• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

Bu nasıl bir ahlaksızlıktırr ya
2 tane çocuğun var onlara ne olacak?
ya bu adam psikopat çıkarsa ya çocuk tacizcisi ise... Kardeşim doğurmadan Allah rızası için düşünün

• Beğen
Reactions: wuu
yüreğim burda hopladı delimisiniz siz
hem birde evliyken kocanız ne olursa olsun(ayyaş-pz-pislik-adi)

aldatmıssınız bu gerçeği değiştirmiyor :KK43:

bu adam pezevenk olmasın sakın dikkat et
böleleri ağlarına düşürür kadınları sonra pazarlarlar
yok astkendısı benım yaşım 24 onunda 24 hani karı kız olayı yok çok ii biliyorum ben çok ayrıldım ben ayrıldım dıye çatıya çıktı bogazına bıcak dayadı resım attı felan hani dedım çok yapamıycam dıye ama cidden kötu birisi degıl benı mutlu etmeyı bılıyor sevıyorda eminim çalışıyor tum gucuyle yani bılmıyorum arkadaşlar

yok astkendısı benım yaşım 24 onunda 24 hani karı kız olayı yok çok ii biliyorum ben çok ayrıldım ben ayrıldım dıye çatıya çıktı bogazına bıcak dayadı resım attı felan hani dedım çok yapamıycam dıye ama cidden kötu birisi degıl benı mutlu etmeyı bılıyor sevıyorda eminim çalışıyor tum gucuyle yani bılmıyorum arkadaşlar

yarın öbürgün o pıçağı seni boğazına dayarsa şaşırma
baksana adam psikopat

astkendisi ne demek bu arada? astımı kendini?

böyle psikopat bi adam kötü değil mi yani?

bu adama baglanmanız birazda maddi açıdan mı?
çocuklarınız adamı gördü sanırım ne diye tanıttınız?
çocuklar bu x amca...
çocuklar bu babanız arkadaşı x bey..
çocuklar bu x benim sevgilim sizin cici babanız...
hangisi?
amcan diye maddiyatla alakası yok benım kira gelırım var extra oyundanda kazanıyorum yani aylık 2 3 bın giriyor

ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana
Dünyadaki hiç bir erkek benim çocuğumdan değerli değil buna kocam da dahil.
sen babası olmayan ve seni evli halde kabul eden üstelik güvenmediğin bir adama henüz boşanmadan hayatını veriyorsun.
bir kere yanlış yapmışsın boşanmadan resmen kocanı aldatmışsın. bir de dava aşamsında hata üstüne hata.
eşini sevmeyebilirsin ama aldatmak resmen çocuklarına da ihanet. en kötüsü bu bence.
eşinle olmak zorunda değilsin ama çocuklarından vazgeçme. sonra pişman olursun ama onları da kaybetmiş olursun. kafalarındaki anne figürünü ölene kadar bozarsın.

ya sen ciddimisin.
bugün kendine bıçak dayayan yarın sana çocuklarına neler yapmaz.
psikopat olduğunu resmen belgelemiş adam.
iyi biri diyorsun bir de.
bu riskleri düşünmüyor musun.

Siz yolunuzu çizmişssiniz size söyleyecek bir şeyim yok. Ben iki tane masum çocuğa acıyorum. Yazık.....

• Beğen
Reactions: wuu
Kusura bakmayın ama sizinki aşk veya sevgi değil.Yalnızca içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı durumdan kaçış yolu.Ne yazık ki sizde bunu aşk ya da sevgi zannediyorsunuz.Evli bir bayana bunu diyen erkek yarın sizinle beraberken de başkasına diyecek.Bunun garantisini kimse veremez.Bir heves yalnızca.Evlenmeden önce ki vaatler genellikle hem erkek hemde kadın tarafından genel manada tutulmaz/tutulamaz.Çünkü hayatın ne getireceğini bilmeden verilir vaatler.

Ayrıca size yapılsa hoşlanmayacağınız bir şeyi - dövse bile-ayrılmadan eşinize yapamazsınız.Bu bu kadar açık ve net.Böyle bir niyetiniz varsa-ki evliyken olamaz asla-boşanırsınız ve o insanı iyicene tanırsınız ve ondan sonra karar verirsiniz.ama bu boşanma sonradan netten tanıdığınız bir erkek için değil , eşinizle geçinemediğinizden olmalı.Bunu vicdanen söylemedikçe emin olun o adam için boşanmış olursunuz.

Midyat'a pirince giderken , evdeki bulgurdan olmayın
haklsın aslında ben de mutlu olmak istiyorum sadece cidden hani evdekı esyadan farkım yok dışarı çıktımmı herkez bana bakıyormuş gibi gelıyor kendımden nefret edıyorum

amcan diye maddiyatla alakası yok benım kira gelırım var extra oyundanda kazanıyorum yani aylık 2 3 bın giriyor

o zaman ne o o adama nede onun parasına ihtiyacın yok .
arkadaşım aklını başına topla. kendini toparla biraz sen ne yapmaya çalışıyorsun? bu acelen ne?
boşan, kendi ayakların üstünde dur, sakinleş, ölç tart, hayatını düzene sok. erkek çokkk, elbet günün birinde evleneceksin yaşın genç sonuçta bu senin en doğal hakkın ama körü körünede atma bu adımı.

8 yıllık evlisin 8 yaşında çocuğun var
Hamile yada çocuk doğduktan somrA evlendin heralde
Ben inanmadıııı
ben 15 yaşmda evlendım hamıle kaldım ki üvey anneden kaçış diyelım evlendıgım gunden ebri sevemedım cocuk oldu çalışmadı bize bakmadı elıne egcen parayı kahvelerde yedı bizi aç bıraktı

ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana
Bir anne olarak dusunmeniz
gereken cocuklarinizken siz
kredi cekip eve cikacaginizi mi goz onunde bulunduruyorsunuz cocuklariniz ne dusunurler birde ordan baksaniz su konuya

BAKIN SIZ HERSEYDEN ONCE ANNESINIZ.BIRINE ASIK OLABILIRSINIZ.INSAN DUYGULARININ ONUNE GECEMIYEBILIYOR.AMA DOGRU DAVRANISLARDA BULUNUN KI PISMAN OLMAYIN.

ILK ONCE BOSANIN.SONRA BIR MUDDET BEKLEYIN.SONUCTA BUEVLILIKTEN NE BULDUNUZKI HEMEN DIGER EVLILIGE YELKEN ACIYORSUNUZ.

BIR DINLEYIN KAFANIZI.O KISIYI GIZLICE ARASTIRIN.INCIGINI CINCIGINI.BELKIEVINIZ VAR DIYE SIDEN FAYDALANACK.YA COCUKLARINIZA ZULMEDERSE.BUNLARI BIR DUSUNUN.OLCUN BICIN..SIZ UCUNUZ BIRDEN EVLENECEKSIZIZ....SEN VE COCUKLARIN...SAKİN DAVRANIN.AGIR ADIMLARLA ILERLEYIN KI BIR DAHA PISMAN OLMAYIN

ERKEKLER HEP GUZEL KONUSUR.EVLENENE KADAR CNM.BUNU SANA SOYLEMEME GEREK YOK BILIYORSUNDUR.AH BENIM ICIN OLUYOR DEME.ISTEDIGINI ELDE EDENE KADAR.AMA BIZ KADINLAR HEP MUTLU OLMAK ICIN DURUST DAVRANIRIZ.

Back
X