- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
Canım Benim Öyle Bir Zamanda Verecekki Rabbim Size O Mutlulugu Yasiyacaksınızzz Umudunuzu Kaybetmeyin Hiç Yeterki Strese Koyma Kendini HER ZAMAN UMUT VARDIRoyle bir yikilmak ki bu her ay ayni seyi yasamaktan tükendim. Teşekkür ederim kelebegimmmm allah razi olsun bende sizin için dua edicem
aminnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bos bırakmasın kucaklarımızıCanım Benim Öyle Bir Zamanda Verecekki Rabbim Size O Mutlulugu Yasiyacaksınızzz Umudunuzu Kaybetmeyin Hiç Yeterki Strese Koyma Kendini HER ZAMAN UMUT VARDIRBayanstress
Çok İyi Anlıyorum Seni Bazen Belirtiler Olunca Insan Çok Umut Ediyor Kuzum Sizn Sorunuz Nedir Pekiaminnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bos bırakmasın kucaklarımızıcok umitlenmistim bu sefer her belirtim de var ama olmadi nasipten öte yol yok tabi..
sebepsiz infertilite dedi doktorum rahimde tüplerde yumurtalarda spermde hic bir seyde sorun yok. Çatlatma iğnesi yapti bu ay ama olmadı malesef. Adet olmayı beklicem mecbur sonra gidicem tekrar. Senin nedir sıkıntın ne zamandir deniyorsunuz?Çok İyi Anlıyorum Seni Bazen Belirtiler Olunca Insan Çok Umut Ediyor Kuzum Sizn Sorunuz Nedir Peki
Ay cok üzüldm ama teste silik cizgi vardı kacıncı günün bgn0.7 çıktı malesef beta
Tamamlamadim ama igne etsiki bile kalmamış. Pozitife dönmez ki geri14.gunu tamamladiniz mi?Benim bildiğim kadarıyla en kesin sonuç 14.gun değil mi
12 gün olduAy cok üzüldm ama teste silik cizgi vardı kacıncı günün bgn
Olsun vardir bir hayr,cok zor bu süreç ama bizi en çok etkileyen stres.Elinden geldigince stresten uzak dur.Sakin kendini üzme,kim ne derse desinTamamlamadim ama igne etsiki bile kalmamış. Pozitife dönmez ki geri
Tabiki muhakkak ama insanin elinde olmuyor işteOlsun vardir bir hayr,cok zor bu süreç ama bizi en çok etkileyen stres.Elinden geldigince stresten uzak dur.Sakin kendini üzme,kim ne derse desin
Bnmde 13 gün ckmştı bekle bakalm birz daha12 gün oldu
Bir umut diyorum ama igne etkisiyle bile 0.7 ama dedigin gibi regl olana kadar umut vardır.Bnmde 13 gün ckmştı bekle bakalm birz daha
Her zaman destek en önemlisi,catlatma ignesinin 5.gunu benim ovulasyon ve gebelik testi koyu koyu gidiyor bakalım sonuç ne olacak 13.gun kan aldiracagim,esimin işinden ötürü 1 gün erken kan verecegimTabiki muhakkak ama insanin elinde olmuyor işteteşekkür ederim destegin icin Sizin durumunuz ne merak ettim
rabbim inşallah hayirli haberler almani nasip etsin. Keske dayanabilsende yapmasan idrar testlerini. Cok stresli çünkü. Dilerim 13. Gün pozitifi görürsünHer zaman destek en önemlisi,catlatma ignesinin 5.gunu benim ovulasyon ve gebelik testi koyu koyu gidiyor bakalım sonuç ne olacak 13.gun kan aldiracagim,esimin işinden ötürü 1 gün erken kan verecegim
Hayırlı olsun hamileymşsin, burda "ağrılarım var" demişsin, açar mısın ne gibi ağrıydı?9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
Senin kaçıncı günün? Belirtin ve mı?Sonucunuz ne cikti acaba merak ettim bende ayni durumdayim şuan
Adet olcakms gbi agrılarım vardı ztn bnde ümiti kesmştm 13 gün belli oldu işte allah şükür kalp atısını filnda duydk 9 haftalık oldmHayırlı olsun hamileymşsin, burda "ağrılarım var" demişsin, açar mısın ne gibi ağrıydı?
Benimde 8 gün oldu adet olacakmışım gibi kasıklarım, kramp değilde, sanki her an kan gelecek gibi.
Adet olana kdr bkle üzlme stres ypma bir daha denersnz blyrm demesi kolay karsıdaki için zor sürec ama sen hp umutlu ol olurBir umut diyorum ama igne etkisiyle bile 0.7 ama dedigin gibi regl olana kadar umut vardır.
İnşallah canim benim isteyen herkese nasip olsun inşallahAdet olana kdr bkle üzlme stres ypma bir daha denersnz blyrm demesi kolay karsıdaki için zor sürec ama sen hp umutlu ol olur
Tum belirtiler vardi ama beta cikmadi malesef bugun 12 gun bitti yarin tekrar test yapicam. Bir umut.Senin kaçıncı günün? Belirtin ve mı?
Benim 8.günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?