- 8 Ekim 2015
- 86
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Lahavlevelakuvvetei
-
Anne babasından gizli buzdolabından yıyecek aşırıyor..
Ne onu alıp herkesin önünde tabaga koyup doya doya yemeye cesareti var..
Ne aç aç yatmaya gonlu razı..
Kaçak gocek iş peşinde..
Merhaba ben 10 ay oldu nisanlimdan ayrıldım sebebi onun ailesini dinlemesiydi nişanı o bozdu yaklasik 3 ay nişanlı kalmistik.sorum su ilk zamanlar pişman olduğunu söyledi sürekli aradı msj falan görüşmek istedi bende eğer barışmak istiyorsan Ailenle gel konuşalım dedim o şekilde kabul etmiyor ikimiz görüşelim diyor bende o şekilde istemedim çünkü nişanı bitiren ailesiydi üstelik bu sebep söylemeden şu an hala ayrilmamisiz gibi msj atıyor ikimizin şarkılarını paylaşıyor vs ne yapmaya calisiyor anlamis degilim
Anne babasından gizli buzdolabından yıyecek aşırıyor..
Ne onu alıp herkesin önünde tabaga koyup doya doya yemeye cesareti var..
Ne aç aç yatmaya gonlu razı..
En güzel özet bu sanırım
Kaçak gocek iş peşinde..
Cevap vermiyorum cünkü yaptığının mantığı yok madem ailen haklı ne diye beni arıyor defalarca konuştum ama anlamadı bıraktım bende konuşmayı
çok mantıklı düşünmüşsünüz dediğiniz gibi ailesini alsın oyle gelsınMerhaba ben 10 ay oldu nisanlimdan ayrıldım sebebi onun ailesini dinlemesiydi nişanı o bozdu yaklasik 3 ay nişanlı kalmistik.sorum su ilk zamanlar pişman olduğunu söyledi sürekli aradı msj falan görüşmek istedi bende eğer barışmak istiyorsan Ailenle gel konuşalım dedim o şekilde kabul etmiyor ikimiz görüşelim diyor bende o şekilde istemedim çünkü nişanı bitiren ailesiydi üstelik bu sebep söylemeden şu an hala ayrilmamisiz gibi msj atıyor ikimizin şarkılarını paylaşıyor vs ne yapmaya calisiyor anlamis degilim
Ayy hic cewap wrme demek hala ailesi istemiyor ki ailesiyle gelemiyor.. ee barissan ne olacak gene ailesi araya girip kavga gürültü tekrar ayni kotu durumları yaşamaya ne gerek war.. boswerrMerhaba ben 10 ay oldu nisanlimdan ayrıldım sebebi onun ailesini dinlemesiydi nişanı o bozdu yaklasik 3 ay nişanlı kalmistik.sorum su ilk zamanlar pişman olduğunu söyledi sürekli aradı msj falan görüşmek istedi bende eğer barışmak istiyorsan Ailenle gel konuşalım dedim o şekilde kabul etmiyor ikimiz görüşelim diyor bende o şekilde istemedim çünkü nişanı bitiren ailesiydi üstelik bu sebep söylemeden şu an hala ayrilmamisiz gibi msj atıyor ikimizin şarkılarını paylaşıyor vs ne yapmaya calisiyor anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?