Gebeliğe Hazırlık Bana yardımcı olurmusunuz çatlatma igenesi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucunuz ne cikti acaba merak ettim bende ayni durumdayim şuan
Meraba bn ondn snra 2 gün snra kan verdm 2.20 cıktı düşmştü snra ümiti kesmştm 13 ywda 14 gün müydü burda gezyrdm bi arkds gec döllnme oluyr gene bak dedi evde gebelik testm vardı gittm yaptm hafif silik cizgi cktı kostm kan verdm 19.02 ne cktı doktoruma dedm 2 gün snra gene verdm arttı bidaha ver dedi verdm 400 kusurluydu işte sonra keseyi bekledk onuda gördk şükür kalp atısınıda duydk 8 haftalık oldm yani

rabbim hayirlisiyla sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin yavrunuzu inşaAllah cok sevindim sizin adınıza. Bende suan ayni durumdayım daha 9 gün oldu ama tutamadim kendimi inşallah sizin gibi bir sonuc alirim

rabbim hayirlisiyla sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin yavrunuzu inşaAllah cok sevindim sizin adınıza. Bende suan ayni durumdayım daha 9 gün oldu ama tutamadim kendimi inşallah sizin gibi bir sonuc alirim
Bnde cok erkn yaptım tutamadm ztn 12 gündn itibaren belli oluyr baklm ver 13 gün kan yada idrarla bak

Kızlar yorumlarınızla nasıl umutlaniyorum Konu sahibi bize de dua et bizimde bebisler tutunsun ben bir sey soracağım iğne sonrası (15 saat) ilk birliktelik ertesi gün birliktelik oldu bugün de olsa mi? Eşim nöbette olacak yarin birlikte olmamız gerekirken bu konuda kafam karışık bilginiz var mi

Hafi baklm müjdeli habrini kesn var olabilir belki kacıncı günn bgn
10. Gün bitti bugun. Sabah tekrar test yaptim ilk idrarla silinikti ama vardi az önce yine yaptim dayanamayıp yine silinik ama daha koyu bu sefer sabaha göre cok umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Senin durumun forumdaki mesajlarinda umut oldu bir yandan bana. İnşallah igne etkisi değildir yaa

Gidip kan ver bnce daha iyi anlarsn bn öle olunca hemn gidip kan verdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…