- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
- Konu Sahibi MadamCocosh
-
çok korkuyorum ya tutmazsa........ya yine olmazsa........kaygılar kaygılar hep aynı çok korkuyorum...boşa giden o ilaçlar......
7 yıllık evliyim polikistik over nefret ediyorum bu isimden hepaynı hep aynı kelime bu ay doktorum bana tüp bebegi tavsiye etti ama çok korkuyorum kaygılarım çok
benim komsumda 3 bebege hamileymiş aldıracam diyo ve ben çok kızıyorum ona biz bulamazken onlar neler neler yapıyorlar
7 senedir 2 kere rahim filmi artık göbekten iğneleri sölemiyorum bile hayatımın bir parçası oldu hangi çeşit arasan bio enerjiler ilaçlar biara 80 kilodan 66 indim sonra tekrar dan 90 kilo sonra 75 diyetisyenler neler de neler yani anlıcan eş te hiç problem yok ben de olan lar polikistik over polikistik over peki siz şuan hamilemisiniz kaç aylık
Canim 11 senelik evliyim . 4 asilama 3 tup denemem oldu. Su an 4. Tedavimi oluyorum .
Kromozom sorunum var. Ilk ogrendigimde sok oldum . Ne demek dedim . Hic hayatimda duymamistim .
Simdi embryolar pgtye gidecek saglikli var mi yok mu ona bakilacak.
Yani dua et , sperm var yumurta var, rahim var. Her sey var. Olumlu dusun .
7 senedir 2 kere rahim filmi artık göbekten iğneleri sölemiyorum bile hayatımın bir parçası oldu hangi çeşit arasan bio enerjiler ilaçlar biara 80 kilodan 66 indim sonra tekrar dan 90 kilo sonra 75 diyetisyenler neler de neler yani anlıcan eş te hiç problem yok ben de olan lar polikistik over polikistik over peki siz şuan hamilemisiniz kaç aylık
zorluk yaşıyosunuz a ama allahım bir kolılyka veriyor zor ama sabırla yapıyosunuzgöbekten iğneleri kendinmi yapıyordun zor oluyormu yapması belli saatleri varmı sabahlarımı akşamlarımı oluyor merak ediyorum ...bende yeni başlıcam ilaçlara aklım karmakarışık nasıl yapıcam bilmiyorumda iğneleri kimsemde yok yanımda komşularada söyliyemiyorum Allahım yardımcımız olsun.
arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebekk yaptırıcam şu anda iğnelerimi kullanıyorum.o kadar zor ki kadın olmak,anne olmak aile olmak...ne büyük sorumlulukmuş ki anne olmak. daha olmadan olma olasılığına bile sevinmek ne kadar zormuş.annelik daha şimdiden başlamadı mı daha bebeğimiz olmadan onun için kaygılanıyoruz.acaba tutucakmı,acaba nasıl beslenmeliyim,ne kadar stresten uzak durmalıyımdır diye....bence biz burda yanlış yapıyoruz çok üzerine düşüyoruz.ben ameliyat oldum 2 ay önce biz devlet hastanesinde.ve inanın orda kaldığım sürece neler gördüm neler duydum inanın çok üzüldüm.biz bebek için yanıp tutuşurken insanlar bebeklerinin canına kıyıyolar.neymiş efendim daha hazır değilmiş anne olmaya,yok 1 tane var mış ikincisi kazayla olmuş.ben bunları duydukça böyle insanlarla tanıştıkça hepsine kan kustum yazıklar olsun dedim suratlarına karşı....ve hep ağladım hep ağladım....allahım dedim sen istemeyenlerin,bebeklerinin canına kıyanlara veriyosun ya yarabbim ne olursun bu isteyen kulunuda gör diye dua ettim.doktorlar hep ameliyattan korktuğum için ağlıyorum zannettiler ve ya annem veya eşim ama değil işte o kadar çok içim yanmıştı ki o duyduklarım karşısında...belkide biraz sakin olmalıyız.bu kadar istekli olmamalıyız..bilmiyorum nasıl olucak bu ama kural bu (((
çok korkuyorum ya tutmazsa........ya yine olmazsa........kaygılar kaygılar hep aynı çok korkuyorum...boşa giden o ilaçlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?