• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

Önyargimi :KK57: Asil siz keske biraz önyargili olsaniz... Kocanizi aldatiyorsunuz, ne b..k oldugu belli olmayan bi adami cocuklarinizla tanistiriyorsunuz, bi bosanip düzen kurmadan cocuklarinizi atese atiyorsunuz ama biz önyargiliyizzz... Allah akil fikir versin ne diyim...:KK14:

metin2 oynuyorum jang satıyorum da arkadaşlar ben cidden zor durumdayım bırak hayır gelmez dıyorsunuz felan ne bılıyım bırakamıyorum işte toysun dedım ona hayatı yaşamamısın felan bana dedıgı ben senı sveıyorum ne olursa olsun evlenıcez boşan şuan basarım nıkahı dıyor senı çok sevıyorum dıyor ankdan ev tutayım felan dedı kendı evı var ama ailesi kalıyor bılmıyorum ne yapıcam

ben çocuklarım varsa güvenemezdim,1.evliyken sizden uzaklaşmak yerine gizleyen sizinleyken başkalarına neler yapmaz
2. allah esirgesin ortam sapık kaynıyor çocuklarımı riske atmazdım..ya bu sevdadan vazgeçer birkaç yıl beklerdim o da beklesin işi ne ! ya da ölüp bitiyorsam illa da o diyosam çocuklarımı riske atmaz babaya verirdim.. kaldı ki resmi nikahınız devam ederken birbirinizde kaldığınızı ispatlarsa eşiniz çocukları alır sanırım..ilk defa böyle birşey söyleyeceğim iyi de olur açıkcası

metin2 oynuyorum jang satıyorum da arkadaşlar ben cidden zor durumdayım bırak hayır gelmez dıyorsunuz felan ne bılıyım bırakamıyorum işte toysun dedım ona hayatı yaşamamısın felan bana dedıgı ben senı sveıyorum ne olursa olsun evlenıcez boşan şuan basarım nıkahı dıyor senı çok sevıyorum dıyor ankdan ev tutayım felan dedı kendı evı var ama ailesi kalıyor bılmıyorum ne yapıcam

uyyy metin2kolik
öğğğğ iğrenç
ousta oynamıştı bi ara bu oyunları nerdeyse boşuyordum onu bu oyun yüzünden
:KK14:

Bakın psikolojinizin bozuk olduğunu ve boşlukta olduğunuzu söylüyorsunuz, bu durumda vereceğiniz kararların aynı ilişkiniz gibi sağlıklı olmayacağını biliyor olmalısınız.
Çocuklarınıza kendi öz babaları böyle davranırken siz nasıl başka bir adama bu kadar çabuk güvenipte aynı evde yaşayacaksınız?Hiç mi kıymeti yok yavrularınızın?
Önce boşanın, iş bulup çalışmaya başlayın.Sağlıklı bir ruh haline kavuştuğunuzda düşünürsünüz yeni bir ilişkiyi.

Boşanın önce
Çocukların velayetini babalarına bırakın
Bir kadına böyle bir şey yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama anne sorumluluğu taşımıyorsunuz maalesef
Evlenmek hak, ayrılmak hak, aşık olmak hak ancak çocuk önce sorumluluk
İnternetten tanıyıp, ne olduğu belirsiz bir adamı çocuklarının hayatına sokan insan bence annelik vasfı taşımıyor
Eşinizle yolları ayırıp, hayatınıza bakın ama çocuklarınızı sürüklemeyin

bu arada çocukları yanına almak istediğini nereden biliyoruz, belki almayacak yanına öyle bir düşüncesi yok belki, ben mi kaçırdım yoksa bu detayı, çocukları istiyorum diyor mu?

arkadaşım boşanın, bir süre kafanızı dinleyin sevgilinizde gerçekten seviyorsa beklesin sizin hazır olmanızı sonrasında gerçekten güveniyorum diyorsanız evlenin.. fakat çocuklarınıza eziyet çektirmeyin lütfen...

Sizin su internetten tanistigini bir insani degil yalnizca cocuklarinizi dusunmeniz.gerekir bu kaosun icinde. Cok yanlis..

arkadaşlar bende çok kötu durumdayım haklısınız yazdıklarınızdada ama cidden şuan bunaldım yani, geldı bana bende kaldı ben yanına gittim kaldım hani kötu birisi degıl kötu bırısı olsa neden kredi çeksın benı kurtarmaya ugrasşın
para bile bıraktı eksıgın felan varsa alırsın dıye devamlı arıyor konusuyoruz faceden felan cocuklarımda sevıyor yanı
oda cocuklarımı sveıyor ne bılıyım ben bunalımdayım şuan
yaa canım hergün televizyonlar yayın yapıyor sakın sakın evlenmeden gidipte aynı evde birliktelik yaşamayın bunun sonu ya eşiniz tarafından ölüm olur yada sizi kötü yola sürükleyen birisi olur bilemezsiniz kimin nasıl bir insan olacağını köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı derler sakın sakın çoçuklarınızıda mutsuzluğa sürüklemeyin.
erkekler asla ama asla evli bir bayanla ancak gönül eğlendirir ancak resmi nikah yaparsanız güvenin derim ben çünkü boşanıncaya kadar oda sizi kullanıp atabilir ve hiç birşeyde hak sahibi olamazsınız.
boşuna resmi nikah kanunu çıkarmadılar kadının hakkını korumak için bu kanun.eğer imam nikahı kıyarım otururum dersiniz ama günün birinde adam bırakırsa kimseye ispat edemezsiniz.
boşanın bir kafanızı dinleyin buhran dönemlerinde alınan kararlara güvenip yola çıkmayın.LÜTFEN ÇOÇUKLARINIZA BUNU YAPMAYIN!!!!!!

ayy sanki nikah basmak çok büyük bir lütuf..adam çatılara çıkıyor olgu değil bence..aceleye ne gerek var..zamana bırıak..

çocuklar aklıma geldikçe deliriyorum dediğinize göre çocuklar sizde değil şu anda babalarında mı

şimdi bu gelire güvenip mi bakacaz bu arkadaş çocuklarına adam hangi paranın peşinde ki ya ne işler ya :KK43:
zaman kötü ,insanlar bunalımda hadi eskiden cahillik vardı çocuklar arada helak olurdu..şimdi ne var..

• Beğen
Reactions: wuu
Kocam beni dovuyordu, evlendigimizden beri calismiyordu, evi b.k goturuyordu, asosyalim, internetten gelen parayla geciniyorduk, baskasina asigim, ama iki cocugumuz var...
Burdaki mantik hatasini bulunuz!!!

Back
X