Bir kadin olarak sana uzulmem gerekirdi esinle yasadiklarindan dolayi ama sen oyle seyler yapmissin ki esin bile gozume daha masum gözüküyor şu anda kusura bakma.. ya nasıl yalnızlık çekiyorum dersin senin iki tane çocuğun var.. ya benim bi tane kızım var (Allah bağışlasın bana), bütün günüm onunla geçiyor, sıkılmaya vakit bulamıyorum.. ya bırak şu eşim kötü eşim yüzünden bu hale geldim zırvalarını Allah aşkına.. yaa aklım almıyor ben de eşimle sıkıntılar yaşıyorum, inanılmaz üzüldüğüm kahrolduğum günler oluyor boşanmak aklıma geliyor, aklıma ilk gelen kızım oluyor, ne yapar babasıyla ayrı, eşim ne yapar kızından ayrı diyorum ve vazgeçiyorum.. sıcaklardan dolayı alyansımı takmadım bikaç gün ama çalışıyorum ve her gün onlarca insanla muhatap oluyorum baktım bazısının dikkatini çekiyorum hemen anında taktım yüzüklerimi ki eşimle çok fena kavgalıydık, ama ben herşeyden önce anneyim ve kızıma ileride laf söz gelmesin diye hemen hemen önlemimi aldım.. senin yaptıklarına balk.. haaa ben mükemmelim ben kusursuzum ben asla hata yapmam demiyorum sana bunları bunun için anlatmadım.. bilsen ne hatalarım oldu.. ama şu an herşeyden önemli benim kızım, çünkü bu dünyaya gelmeyi o istemedi, ben eşimle istedim ve dünyaya getirdim o yüzden onun mutluluğundan huzurundan sağlığından ben sorumluyum bu kadar basit.. topla kendini, bırak şu adamı, kocandan da boşanıyosan da boşan ama uygun, doğru yollarla yap.. Allah aşkına yaaa, azıcık çocuklarını seviyosan onlar için aşık oldum dediğin adamdan uzak dur..