Bana yardımcı olurmusunuz?

Panik olma ilk hızlıca verdiğin kilolar ödemdir, asıl kilo verme işi şimdi başlar diyetlerin ilk zamanları hızlı kilo verilir sonrası daha yavaş ve ağır gider, ve yağ yakmaya başlarsın, sürekli aynı besleniyorsan değiştir metabolizmanı şaşırt biraz, vücut aynı beslenme düzenine alışınca da duraklama olabiliyor :KK25:

Panik olma ilk hızlıca verdiğin kilolar ödemdir, asıl kilo verme işi şimdi başlar diyetlerin ilk zamanları hızlı kilo verilir sonrası daha yavaş ve ağır gider, ve yağ yakmaya başlarsın, sürekli aynı besleniyorsan değiştir metabolizmanı şaşırt biraz, vücut aynı beslenme düzenine alışınca da duraklama olabiliyor :KK25:
Mesela be yapiim

Yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum 83 kilodan 76 kilo ya düştüm yani tam 7 kilo verdim iyi hoş ama 2 haftadır durdu :mad:gram kilo veriyorum tartı hep 76 kilo yu gösteriyor moralim çok bozuk bi yerde yanlış yapıyorum galiba yardımcı olursanız çok sevinirim
Tesekkurler

canım ilk başta vücutta bulunan suyu atıyorsun belirli bir zaman kilo vermen duracaktır bu normal. sabret sakın salma kendini sonra vermeye yine başlayacaksın.

Yürüyüş yapma imkanım çok ama pilates yapıyorum hergün 20 dk,15 dk merdiven falan çıkıyorum squat yapıyorum yok gene yok

Platesle sıkılaşarak kilo verirsin yürüyüşten çok daha iyi bir yöntem bence ..
Sen diyetine aynen devam et ..
Duraksamalar olacaktır dönem dönem .

diyetten vücut bazen direnç gösterir bu normal bi durum.
moralinizi bozmadan devam edin.

Nesttle nesfitle,yeşil çay ile kahvaltı yaptım az yedim ekmegi kestim aburcuburu kestim meyve,kuru incir,kuru kayısı flan yedim pilates,squat yaptm 6 öğün yedim kalori hesabı yaptı.

bana çok doğru gelmedi bu beslenme şekli.
verdiğiniz kilonun ne kadarı yağdan ne kadarı kastan?
muhtemelen kastan veriyorsunuz, sağlıklı değil bu.

Çoook normal bir süreç. Vücudunu şaşırt kısmı çok doğru. Bir kaç gün diyetini değiştirebilirsin. Sporun artırabilirsin veya benim gibi diyetini değiştirmek adına istediğini yiyebilirsin :KK30: Napiim hep diyetler geçmiyordu. Ama sağlıklı bir diyette arada kilo korumaya geçmek lazım. Ben diyet yaparken 79 dan indim. Genelde haftada 1 kilo filan gidiyordu. Ama 62 den 60 a iki ay inemedim düzenli spor ve diyete rağmen. Yine de yılmadan devam et. Yavaş verilen kilo hemen geri alınmaz. İki sene oldu koruyorum kilomu.

OTE="mimosa11, post: 38765747, member: 570875"]bana çok doğru gelmedi bu beslenme şekli.
verdiğiniz kilonun ne kadarı yağdan ne kadarı kastan?
muhtemelen kastan veriyorsunuz, sağlıklı değil bu.[/QUOTE]
Aaa öyle mi? Niye ki

E="sess_s, post: 38765826, member: 639549"]Çoook normal bir süreç. Vücudunu şaşırt kısmı çok doğru. Bir kaç gün diyetini değiştirebilirsin. Sporun artırabilirsin veya benim gibi diyetini değiştirmek adına istediğini yiyebilirsin :KK30: Napiim hep diyetler geçmiyordu. Ama sağlıklı bir diyette arada kilo korumaya geçmek lazım. Ben diyet yaparken 79 dan indim. Genelde haftada 1 kilo filan gidiyordu. Ama 62 den 60 a iki ay inemedim düzenli spor ve diyete rağmen. Yine de yılmadan devam et. Yavaş verilen kilo hemen geri alınmaz. İki sene oldu koruyorum kilomu.[/QUOTE]
Gerce
Çoook normal bir süreç. Vücudunu şaşırt kısmı çok doğru. Bir kaç gün diyetini değiştirebilirsin. Sporun artırabilirsin veya benim gibi diyetini değiştirmek adına istediğini yiyebilirsin :KK30: Napiim hep diyetler geçmiyordu. Ama sağlıklı bir diyette arada kilo korumaya geçmek lazım. Ben diyet yaparken 79 dan indim. Genelde haftada 1 kilo filan gidiyordu. Ama 62 den 60 a iki ay inemedim düzenli spor ve diyete rağmen. Yine de yılmadan devam et. Yavaş verilen kilo hemen geri alınmaz. İki sene oldu koruyorum kilomu.
Teşekürleer bâyâ rahatladm

bi diyetisyene gitme şansınız varsa onlar analiz yapıp bakıyolar vücut kitle indeksinize.
hiç ekmek yememekte doğru değil benim bildiğim.

[QUOTE="mimosa11, post: 38765996, member: 570alıştı i diyetisyene gitme şansınız varsa onlar analiz yapıp bakıyolar vücut kitle indeksinize.
hiç ekmek yememekte doğru değil benim bildiğim.[/QUOTE]
Diyetisyene gitme imkanm yok ama vücudum çok alıstı nesfitlerle kahvaltı yapmak beni mutlu ediyor

atic, post: 38765561, member: 549458"]canım ilk başta vücutta bulunan suyu atıyorsun belirli bir zaman kilo vermen duracaktır bu normal. sabret sakın salma kendini sonra vermeye yine başlayacaksın.[/QUOTE]
Tesekkurler inşallah

fiyonkbzaten 38765637 .!.:
Nasıl besleniyorsun bilemiyorum ama bir gün sadece protein ile beslen sabah kahvaltın protein ile olsun öğlen yine aynı şekilde akşamda sadece protein tüket
Öğle yapıyorum hep zaten inşallah kilo veririm

[QUOTE="mimosa11, post: 38765996, member: 570 diyetisyene gitme şansınız varsa onlar analiz yapıp bakıyolar vücut kitle indeksinize.
hiç ekmek yememekte doğru değil benim bildiğim.[/QUOTE]
40 gün oldu artık canım hiçç istemiyor ekmek zorlada verseler yiyemem ama normal kahvaltıya dönmem lazm ama canm peynirden başka hic bbize istemiyor

Back
X