- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi burcuzynpada
-
İki gun sonra tekrar kan verin iğne etkisi olabilri9 gün oldu iğne olalı belki erken ama kan testi yaptrdm 8.86 cktı agrılarımda var kasık sizce
İnş kalbine göre olur.Tum belirtiler vardi ama beta cikmadi malesef bugun 12 gun bitti yarin tekrar test yapicam. Bir umut.
Senin kaçıncı gündü?İki gun sonra tekrar kan verin iğne etkisi olabilri
Op maşallah canım kocaman olmuş bileAdet olcakms gbi agrılarım vardı ztn bnde ümiti kesmştm 13 gün belli oldu işte allah şükür kalp atısını filnda duydk 9 haftalık oldm
Canim ben 11. 12 de pozitif gördüm kan verdim 24 çıktı sonra 14 düştü kimyasal.oldu.Senin kaçıncı gündü?
Geçmiş olsun inş yine olur.Canim ben 11. 12 de pozitif gördüm kan verdim 24 çıktı sonra 14 düştü kimyasal.oldu.
İnsallah canım sağol, inşallah sende yavruna kavuşursun en kısa zamandaGeçmiş olsun inş yine olur.
Kimyasalda sonra kısa sürede kalınıyor,inş seninde öyle olurİnsallah canım sağol, inşallah sende yavruna kavuşursun en kısa zamanda
Amin cnm bnmİnşallah canim benim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Gebelik cktı cnm 9 haftalıgm suanİki gun sonra tekrar kan verin iğne etkisi olabilri
Yani hasta olcak gbi gelck gbi oluyrdu adetm o tarz agrı gögüslerim ztn cok acıyrdu buda vardı yani bekle bi kaç gün daha bi haftan varsa ilk idrarla bak sonra kan ver kan aslnda daha netOp maşallah canım kocaman olmuş bile
Kasıklarda kramp falan olur ya,öyle değil, hani her an kan geldi gelecek gibi hissederiz ya sökülecek gibi,
hatta bağırsaklar bile değişir, rahim, kasık altını hissetme gibi, öyle b ha benimki.
Bir haftam var erken mi adet olucam diyorum.
Sende de benzer miydi his ve bir hafta kala?
İnşallah oyke olur.Kimyasalda sonra kısa sürede kalınıyor,inş seninde öyle olur
Benim bir haftam var, adet öncesi belirtiler başladı erken di mi şimdiden dersin?
Tutmadığından olabilir mi?
Maşallah canım hayırlı olsunGebelik cktı cnm 9 haftalıgm suan
Saol cnm bnmMaşallah canım hayırlı olsun
Kasıklarda kramp değilde,hani kan geldi gelecek hissederizya rahim baskısı, pelvik hareketleri öyle miydin? Benim tam olarak öyle.İnşallah oyke olur.
Benimde geçen ay kesin adet olcam demiştim demekki döllenme agrisiyimus diyorum şimdi düşününce, inşallah seninde öyle olur
benımm kasıklarda kramp vardı bide adet sancısı. yarın adet olurum dıye dıye gezıyordumKasıklarda kramp değilde,hani kan geldi gelecek hissederizya rahim baskısı, pelvik hareketleri öyle miydin? Benim tam olarak öyle.
Benim sökülme belirtisi var üstte detaylı yazdığım gibi, senin öyle değildi sanırım.benımm kasıklarda kramp vardı bide adet sancısı. yarın adet olurum dıye dıye gezıyordum
yok oyle degıldı canım adet sancısı gıbıydı ama kısa surelıydıBenim sökülme belirtisi var üstte detaylı yazdığım gibi, senin öyle değildi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?