• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

hayattanbezdim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
23
0
86
Kütahya
ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana

ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana
hayattan yeteri kadar bezememişsiniz anlaşılan ki daha boşanmadan başka bir adamın kahrını çekmeye gidiyorsunuz üstelik sizin karakterinize söz bile söylemeyeceğim evli bir kadınla görüşebilecek karakterde birisine gideceksiniz..yazdıklarınızda haklı olduğunuz tek cümle çocuklarınız..sizin adınıza ve yapacaklarınız adına çocuklarınız adına şu an bende üzgünüm..

Eşinizin size kötü davranıyor olması, aldatmanızı haklı çıkarmaz, yaptığınız şey iğrenç birşey ayrılmayı bekleyemediniz mi? Ayrıca sevgilin muhtemelen evli ve mutsuz kadınları kovalayan, çıkar sağlayan biri, yarın kocanı bırakırsan sana güvenip seninle evlenmesini mi bekliyorsun 2 çocuğunun babasını aldatan kadın onu mu aldatmayacak? Sevgilin bunu düşünecek kadar akıllı değilmidir?

Hemen ayni eve girmeye ne gerek var? Önce tek basiniza bir durun toparlanin sonra baskasiyla evlenmeyi ayni evde yasamayi düşünün.

Ayriva cocuklariniz varken evlenmeden bir adamla yasamak doğru olmaz ne düşüneceğini bilemeyecekler ...

Acele etmeden sakince yasayin hayatinizi sizi isteyen adam kaçmaz zaten telaşa gerek yok

Git banyoya soğuk suyla bi duş al kendine gel öyle konuşalım!!!
Adam sapık mı manyak mı psikopat mı bilmeden çocuklarını o adamın olduğu eve sokcaksın tebrikler...
Ayrıca boşanmadan böyle bişey yaparsan eşinde azcık babalık duygusu varsa güzel delilller ile sanırım o çocukları sende bırakmaz.

Git banyoya soğuk suyla bi duş al kendine gel öyle konuşalım!!!
Adam sapık mı manyak mı psikopat mı bilmeden çocuklarını o adamın olduğu eve sokcaksın tebrikler...
Ayrıca boşanmadan böyle bişey yaparsan eşinde azcık babalık duygusu varsa güzel delilller ile sanırım o çocukları sende bırakmaz.
Evet arkadaşa sonuna kadar hak veriyorum çünkü doğru söylüyor.. bi dur bi sakinleş bi düşün ya senin iki tane çocuğun var, insanlar çocuk varken boşanırsam çocuğum ne olur diye düşünmekten boşanmaya cesaret edemezken sen hem boşanıp hem de tanımadığın etmediğin bi adamın evine çocuklarını sokacaksın.. neler duyuyor, neler görüyoruz.. bu kadar mı gözünü kararttın.. ayrıca çocukların velayeti sende kalsın istiyorsan biraz daha sık dişini ve eşini aldatmayı bırak yoksa eşin ispat ederse aldatıldığını çocukların velayeti babaya verilir..

arkadaşlar bende çok kötu durumdayım haklısınız yazdıklarınızdada ama cidden şuan bunaldım yani, geldı bana bende kaldı ben yanına gittim kaldım hani kötu birisi degıl kötu bırısı olsa neden kredi çeksın benı kurtarmaya ugrasşın
para bile bıraktı eksıgın felan varsa alırsın dıye devamlı arıyor konusuyoruz faceden felan cocuklarımda sevıyor yanı
oda cocuklarımı sveıyor ne bılıyım ben bunalımdayım şuan

adam sizi nasıl tanıyormuş ya.
peki hiç yüzyüze görüştünüzmü?
yagmurdan kacım derken dolu ya tutulmada.:KK14:

daha boşanmadan hiç tanımadığın bir erkeğin kollarına atlamak büyük cesaret valla.

2 çocukla bu ne cesaret.
bir beladan kurtulmadan emin olmadığın bir hayata atılmaya kalkıyosun.
yapma arkadaşım.
önce bir boşan.ayakların yere bir bassın.çocuk çocuğunla kendine bi düzen kur.
ondan sonra başka bir adamı sok hayatına.
böyle olmaz ki

arkadaşlar bende çok kötu durumdayım haklısınız yazdıklarınızdada ama cidden şuan bunaldım yani, geldı bana bende kaldı ben yanına gittim kaldım hani kötu birisi degıl kötu bırısı olsa neden kredi çeksın benı kurtarmaya ugrasşın
para bile bıraktı eksıgın felan varsa alırsın dıye devamlı arıyor konusuyoruz faceden felan cocuklarımda sevıyor yanı
evine de mi aldın adamı.:KK57:.konu sahibi gerçeksiniz değil mi diyeceğim de ..haberlerde sizden çok gördüm ben vakti zamanında..

sözüm meclisten dışarı ama '' köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler'' diye bir sözümüz var...
Burda hergün kaç konu açılıyor sevgilim eşim mükemmeldi tuhaflaştı şöyle oldu böyle oldu diye insanlar 20 yıllık eşlerine kefil olamıyolar sizin durumunuz çok tuhaf.
Ayrıca gerçekten çocuklarınızdan ayrılmak istemiyorsanız oturun oturduğunuz yerde...

bende korkuyorum aslında cocukluyum sonuçta ne bılıyım sana para yolluycam kredi çekıp ev tut felan dedı bende gelınce iş bakayım çalışayım felan ama çok kararsızım ben uyku haram oldu artık iyimi kötumu yapıyorum bılmıyorum

Kırgınsınız, kızgınsınız, yorgunsunuz. Yaşadığınız tüm sıkıntıların bir anda yok olmasını istiyorsunuz. Ama böyle bir şey yok. Lütfen hayallerinizi gerçek sanmayın. İki çocuğunuz var, dayanacağınız kimseniz yok. Başınıza gelebilecekleri sağlam kafayla düşünün. Önce kendi düzeninizi kurun. Sonra da evli kadınlarla ilgilenmeyen sağlam birini bulun. Lütfen diyorum. O iki masum adına..

bende korkuyorum aslında cocukluyum sonuçta ne bılıyım sana para yolluycam kredi çekıp ev tut felan dedı bende gelınce iş bakayım çalışayım felan ama çok kararsızım ben uyku haram oldu artık iyimi kötumu yapıyorum bılmıyorum

bu adam pezevenk olmasın sakın dikkat et
böleleri ağlarına düşürür kadınları sonra pazarlarlar

bu adama baglanmanız birazda maddi açıdan mı?
çocuklarınız adamı gördü sanırım ne diye tanıttınız?
çocuklar bu x amca...
çocuklar bu babanız arkadaşı x bey..
çocuklar bu x benim sevgilim sizin cici babanız...
hangisi?

Kusura bakmayın ama sizinki aşk veya sevgi değil.Yalnızca içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı durumdan kaçış yolu.Ne yazık ki sizde bunu aşk ya da sevgi zannediyorsunuz.Evli bir bayana bunu diyen erkek yarın sizinle beraberken de başkasına diyecek.Bunun garantisini kimse veremez.Bir heves yalnızca.Evlenmeden önce ki vaatler genellikle hem erkek hemde kadın tarafından genel manada tutulmaz/tutulamaz.Çünkü hayatın ne getireceğini bilmeden verilir vaatler.

Ayrıca size yapılsa hoşlanmayacağınız bir şeyi - dövse bile-ayrılmadan eşinize yapamazsınız.Bu bu kadar açık ve net.Böyle bir niyetiniz varsa-ki evliyken olamaz asla-boşanırsınız ve o insanı iyicene tanırsınız ve ondan sonra karar verirsiniz.ama bu boşanma sonradan netten tanıdığınız bir erkek için değil , eşinizle geçinemediğinizden olmalı.Bunu vicdanen söylemedikçe emin olun o adam için boşanmış olursunuz.

Midyat'a pirince giderken , evdeki bulgurdan olmayın

Back
X