• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardımcı olun lutfen cok ıhtıyacım var...

rezene çayı iç ve humana still tea

süt arttırıcı malt içecekte işe yarar

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
İncir ye canım. Bol bol incir ye. Çok işe yarıyor. Sonra kuru erik ayva ve incirden hoşaf yap. Bu konuları düşünmemeye çalış. Sütün stresten çekilmiştir. Senin bu durumda yapabileceğin hiç bir şey yok. Bol bol kuru incir ye ve hoşafını iç. Çok işe yarıyor. Kız kardeşimin sütü de azdı. Annemler bunları yapınca çoğaldı. Taşıyordu hatta düşün.

Canım yeşillik sebze tüket...
Tatlıyla alakası yok.. Günde en az iki litre su( diger sıvılar hariç)
Kurı incir ye özellikle geceleri süt cok olur yatmadanda ye..
Bolca dinlenmeye calıs..
Ve sütün olmasını istiyosan kendind pomba al ve gögsünü sag.. Beyne mesaj gidermiş bu yöntemle bebek emiyor süt lazım diye.. Denendi ve onaylandı canım.. İkinci bebegimi alıcam kıcagıma inş..
Sen süt olsada olmasada sag gögüslerini.. Bol bol sıvı tuket dogal.. Kalsiyum içeren gıdalar tüket.. Sütünün kalıtesi için..

Allah yardımcınız olsun sayılı gün cabuk geçsin üzülme

bir arkadaşımdan incir ve incir kürünün iyi geldiğini duymuştum

Bol su. Yeşillik tüketin ama maydanoz dışindakileri çünkü ödem attırır maydanoz. Dereotu çok işe yarıyor.
Kolaylıklar dilerim.

TATLI SÜT ARTTİRMAZ ASLA..........

bolboool su için 3.4 litre yeşil soğan ve bol bol meyve

Bulgur pilavı
Kuru soğan
Dereotu
Elma
Kuru incir
Su
ve en önemlisi emzirmek
stresten uzak dur

humana still tea çayı,bol su bol yeşil sebzeler yeşillik.Bunları tüket yeşillikler sebzeler bütçeni yormaz ayrıca bulgur, dönem meyvelerinden komposto filan.Allahın izniyle çılgınlar gibi sütün gelir çoşar inşallah

slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok :KK43:(((
Kesinlikle bol bol yeşillik yemelisin....kıvırcık, ıspanak, roka , tere , maydonoz ne bulursan ye, taze taze!! Yanlız gaz yapanlardan uzak dur, soğan gibi...
Bol bol sıvı tüket, su, komposto falan. Çok gençsin, Rabbim bebişini korusun, seninde yardımcın olsun.

Back
X