• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

sen iyi misin
gelirin varmış kimseye muhtaç değilsin
LÜTFEN çocuklarını düşün
güzel güzel boşan sonra ne yaparsan yap...

yok astkendısı benım yaşım 24 onunda 24 hani karı kız olayı yok çok ii biliyorum ben çok ayrıldım ben ayrıldım dıye çatıya çıktı bogazına bıcak dayadı resım attı felan hani dedım çok yapamıycam dıye ama cidden kötu birisi degıl benı mutlu etmeyı bılıyor sevıyorda eminim çalışıyor tum gucuyle yani bılmıyorum arkadaşlar

oha bir psikopatla berabersiniz!!!!!!!!!!!

Şuanda o sana eziyet eden kocanada o iki masum yavrunada o kadar üzüldüm ki anlatamam öz babaları tahammül edemezjen elin adamı tahammül edecek mi saniyorsun ? Adamin daha 40i cikmamis bosanmamissin elin herifiyle ev tutup oturacaksin pes

ayrica kocandan daha iyi bir maddi durumuda yok oda parasiZ belli kredi çekip ev tutma nedir yani yokmuymus o kadarcik birikimi

neyse çalış bir sürede bunu besle bakalim nereye varacak

astsubay ama kredi çekiyor öyle mi? maaşıyla kira ödeyemiyor mu? ayrıca onun mesleğinden atılması için geçerli bir neden senle bu ilişkisi.
emin misin sen mesleğinden?

adam gelirim orada iş bakarım diyormuş
astsubay istifa edip mi gelcek? öyle şey olur mu ya

a) asteğmen
b)asterix
c)astgodoş
d)hepsi
e)hiçbiri
Olması mümkün mü ya??

Askeriyede hiç değil?

Adam cesaret edecek kadar aklını kaybetmiş olamaz.

Geçen sene meslekten ihraç edilen Gülbahar Üsteğmen’i hatırlar mısınız? Sadece hakkında dedikodu çıktı diye atıldı ki bu bekar bir insandı. Kız intihar etti atıldığı için.

Size tavsiyem şudur ''' İnsan hayatındaki değişiklikler sancılı ve zamanla olacak şeylerdir.Dolayısıyla ilk önce ne yapmak istediğinizden daha çok mutlu olmaya çalışın.Bunu da aynen diyette ki gibi yapacaksınız.Bu zamana kadar yaşadığınızın tersini yaşayacaksınız.Hayalleriniz ve hedefleriniz olmalı.Onlar için çabalayın.Ardından manevi boşluk olayını muhakkak doldurun.Çünkü bir çok bunalım,sosyal düzensizlik ve boşanmalar bundan kaynaklanır.Dolayısıyla ilk önce sizin yuvanızı yıkmanızı isteyen insandan uzak durun ve hiç kimseye güvenmeyin.Unutmayın ki !! herkes yaptığından sorumlu olacak.

İlk önce o adamdan kurtulun.Çünkü doğru insan sizin yuvanızı yıkıp kendisi ile yaşamanızı istemez.Aksine yuvanızın toparlanmasını ister.Hangi meslekten olursa olsun insan , ilk önce edep ve haya olmalı.

Sizin yapacağınız bu dur.Madem bu yaşantı ile bu zamana kadar mutsuz oldunuz bundan sonra da bu yaşantınızı değiştirmeden kiminle olursanız olun asla mutlu olamazsınız.Değişim ilk önce iç huzurda başlar.Sonra da diğer aşamalara geçilir

ok ;)

anlamadım ben cidden eşiyle boşanıyormuş sevgilisi varmış ayrılmak mı istiyor nasıl yapayım mı diyor ay kafam karıştı

yoo onuda sormuyor aslında. o herşeyi düşünmüş zaten en ince ayrıntısına kadar.
galiba sadece hava atmak istedi hem kocam hem manitam var diye :KK55:

• Beğen
Reactions: wuu
Olması mümkün mü ya??

Askeriyede hiç değil?

Geçen sene meslekten ihraç edilen Gülbahar Üsteğmen’i hatırlar mısınız? Sadece hakkında dedikodu çıktı diye atıldı ki bu bekar bir insandı. Kız intihar etti atıldığı için.

Beni ciddiye almayın. Askerler hakkında bilgim yok askeriye hakkında da. Ben sadece konuya ciddi yaklaşamadım belki de kızdığım için konu sahibine.. As. deyip bırakınca da böyle bir şey yazdım. Belki de adam kendisi astı demek istedi. Bilemedim...

anlamadım ben cidden eşiyle boşanıyormuş sevgilisi varmış ayrılmak mı istiyor nasıl yapayım mı diyor ay kafam karıştı
çok basit bak bir kaç madde.
1.kadın evli 2 çocuk var. adam işsiz.
2. kadını dövüyor bu da face açıyor. biriyle tanışıyor.
3. adam astsubay sözüm ona ama kredi çekip ev tutacakmış.
4. bu da boşanma davası açacakmış. ama sabrı yok şimdiden gidem der.
5. ama çocuklara sahip çıkar mı güvenemiyor.

Olması mümkün mü ya??

Askeriyede hiç değil?

evet geçenlerde bi haber gördüm pilotmuş ahlak dışı ilşkilerinden atılmış ordudan :KK64:

Back
X