Gebeliğe Hazırlık Bana yardımcı olurmusunuz çatlatma igenesi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyle bir yikilmak ki bu her ay ayni seyi yasamaktan tükendim. Teşekkür ederim kelebegimmmm allah razi olsun bende sizin için dua edicem
Canım Benim Öyle Bir Zamanda Verecekki Rabbim Size O Mutlulugu Yasiyacaksınızzz Umudunuzu Kaybetmeyin Hiç Yeterki Strese Koyma Kendini HER ZAMAN UMUT VARDIR Bayanstress

Canım Benim Öyle Bir Zamanda Verecekki Rabbim Size O Mutlulugu Yasiyacaksınızzz Umudunuzu Kaybetmeyin Hiç Yeterki Strese Koyma Kendini HER ZAMAN UMUT VARDIR Bayanstress
aminnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bos bırakmasın kucaklarımızı cok umitlenmistim bu sefer her belirtim de var ama olmadi nasipten öte yol yok tabi..

aminnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bos bırakmasın kucaklarımızı cok umitlenmistim bu sefer her belirtim de var ama olmadi nasipten öte yol yok tabi..
Çok İyi Anlıyorum Seni Bazen Belirtiler Olunca Insan Çok Umut Ediyor Kuzum Sizn Sorunuz Nedir Peki

Çok İyi Anlıyorum Seni Bazen Belirtiler Olunca Insan Çok Umut Ediyor Kuzum Sizn Sorunuz Nedir Peki
sebepsiz infertilite dedi doktorum rahimde tüplerde yumurtalarda spermde hic bir seyde sorun yok. Çatlatma iğnesi yapti bu ay ama olmadı malesef. Adet olmayı beklicem mecbur sonra gidicem tekrar. Senin nedir sıkıntın ne zamandir deniyorsunuz?

Olsun vardir bir hayr,cok zor bu süreç ama bizi en çok etkileyen stres.Elinden geldigince stresten uzak dur.Sakin kendini üzme,kim ne derse desin
Tabiki muhakkak ama insanin elinde olmuyor işte teşekkür ederim destegin icin Sizin durumunuz ne merak ettim

Tabiki muhakkak ama insanin elinde olmuyor işte teşekkür ederim destegin icin Sizin durumunuz ne merak ettim
Her zaman destek en önemlisi,catlatma ignesinin 5.gunu benim ovulasyon ve gebelik testi koyu koyu gidiyor bakalım sonuç ne olacak 13.gun kan aldiracagim,esimin işinden ötürü 1 gün erken kan verecegim

Her zaman destek en önemlisi,catlatma ignesinin 5.gunu benim ovulasyon ve gebelik testi koyu koyu gidiyor bakalım sonuç ne olacak 13.gun kan aldiracagim,esimin işinden ötürü 1 gün erken kan verecegim
rabbim inşallah hayirli haberler almani nasip etsin. Keske dayanabilsende yapmasan idrar testlerini. Cok stresli çünkü. Dilerim 13. Gün pozitifi görürsün

9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
Hayırlı olsun hamileymşsin, burda "ağrılarım var" demişsin, açar mısın ne gibi ağrıydı?
Benimde 8 gün oldu adet olacakmışım gibi kasıklarım, kramp değilde, sanki her an kan gelecek gibi.

Hayırlı olsun hamileymşsin, burda "ağrılarım var" demişsin, açar mısın ne gibi ağrıydı?
Benimde 8 gün oldu adet olacakmışım gibi kasıklarım, kramp değilde, sanki her an kan gelecek gibi.
Adet olcakms gbi agrılarım vardı ztn bnde ümiti kesmştm 13 gün belli oldu işte allah şükür kalp atısını filnda duydk 9 haftalık oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…