Bana yardımcı olur musunuz

Lahavlevelakuvvetei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
86
34
3
36
Merhaba ben 10 ay oldu nisanlimdan ayrıldım sebebi onun ailesini dinlemesiydi nişanı o bozdu yaklasik 3 ay nişanlı kalmistik.sorum su ilk zamanlar pişman olduğunu söyledi sürekli aradı msj falan görüşmek istedi bende eğer barışmak istiyorsan Ailenle gel konuşalım dedim o şekilde kabul etmiyor ikimiz görüşelim diyor bende o şekilde istemedim çünkü nişanı bitiren ailesiydi üstelik bu sebep söylemeden şu an hala ayrilmamisiz gibi msj atıyor ikimizin şarkılarını paylaşıyor vs ne yapmaya calisiyor anlamis degilim

Ailesinden gizli görüşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım ama boşver ailesini bugün bu konnu için ikna etsede yarın ailesi bişeye hayır dediğinde yine onları dinler.Anasının babasının çok ağzına bakan adamla olmaz.

En doğrusunu yapmışsın.sakin cevap verme.ailesini ikna etsin beraber gelsinler gelceklerse..eğer Oyle birşey olurda tekrar biraraya gelişirse tavrını köy herşeyi netlestir.işlerine gelirse...

Kesinlikle doğru...ailesi neden istemedi onu bile bilmiyorum ki işin saçma yani ayrıldık açıklama yapmadılar ben ayrılır ayrılmaz hemen kız kardeşine söz yaptılar ardından düğün onlar hayatına baktı benim yasını tutan olmadı...

Engelle gitsin
Senin hayatını bulandırmaya çalışıyor

Seni istediğini söyleyecek cesareti yok ama sen de onun etrafında kal istiyor, egosu okşansın istiyor. Ailesinin onay verdiği yeni birini bulana dek seninle oyalanmak istiyor.

Cevap vermiyorum cünkü yaptığının mantığı yok madem ailen haklı ne diye beni arıyor defalarca konuştum ama anlamadı bıraktım bende konuşmayı

En güzelibu sebebi de belirsiz kendisi de sevdiğinin arkasında duramamış şu saatten sonrası boş

çok mantıklı düşünmüşsünüz dediğiniz gibi ailesini alsın oyle gelsın
yapmıyorsa engelleyin benı arama dıyın
karsılık vermeyın

yarın bırgun evlenırsenız o oyle olmaz sımdı aılesını karsısına alamıyor demekkı
yarın evlenınce hıc alamaz ezdırır sızı

Ayy hic cewap wrme demek hala ailesi istemiyor ki ailesiyle gelemiyor.. ee barissan ne olacak gene ailesi araya girip kavga gürültü tekrar ayni kotu durumları yaşamaya ne gerek war.. boswerr

Barışması düşünmüyorum beni çok üzdüler çok kırdılar nişanlım ailesini haklı gördü şimdi benim haklı olduğumu anladı bana bunu söyledi ama hala benim adım atmami bekliyor beni üzende bu hem haksızlık yapılan benim hemde boyun eğecek olan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…