- 2 Eylül 2017
- 63
- 50
- 38
- 29
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
Merhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen