi bol bol su ii uyku ve stres yapmama (bu nasil olur ben de bilmiyorum) bu arada sut icmek de artiriyo diyorlar ben denemedim

Karisik meyve kompostosunu bol bol tuketebilirsin bol bol su ic yesillik yemek te faydali diye biliyorummm birde tatli yersende cok iyi olur ama en onemli sey moralini yuksek tutacaksin kendine sıkıntı ve stres yapmamalısın ki bol bol sütün olsunnn burada en onemli etken uzulmemek (soylemesi kolay biliyorum ama baska caresi yok) cunku mutluluk hormonlarinin salgilanmasi anne sutunu arttirmada en onemli seydirrr... Allah yardimcin olsunnn...
bu sıkıntılarımız geçse ıns cvbn ıcn sAOL cnm bnm

emziren anneler icin cay var eczanenize sorun..ismini tam olarak yazmaya cekindim reklama girer mi diye..bir de gogsunuzun bos oldugunu hissetseniz bile emzirin..cektikce cogaliyor...ev yapimi yogurt, ispanak bol tuketin..babaniza gecmis olsun, aileniz icin uzuldum..

Back
X