• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen

Kocam beni dovuyordu, evlendigimizden beri calismiyordu, evi b.k goturuyordu, asosyalim, internetten gelen parayla geciniyorduk, baskasina asigim, ama iki cocugumuz var...
Burdaki mantik hatasini bulunuz!!!
çocukları parka götürmek için sosyal olamaya gerek yokki..
mantık hatası..iki çocuğu dünyaya getirmek bence..hazır değilmiş arkadaş..

• Beğen
Reactions: wuu
çocukları parka götürmek için sosyal olamaya gerek yokki..
mantık hatası..iki çocuğu dünyaya getirmek bence..hazır değilmiş arkadaş..
O cocuklari oylesine olmasi gereken, evlilikte tiklenmesi gereken bir madde gibi doguruyorlar deliriyorum sinirden... Rizkiyla falan da gelmiyor, kendi kendine de buyumuyor o cocuklar, biri doven biri faceden sevgili bulan iki yetiskin umrumda degil de o cocuklara yazik iste!!

O cocuklari oylesine olmasi gereken, evlilikte tiklenmesi gereken bir madde gibi doguruyorlar deliriyorum sinirden... Rizkiyla falan da gelmiyor, kendi kendine de buyumuyor o cocuklar, biri doven biri faceden sevgili bulan iki yetiskin umrumda degil de o cocuklara yazik iste!!
yarın bu çocuklar anne babalarının yüzüne bakmazlar sa kötü evlat derler..:KK14:

evet cahilliğin yerini bencillik aldı şeytan yine kazandı:KK14:
bunlar belki eskiden de vardı da bu kadar kolay değildi aldatmak ya evladına rağmen eşini aldatan kadın var mıdır eskilerde yada evli olduğunu bile bile o kadını eşi yapacak adam var mı ya bunlar mide bulandııcı seylerdi eskiden konuşulmazdı eski dediğim bi on yıl bilemedin on beş yıl önce.

bunlar belki eskiden de vardı da bu kadar kolay değildi aldatmak ya evladına rağmen eşini aldatan kadın var mıdır eskilerde yada evli olduğunu bile bile o kadını eşi yapacak adam var mı ya bunlar mide bulandııcı seylerdi eskiden konuşulmazdı eski dediğim bi on yıl bilemedin on beş yıl önce.
evet tv ve net yüzünden her şey mübah gibi görünmeye başladı..kirlendi herşey..

• Beğen
yarın bu çocuklar anne babalarının yüzüne bakmazlar sa kötü evlat derler..:KK14:
Hayir her seyin oluru var, kimin ne yasadigini bilmiyoruz ama, olmuyorsa bosanirsin, alirsin cocuklarinin velayetini, durursun ayaklarinin ustunde, onlar daha cok kucuk, atlatirsin o tam gecis donemlerini, isterse sonra gene iliskin olsun, eyvallah... Ama cocuklar kimsenin umrunda degil yahu... Zaten o duzene cocuk yapmak basta hataymis, evi mevi saldim, les gibiydi diyor, siddet var diyor, para yok, esim calismiyor diyor, ama iki cocuk, yazik ya cidden...

Hayir her seyin oluru var, kimin ne yasadigini bilmiyoruz ama, olmuyorsa bosanirsin, alirsin cocuklarinin velayetini, durursun ayaklarinin ustunde, onlar daha cok kucuk, atlatirsin o tam gecis donemlerini, isterse sonra gene iliskin olsun, eyvallah... Ama cocuklar kimsenin umrunda degil yahu... Zaten o duzene cocuk yapmak basta hataymis, evi mevi saldim, les gibiydi diyor, siddet var diyor, para yok, esim calismiyor diyor, ama iki cocuk, yazik ya cidden...
çocouk konusu ülkemizde enteresan ..bir tane yaparsın illa kardeşide olsun derler..iki kız olur birde erkek olsun derler..kimse nasıl büyüyecek düşünmez onu..

çocouk konusu ülkemizde enteresan ..bir tane yaparsın illa kardeşide olsun derler..iki kız olur birde erkek olsun derler..kimse nasıl büyüyecek düşünmez onu..
Aynen, diyorum ya yapilmasi gerekenler listesinde bir madde gibi, o insan, birey, buyuyecek, her seyi sana ait, bin tane modeli, dogrusu, yanlisi, yonlendirmesi, egitimi, gelecegi var... Ama tamam madde tiklendi, simdi onumuzdekine bakalim...

gerçekten doğru tespit. yapma kateşim cocuk mocuk bakacak beyne sahipsen. ne tuhaf ikilem işte fiziki açıdan yapabilen herkes yapıyo maneviyatını düşünen yok onu düşünse zaten 15 yaşındaymış kendi çocukmuş daha ikinciyi yapmaz.

Bırakın bosanmadan aynı eve orurmayi başka bişeye dikkatinizi çekmeye çalışayım bu hanim evliyken ve eşiyle aynı evde yaşarken bu adamla tanışıp konuşmaya başlamış. .
Senin gibilere vereceğim diyeceğim tek söz ..
ALLAH COCUKLARINIZIN HATIRINA SIZI ISLAH ETSİN. .

Son düzenleme:
  • Beğen
olaya birde konu sahibinin yada yeni aşkının dediklerinin & 100 doğrı olduğunu varsayarak yaklaşayım dedim..
-adam sahte imza ,göreve itaatsizlikten atılmış olsun ordudan..
bu sebeplerden dolayı ordudan atıldıysa size nasıl güven verdi merak ettim?adam yediği kabı pislemiş varmı ötesi?yarın bi gün sizinle işi bitincede sizi gözden kolayca çıkaracak...adam gelirini,kariyerini hiçe sayıp bunları yapıyorsa sizi niye baş tacı etsin?
- adamı ailesi bile defol git vs..diye yok sayabiliyorsa bilinki bu adam çevresindeki kimse tarafından adam vasfı taşımıyor gözüyle bakılan biri..size ne faydası dokunacak?
-aldığı 1400 tl ile ona hangi baka kredi verecek?sahtekarlıkla görevinden atılmış bir adama kim kefil olacak?bunları hiç mi düşünmediniz?
-çocuklarına babalık yapmadığını söylediğiniz bi adamla evliymişsiniz hala..peki siz analık yaptığınızı düşünüyormusunuz gerçekten?evinizi pislik götürene kadar netten oyun oynayıp para kazanmaya uğraşacağınıza,o çocuklara oturup 2 kap yemek yapın,evinizi temiz tutun..yazık günah o masum çocuklara.babaları çalışmamış ,analarıda tüm gün nette oyun oynayacağım diye yarı aç yarı tok.(buna sakın itiraz etmeyin,evle alakanız kalmamış çünki.4-4'lük yemek yapamacak kadın evinide toplar,dünyayıda umursamazcasına boşlamaz)
-bi insan boğazına bıçak dayayıp foto çekiyorsa bu artistlikten başka bişey değildir.yapacak adam yapar zaten fotoyla artistlik yapmaz.tamamen size show yapmış adam ve sizde ona paye vermişsiniz..
- yazacak çok şey geliyor aklıma ama yazarsam kendime yakıştıramıycam....bir an evvel aklınızı başınıza toplayın.sizin libidonuzun kurbanı o iki masum yawru olmasın...hala eşinizin soyadın8ı taşırken eve adam almışsınız..o çocuklar diğer odada uyurken sizde sevgilinizle eşinizin yatak odasında yatmışsınız..yazarken bile kadınlığımdan utandım yemin ederim..
acaip derece mide bulandırıcı...özür dilerim tüm forum üyelerinden ..gerçekten çok üzüldüm o zavallı yavrulara.ne anadan ne babadan yüzleri gülmemiş sabilerin...

Allah akıl fikir versin.. Daha birinin kahrı bitmeden birini daha mı aldın başına.... OOOO güzelim kocan sana hiç çektirmemiş bence, çektirseydi boşanmadan başka bir adam bulmazdın..

nasıl kimsen yok iki çocuğun var arkadaş arıyosan bayan arkadaş bulsaydın bak burada herkes birbirinin kimsesi.
Kimsesi yokmuş Muş Muş da ya bırak git zaten hep bir bahaneniz var.. 2 çocuğu olan ki çocukları daha 8 ve 4 anneye çok muhtaç oldukları zaman bir anne nasıl çok yalnızım der.. şimdi bizim sana nasıl bir akıl vermemizi bekliyosun. O adamdan ayrım kendi hayatını düzenini kur çocuklarına bak çalış arta kalan zamanı cocuklarinla geçir 2. Bir hata yapma hata hatayi doğurur desek bizim dedigimizi yapacak misin . Sizin gibilerin annelik duygularindan supheliyim gerçekten igrencsin .

• Beğen
Öncesini okumadın herhalde çok sakin bir yorum oldu.:KK72:

Mercimek fırında kavruluyor canım. Ok yaydan çoktan çıkmış da, boşanmadan aynı evde yaşasam olur mu diyor.
: )) mercimek fırında mı o kısımla ilgilenmedim de, aynı evde yaşama konusuna yorum yazdım.

Ya ne halin varsa gör her b..ku yemissin zaten şimdi bize neyi soruyon ister aynı evde yaşa istersen sana geceleri gelip 1 kaç saat kalıp gitsin ne şekilde yaparsan yap bizene ben çocuklarına o yavrulara üzülüyorum inşallah esin alır çocukları da senin gibi ahlak yoksun bir kadının yanında yasamazlar.

• Beğen
Back
X