• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

eger bu durumda onunla yasamaya baslarsanız esınız cocuklarınızı elinizden alır. tamamen yanlıs baslamıs yanlıs yanlısı doguruyo farkındaysanız görüşün ama aynı eve girmeyin bekleyin tanıyın

Ya ne halin varsa gör her b..ku yemissin zaten şimdi bize neyi soruyon ister aynı evde yaşa istersen sana geceleri gelip 1 kaç saat kalıp gitsin ne şekilde yaparsan yap bizene ben çocuklarına o yavrulara üzülüyorum inşallah esin alır çocukları da senin gibi ahlak yoksun bir kadının yanında yasamazlar.
işte sonra haberlerde izliyoruz.Allah o miniklere yardım etsin kuzularım ya ne oluyo diye öyle anlamadan bakıyolardır olanlara.

Bir kadin olarak sana uzulmem gerekirdi esinle yasadiklarindan dolayi ama sen oyle seyler yapmissin ki esin bile gozume daha masum gözüküyor şu anda kusura bakma.. ya nasıl yalnızlık çekiyorum dersin senin iki tane çocuğun var.. ya benim bi tane kızım var (Allah bağışlasın bana), bütün günüm onunla geçiyor, sıkılmaya vakit bulamıyorum.. ya bırak şu eşim kötü eşim yüzünden bu hale geldim zırvalarını Allah aşkına.. yaa aklım almıyor ben de eşimle sıkıntılar yaşıyorum, inanılmaz üzüldüğüm kahrolduğum günler oluyor boşanmak aklıma geliyor, aklıma ilk gelen kızım oluyor, ne yapar babasıyla ayrı, eşim ne yapar kızından ayrı diyorum ve vazgeçiyorum.. sıcaklardan dolayı alyansımı takmadım bikaç gün ama çalışıyorum ve her gün onlarca insanla muhatap oluyorum baktım bazısının dikkatini çekiyorum hemen anında taktım yüzüklerimi ki eşimle çok fena kavgalıydık, ama ben herşeyden önce anneyim ve kızıma ileride laf söz gelmesin diye hemen hemen önlemimi aldım.. senin yaptıklarına balk.. haaa ben mükemmelim ben kusursuzum ben asla hata yapmam demiyorum sana bunları bunun için anlatmadım.. bilsen ne hatalarım oldu.. ama şu an herşeyden önemli benim kızım, çünkü bu dünyaya gelmeyi o istemedi, ben eşimle istedim ve dünyaya getirdim o yüzden onun mutluluğundan huzurundan sağlığından ben sorumluyum bu kadar basit.. topla kendini, bırak şu adamı, kocandan da boşanıyosan da boşan ama uygun, doğru yollarla yap.. Allah aşkına yaaa, azıcık çocuklarını seviyosan onlar için aşık oldum dediğin adamdan uzak dur..

işte sonra haberlerde izliyoruz.Allah o miniklere yardım etsin kuzularım ya ne oluyo diye öyle anlamadan bakıyolardır olanlara.
amin canım, Allahım o yavruların yüzüne baksın da bundan sonraki hayatları mutlu, huzurlu geçsin.. içim cız ediyor konuyu okudukça çocuklar için, kimbilir neler yaşıyolar ne durumdalar.. Allahım yardım et şu yavrulara.. Annesine babasına akıl ver vermiyosan şu yavruları kurtar... AMİN..

• Beğen
Reactions: wuu
Allah çocukların yüzüne baksin. Valla boylelerine Rabbim neden coxuk veriyor .. sinirden telefonu kircam.
amin canım, Allahım o yavruların yüzüne baksın da bundan sonraki hayatları mutlu, huzurlu geçsin.. içim cız ediyor konuyu okudukça çocuklar için, kimbilir neler yaşıyolar ne durumdalar.. Allahım yardım et şu yavrulara.. Annesine babasına akıl ver vermiyosan şu yavruları kurtar... AMİN..
amiiiiiiiiiiiiiiin

sen bence o kişiye aşık değilsin sadece eşinden göremediğin ilgiyi belki ondan görüyorsun sana aşık olmuşun gibi geliyor sanırım bu bi alışkanlık olabilir ilgiyi sevgiyi o kişiden bekliyorsun eşinden görmediğin için bu da senin hoşuna gidiyor olabilir sende bunu aşk zannediyorsundur. bu devirde kimseye kolay kolay güven olmaz iyi düşün iyi karar ver eşine karşı gerçekten sevgi saygı bittiyse artık olmuyor dayanamıyorum diyorsan kendi ayakların üstünde durabilme gücün varsa boşanın derim ama başkası için kesinlikle boşanma belki o adam dolandırıcı nerden bilebilirsin ki bile bile kendini başka ateşe atma.

arkadaşlar bende çok kötu durumdayım haklısınız yazdıklarınızdada ama cidden şuan bunaldım yani, geldı bana bende kaldı ben yanına gittim kaldım hani kötu birisi degıl kötu bırısı olsa neden kredi çeksın benı kurtarmaya ugrasşın
para bile bıraktı eksıgın felan varsa alırsın dıye devamlı arıyor konusuyoruz faceden felan cocuklarımda sevıyor yanı
oda cocuklarımı sveıyor ne bılıyım ben bunalımdayım şuan
Sadece senin için kredi çekmesi seni arayıp sorması onun iyi biri olduğunu göstermz. 4 ve 8yaşındaki çocukları seviyo gibi yapıp kandırmak kolaydır. Konunuzu okurken 2çocuk annesi bi kadının yazdıklarını değilde 18yaşında daha çocukca düşünen bi genç kızın yazdıkları gibi okudum.Kaç yıllık eşinizden bu kadar skntı çektikten sonra tekrar aynı şeyi yaşayacaksınız. Önce boşanıp kendinizi bi toparlayında sonra 2.kez evlilik düşünün.

ben 8 senelık evlıyım ve başka birine aşık oldum 2 tane cocugum var biri 8 biri 4 yaşında
ama eşim evlendıgımız gunden beri hiç çalışmadı benım annemden kalan evım var birde internet ortamından kazandıgım parayla gecınıyorduk sonra artık bunalmıştım temızlık felan yapmıyordum evı
pislik göturuyordu sıkılmıştım hayattan sonra face açtım biriyle tanıştım hep yalan söyledım ona ,
o bılıyormuş benım evlı oldugumu cocuklarım oldugunu ama bana söylemedı kaçıp gitmenden korktum
dedı neyse ben boşanma davası açtım eşim dövuyordu benı son 3 ay çalışmaya başladı ondada artistlik
yapıyordu hep evdekı esyalarımı kırıyor benı dövuyor cocuklarıma bagrııyor ezıyet edıyordu bize
sonra polisi aradım polis geldı uzaklaştırma verdı bende o ara boşanma davası açtım
ama cocuklarım aklıma geldıkce delırıyorum sevdıgım aşık oldugum kişiye guvenemıyorum çok sevıyor beni
bende onu ama çok kararsızım ben asosyalım insan içine pek çıkmam gezmekten nefret ederim kredi çekıcem dedı 20 gune ev tutarız felan tasınırız mutlu oluruz ama bılmıyorum iyimi yapıyorum kötumu 10 cu ayda boşanma davam var ben çok mutsuzum şuan bılmıyorum annem babam yok kımsem yok çokda sevıyorum vaz gecemıyorum çok ayrıldım ama hep geri döndum ne olur yardım edın bana
tanıştığın kişi nereden biliyor evli çocuklu olduğunu?

senın degıl kocanın yardıma ıhtıyacı var 2 cocugundan da mı utanmadın!! Allah buyuk konusturmasın ama asla boyle buyuk hata yapmam..Sen cocukları da atarsın kocana bu dusuncelerınle..çok yanlıs..buyuk hata...!!!

konu sahibi çocuklarıyla ilgilenmiyorki vakit dolu geçsin,canı sıkılacak vakit bulamasın..kadın tüm gün nette kumar oynuyor,kendine yalnızlığını giderecek adam arıyor.bulmuşta zaten dengini...ama o yavruların günahı ne...ya çocuk işin içine girdimi bende teller kopuyor...iyiki konu sahibini reel olarak tanımıyorum,iyiki......

öncelikle davanızın sonuçlanmasını bekleyin.anladığım kadarıyla kendi geçiminizi sağlayabiliyorsunuz,öncelikle kendi hayatınızı baştan kurun.ben güvenmeyin derim açıkcası,başınıza daha kötü şeyler gelebilir.
karşınızdaki sizin ona minnet etmek durumunda olmadığınızı görmeli.şöyle ki hemen beraber bir eve taşınsanız,iki gün sonra adam sapık veya manyak çıksa gidecek yeriniz yok.mutlaka ayrı bir eviniz olmalı.bu devirde insanlar o kadar alçak,o kadar aşağılık ki,sakın ha sakın dünyanın en iyisi olsada asla tamamen güvenmeyin.üstelik çocuklarınız var birde.
aman diyeyim ayağınızı yere sağlam basın.

Site yönetimi kişiyi banladı. Üstüne sildiği konu içeriğini de geri getirdi.
Teşekkürler Kazen Kazen ve teşekkürler Mune Mune .

Bundan sonra olacakları hep beraber bekleyip göreceğiz.

Back
X