- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi hayattanbezdim
poker olabilir oynayanlar var biliyorum![]()
boguldum sigara dumanından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
poker olabilir oynayanlar var biliyorum![]()
metin2 oynuyorum jang satıyorum da arkadaşlar ben cidden zor durumdayım bırak hayır gelmez dıyorsunuz felan ne bılıyım bırakamıyorum işte toysun dedım ona hayatı yaşamamısın felan bana dedıgı ben senı sveıyorum ne olursa olsun evlenıcez boşan şuan basarım nıkahı dıyor senı çok sevıyorum dıyor ankdan ev tutayım felan dedı kendı evı var ama ailesi kalıyor bılmıyorum ne yapıcam
o kadar kazanç var mıymış o iştepoker olabilir oynayanlar var biliyorum![]()
yaa canım hergün televizyonlar yayın yapıyor sakın sakın evlenmeden gidipte aynı evde birliktelik yaşamayın bunun sonu ya eşiniz tarafından ölüm olur yada sizi kötü yola sürükleyen birisi olur bilemezsiniz kimin nasıl bir insan olacağını köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı derler sakın sakın çoçuklarınızıda mutsuzluğa sürüklemeyin.arkadaşlar bende çok kötu durumdayım haklısınız yazdıklarınızdada ama cidden şuan bunaldım yani, geldı bana bende kaldı ben yanına gittim kaldım hani kötu birisi degıl kötu bırısı olsa neden kredi çeksın benı kurtarmaya ugrasşın
para bile bıraktı eksıgın felan varsa alırsın dıye devamlı arıyor konusuyoruz faceden felan cocuklarımda sevıyor yanı
oda cocuklarımı sveıyor ne bılıyım ben bunalımdayım şuan
canım bilmemki mantıklı oynamak gerekiyor sanırım kazandığında devam etmeyeceksin galibao kadar kazanç var mıymış o iştetöbe yarabbim ya
alemsin canımboguldum sigara dumanından![]()
şimdi bu gelire güvenip mi bakacaz bu arkadaş çocuklarına adam hangi paranın peşinde ki ya ne işler yacanım bilmemki mantıklı oynamak gerekiyor sanırım kazandığında devam etmeyeceksin galiba![]()
ayy sanki nikah basmak çok büyük bir lütuf..adam çatılara çıkıyor olgu değil bence..aceleye ne gerek var..zamana bırıak..metin2 oynuyorum jang satıyorum da arkadaşlar ben cidden zor durumdayım bırak hayır gelmez dıyorsunuz felan ne bılıyım bırakamıyorum işte toysun dedım ona hayatı yaşamamısın felan bana dedıgı ben senı sveıyorum ne olursa olsun evlenıcez boşan şuan basarım nıkahı dıyor senı çok sevıyorum dıyor ankdan ev tutayım felan dedı kendı evı var ama ailesi kalıyor bılmıyorum ne yapıcam
zaman kötü ,insanlar bunalımda hadi eskiden cahillik vardı çocuklar arada helak olurdu..şimdi ne var..şimdi bu gelire güvenip mi bakacaz bu arkadaş çocuklarına adam hangi paranın peşinde ki ya ne işler ya![]()