Kızlar merhabalar bana lütfen yardımcı olun daha araniza yeni katildim ve iki hafta olucak yumurta catlama iğnesi yaptırdım bugünde test yaptırdım ve sonuç iki çizgi çıktı ama ikinci çırağı silik anlamadım ben ve aklım çok karisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneyi vurdurali kac gun oluyor canim tam olarakKızlar merhabalar bana lütfen yardımcı olun daha araniza yeni katildim ve iki hafta olucak yumurta catlama iğnesi yaptırdım bugünde test yaptırdım ve sonuç iki çizgi çıktı ama ikinci çırağı silik anlamadım ben ve aklım çok karisti
CanimIgneyi vurdurali kac gun oluyor canim tam olarak
Yumurta çatlama iğnelerinin suresi 14 gun suruyor da
10 günü geçtiIgneyi vurdurali kac gun oluyor canim tam olarak
Yumurta çatlama iğnelerinin suresi 14 gun suruyor da
Canim bir kac gun sonra tekrarla koyulasma varsa hamilesindir hayirli olsun sana daCanim
10 günü geçti
Hamilesiniz gibi görünüyor fakat çatlatma iğneleri bu testlerde çift çizgi gösteriyor.Adetiniz geçti mi?Kızlar merhabalar bana lütfen yardımcı olun daha araniza yeni katildim ve iki hafta olucak yumurta catlama iğnesi yaptırdım bugünde test yaptırdım ve sonuç iki çizgi çıktı ama ikinci çırağı silik anlamadım ben ve aklım çok karisti