- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 36
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
İğne etkisi olabilir iki gün sonra tekrarlayın yukselirse gebelik var demek9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
Tsk ederim tekrarlarım carsmbaya yapayım beklym dedmİğne etkisi olabilir iki gün sonra tekrarlayın yukselirse gebelik var demek
Kesin sonucu 14. Gün ve sonrası alırsınız öncesi yanıltabilir9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
Anladmm cnmKesin sonucu 14. Gün ve sonrası alırsınız öncesi yanıltabilir
Sonucunuz ne cikti acaba merak ettim bende ayni durumdayim şuan9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
Meraba bn ondn snra 2 gün snra kan verdm 2.20 cıktı düşmştü snra ümiti kesmştm 13 ywda 14 gün müydü burda gezyrdm bi arkds gec döllnme oluyr gene bak dedi evde gebelik testm vardı gittm yaptm hafif silik cizgi cktı kostm kan verdm 19.02 ne cktı doktoruma dedm 2 gün snra gene verdm arttı bidaha ver dedi verdm 400 kusurluydu işte sonra keseyi bekledk onuda gördk şükür kalp atısınıda duydk 8 haftalık oldm yaniSonucunuz ne cikti acaba merak ettim bende ayni durumdayim şuan
Bnde cok erkn yaptım tutamadm ztn 12 gündn itibaren belli oluyr baklm ver 13 gün kan yada idrarla bakrabbim hayirlisiyla sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin yavrunuzu inşaAllah cok sevindim sizin adınıza. Bende suan ayni durumdayım daha 9 gün oldu ama tutamadim kendimi inşallah sizin gibi bir sonuc alirim
dayanamayip tekrar test yaptim daha koyu çıktı bekleyip iki gün sonra kan vercem inşallahBnde cok erkn yaptım tutamadm ztn 12 gündn itibaren belli oluyr baklm ver 13 gün kan yada idrarla bak
dayanamayip tekrar test yaptim daha koyu çıktı bekleyip iki gün sonra kan vercem inşallah
Hafi baklm müjdeli habrini kesn var olabilir belki kacıncı günn bgndayanamayip tekrar test yaptim daha koyu çıktı bekleyip iki gün sonra kan vercem inşallah
10. Gün bitti bugun. Sabah tekrar test yaptim ilk idrarla silinikti ama vardi az önce yine yaptim dayanamayıp yine silinik ama daha koyu bu sefer sabaha göreHafi baklm müjdeli habrini kesn var olabilir belki kacıncı günn bgn
Kızlar yorumlarınızla nasıl umutlaniyorumKonu sahibi bize de dua et bizimde bebisler tutunsun ben bir sey soracağım iğne sonrası (15 saat) ilk birliktelik ertesi gün birliktelik oldu bugün de olsa mi? Eşim nöbette olacak yarin birlikte olmamız gerekirken bu konuda kafam karışık bilginiz var mi
Kızlar yorumlarınızla nasıl umutlaniyorumKonu sahibi bize de dua et bizimde bebisler tutunsun ben bir sey soracağım iğne sonrası (15 saat) ilk birliktelik ertesi gün birliktelik oldu bugün de olsa mi? Eşim nöbette olacak yarin birlikte olmamız gerekirken bu konuda kafam karışık bilginiz var mi
Gidip kan ver bnce daha iyi anlarsn bn öle olunca hemn gidip kan verdm10. Gün bitti bugun. Sabah tekrar test yaptim ilk idrarla silinikti ama vardi az önce yine yaptim dayanamayıp yine silinik ama daha koyu bu sefer sabaha görecok umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Senin durumun forumdaki mesajlarinda umut oldu bir yandan bana. İnşallah igne etkisi değildir yaa
Ne yaptn ne ettn mrk ettm yadayanamayip tekrar test yaptim daha koyu çıktı bekleyip iki gün sonra kan vercem inşallah
Az önce kan verdim 2 saat sonra cikacak sonuc bekliyorumNe yaptn ne ettn mrk ettm ya
Naptiniz sonucunuz nedirdayanamayip tekrar test yaptim daha koyu çıktı bekleyip iki gün sonra kan vercem inşallah
0.7 çıktı malesef betaNaptiniz sonucunuz nedirBayanstress
Bende Hamile Olmadigim İcin Bilmiyorum Üzülmeyin Allahdan Umut Asla .Kesilmez Dualarımdasınız0.7 çıktı malesef beta
oyle bir yikilmak ki bu her ay ayni seyi yasamaktan tükendim. Teşekkür ederim kelebegimmmm allah razi olsun bende sizin için dua edicemBende Hamile Olmadigim İcin Bilmiyorum Üzülmeyin Allahdan Umut Asla .Kesilmez DualarımdasınızBayanstress
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?