• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun. Nasıl davranmam gerekiyor ? :(

papatyalarsenkokuyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
63
50
38
29
Merhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen:(

Kadin kocasından ayrıldı hemen seninkini elinden alacak valla çok bana sizin gibi insanlar çok tuhaf geliyo
Ben elimden alacak o o amaçla yaklaşıyor gibisinden bir cümle kullanmadım bu 1, konunun asıl sebebi benim kıskançlığım ve ilgi göremediği için her şeyi kıskanmam bu 2, lütfen yorum yaparken insanların dertlerine çözüm olarak yaklaşabilmeyi amaçlayın, daha fazla sinirlerini bozmayı değil bu 3.

Kuzeni akrabası ondan kıskanmak gereksiz. Ama siz haricinde herkese vakit ayırıyorsa size değer vermiyor demektir siz onun için son plandasiniz böyle ilişki devam eder mi bilemedim. ( ben devam etmezdim)
Evet kesinlikle ya en basitinden askerden izine gelsen kimleri görürdün sırayla say gibisinden bir şey söyledim ben o listenin en sonundaydım arkadaşları benden önceydi. Ama o bunu anlamıyor maalesef

Kuzeniyle insan yemeğe gidemez mi? :)
Ayrıca size neden vakit ayırmıyor acaba? Bunu öğrenin derim, belki de çok kıskandığınız ve her şeyi sorun ettiğiniz için zevk almıyordur.
Yok gitsin de benide ihmal etmesin canım :)
Bilemiyorum ona yanındayken yansıtmamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum

Aşırı kıskanç bir yapıya sahipim ama bana vakit ayırmayıp istediği herkese ayırması beni bu düşünceye sürüklüyor.
Canım ne alakası var ? Arkadaslariyla yemek yerkende aynı şekilde kıskançlık duyduğunu hiç sanmıyorum. Ilgisizlige bende tahammül edemem. Ama kuzeni kıskanmak farklı bi boyut. Benim esimde bir iki defa arkadaşlarıyla buluşup beni tamamen unutmuştu. Aynısını ertesi gün bende ona yaptım. Bi daha cesaret edemedi. Sende bi denesen ? Evde otursan bile mesaj atma,ararsa açma. Baktın düzelmiyor ayrılırsın. Gerçekten seviyorsa özlemesi ve akillanmasi lazım çünkü.

kuzenı ne var bunda.... Sanki romantik bir ortamda mum ışığında yemek yiyeceklermiş gibi davranıyorsunuz.
İş çıkışı buluşup biryerde yemek yer dönerler evlerine..
Ama diğer konu.. sana vakit ayırmayıp başkalarına ayırması çok abes... ve açıklaması olmayan bir durum
Ha bir açıklaması varsa şudur ancak.... canı seninle görüşmek istemiyor. Arkadaşlarını ve diğer yakınlarını tercih ediyordur.
Gerçekleri görürseniz eğer bu budur....

Merhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen:KK43:
Şimdi söylemek kolay tabii ki uygulaması da zor ama kendi yaptığım şeyden ornek veriyorum. Ben de sizin durumunuzdayim ayni şehirde olmamiza rağmen sürekli ilgisizlik tartışmaları yaşıyorduk. Tamam duzelicem demesine rağmen pek bi yol katedemedik ve ben de ilişkiyi bitirdim. Sonuçta sevse ilgilenirdi . ayrıldıktan sonra birkaç gün üzüldüm ama geçti gitti

Aşırı kıskanç bir yapıya sahipim ama bana vakit ayırmayıp istediği herkese ayırması beni bu düşünceye sürüklüyor.

Artık düşünmeyi bırakınız. Adam sizi tercih etmiyor bu net...
Seven ve Görüşmek isteyen insan fırsat kollar buluşmak için....

Evet kesinlikle ya en basitinden askerden izine gelsen kimleri görürdün sırayla say gibisinden bir şey söyledim ben o listenin en sonundaydım arkadaşları benden önceydi. Ama o bunu anlamıyor maalesef
Son planda tutulmak çok kırıcı. Ben hazmedemezdim açıkçası. Oturup konuşurdum seni seviyorum ama sen beni son planda tutuyorsun ve ben buna tahammül edemem o yüzden bu ilişkiyi bitirmek istiyorum derdim çünkü kimse benden değerli değil böyle bi insan için üzülmek istemezdim.

Hanımefendi sizinle polemiğe girmeyeceğim.
Anlamadığınız şeyleri sormak yerine bu denli yargılamanız oldukça saçma.
Lütfen konuma dahil olmayın.
Olmaz dahil oldum bir kere.
Yine diyorum adam akıllıysa arkasına bakmadan kaçar, yoksa çekeceği var zavallının.

Bu kadar ilgi ilgi diye dolaşırsan ilgi göremezsiniz zaten sıkıcı olursunuz ve dahada uzaklaşır karsidaki. Kuzeniyle goruşmesinde cildiracak bir durum yok. Bu kadar kiskanclik, ustune gitmenin sonu ayrilik olur muhtemelen. Ayrilinca rahat edersiniz simdi iyice bir bıktırın, tam bıkmamış hala.

Back
X