Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim 2 seneye yakın bir ilişkim var kavgalar ayrılıklarla biraz yıprandık şuanda her şey güzel gidiyor yine o eski güzel günlerimize dönüyoruz sanırım yavaş yavaş...
Sevgilimin 6 agustos doğum günü ve bende agustosun ortasına doğru antalyaya taşınıyorum uzaktan devam edicez.
Bu doğum gününün çok özel olmasını istiyorum uzun zamandırda onun için bişeyler yapmadım sizden değişik fikirler bekliyorum.
O gün sadece benimle olmasını beraber geçirmeyi istiyorum onunda itiraz etceğini sanmıyorum hem manevi olarak bişeyler yapmak hemde güzel bi hediye almak istiyorum yardımları bekliyorum :)
siz ayrlmstnız sanırım barıstınızmı tekrardan iyi bari sevndm çok üzgündünn darısı banaa :)
arkadasımın erkek arkadası.yolda gordugu herekese ıyıkı dogdun dedıttrmıs vıdyo cekmış yani.polıs bile iyiki dogduuun x dıyo geliinle damat fılan yoldakı ınsanlara.sonra cocuk cıkıyo burası senınle tanıstıgımız ılk yer dıye baslıyo cok guzel bı konusma yapıo sonra bırısıne dogum dedrtmiş mesela baskası cıkıyo gunun dıyo oburu kutlu olsun dıo baskası cıkıo hersey ıstedıgın gıbı dıo baskası cıkıo olsun dıyo.bunu yap
:) artık erkekler romantiklikden pek de haz etmiolar gibi durum vahim gibi görünüyor
benim de hediye problemim var senin gibi.. şu video iyiymiş güzel bi fikir yapabilirsen çok güzel olur.. :)
o günü ona ayırabilirsin onun istediklerini yapıp onun istediği yerlere gidersiniz.. sade ama belki onun hoşuna gidebilir.. erkekler sonuçta kendi istediklerinin olmasına severler.. mutlaka senin sevgilinde seviyodur.. :) eğer maddi açıdan seni etkilemezse gideceğiniz yerleri de biliyosan o yerlerde önceden çeşitli süslemeler, aktiviteler yaptırabilirsin.. veya orayı kapatıp yakın olduğunuz kişilerle beraber parti düzenleyebilirsin... :)
umarım o güne kadar bi fikir edinmiş olursun.. :)
4 gün kaldı doğum gününe.. bulabildin mi bari bişeyler..![]()
Yeni gördüm yorumunu :)
Beraber bi akşam yemeğine gittik sonra gezdik bi yerlere gittik falan hediyede hoş bir ayakkabı almıştım beğendi güzel vakit geçirdik :)