Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir ye canım. Bol bol incir ye. Çok işe yarıyor. Sonra kuru erik ayva ve incirden hoşaf yap. Bu konuları düşünmemeye çalış. Sütün stresten çekilmiştir. Senin bu durumda yapabileceğin hiç bir şey yok. Bol bol kuru incir ye ve hoşafını iç. Çok işe yarıyor. Kız kardeşimin sütü de azdı. Annemler bunları yapınca çoğaldı. Taşıyordu hatta düşün.slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((
Tatlı sizi besler bebeği değil.
Bol su ve şekersiz komposto/hoşaf.
Kesinlikle bol bol yeşillik yemelisin....kıvırcık, ıspanak, roka , tere , maydonoz ne bulursan ye, taze taze!! Yanlız gaz yapanlardan uzak dur, soğan gibi...slm canlarım konuyu buraya yazıorum cunku dıger bölümlerde cvb alamıyorum eskı konumdan bılırler babam hapise girdi 1 haftadır ona cook uzuldugum ıçın sütüm çekildi goguslerım boş bebegım doymuyo zaten fazla bı sütüm yokdu süt attırıcı olarak ne tavsiye edersiniz lütfen cvb verin daha 19 yaşinda bi anneyim hiç bi tecrübem yok bna akıl verecek kımsede yok(((