peki hangi mazalarsa satılıyor her yerde kolaylıkla bulabilirmiyimLa Roche posay
Bioderma
Bu iki markanın nemlendiricileri bana çok iyi geliyor hassas ve kuru ciltler için Olanları özellikle güzel
Dermokozmetik ürünler olduğu için yetkili eczanelerde rahatlıkla bulabilirsinpeki hangi mazalarsa satılıyor her yerde kolaylıkla bulabilirmiyim
yok bende sivilce falan yok hani yas 29 kırısıklık yok sükür ama simdiden baslamak lazım anti kremlere gece gündüz olarak yada 24 saat nemlendiren olarak bepanten pek yararlı olmaz sanırımBenim de cildim çok hassas, ben bepanthen krem kullanıyorum, sivilcelere de etkisi oluyor ve kurutmuyor. eczaneden bulabilirsiniz.
yok bende sivilce falan yok hani yas 29 kırısıklık yok sükür ama simdiden baslamak lazım anti kremlere gece gündüz olarak yada 24 saat nemlendiren olarak bepanten pek yararlı olmaz sanırım
onlar sürekli o anda ne ürün getirdilerse onu satmaya calısıyorlar yani bi kac kere denedim kil li ürünleri mesela satıyolardı hemen kendi ürünlerindne tavsiye ediyolarlar yani öyle bagımsız degiller o canımı sıktı cilt analizi yaparz ama siz bizim ürünlerimizi alın kafasındalarBazen eczanelere cilt bakım uzmanları gelip, ücretsiz cilt analizi yapıp, krem tavsiye ediyorlar. Bulunduğunuz yerde araştırın, eczaneye gelen cilt uzmanları varsa, gün alıp cildinize baktırın. Onlar daha bilinçli yardımcı olurlar.
kırısıklık sükür yok daha alerjim var sanki ama limonlu ne denesem yüzün kasınır falama ama onuda c vitamını diye diyorlar ama evde denenicek bisey denerim tam tarif istiorum ama limon ve karbonat icinBen sana birkaç şey yazayım limoncu.
Bunları dene mutlaka. Eğer alerjin falan yoksa garanti ise yarar.
İlk önce güzel bir peeling yapman lazım cildine. Ölü deriden arinsin cilt.
Hazır markalar tercih edebilirsin tabii ama ben Karbonat+Limon öneririm.
Bunu eğer cildinde sivilce vs. Bir sorun yoksa hafta da 2-3 kere uygula. Bu cildinin daha sağlıklı durmasını sağlar.
Ardından nem için ben yıllardır Hametan Pomad kullanırım. Çok yoğun bir nemlendirici. Kışın çoğunlukla bunu kullanırım ama doğa mucizesi bir urun yazayım sana.
Kayısı çekirdeği yağı. Cildini pamuk gibi yapar. Gece sur sabaha kadar kalsın cildinde . Peelingten sonra bunu kullan ertesi sabaha ay gibi isildarsin.
Kirisliklara, lekelere çok iyi gelir. Kırışıklık yoksa eğer çokta güzel bir önlem olur.
limoncu28
öncelikle söylüyorum lütfen konum hemen tasınmasın cünkü bu gündüz gece krem isindne pek anlamıyorum cevremde öyle cilt bakımından anlayan biride yok sizden acil tavsiye istiyorum
simdi ben normalde yüzüme pek krem sürmem binde bir gecen kardesim dedi abla yüzün cok kuru bi krem al en azındna gündüz nemlendirici bisey olsun dedi
bu arada ciltimde vücudum da cok hassas
neyse gratis temi ne indirim vardı diadermin kredm su bazlı hassa ciltler icin gündüz kremiydi iste indirime girmis 44 ten 24 e aldık serisini tam hatırlamıyorum ama takip eden bilir diye yazdım fiyatını
neyse ben sürüyorum mesela dustan sonra falan krem yüzümde kusma yapıyo resmen su icinde kalıyorum yüzüm kabul etmiyo gibi bisey ki bi kac kere acaba cokmu sürüyorum diye az sürdüm yine aynısı oldu
hani yazın dusa girersinde cıkında 5 dakka icinde terlersin aynı onun gibi
simdi bana kalitesi iyi cok cok hassa citler icin bi krem önerirmisiniz artk denile yanıla dogruyu bulucam
ayrıca eczaneler nasıldır yani ordan baksam daha iyi midir acaba
kiehls cok iyi dediler ama nette baktım kullanan varmı bu markayı
Limoncu, ben ve ahava ; Aha aha aha Konuyu takipteyim, benimde cildim çok kuru , lütfen ulaşılabilirliği yüksek ürün tavsiyeleri bekliyorum. Benim çok param yok, limoncuda ekonomiden anlar.Ben de hiçbir şey sürmem cildim dengeli gayet mutluyum.
Kimyasallı kozmetiklerin faydasından çok zararı var.
Zeytinyağı sürebilirsin yüzüne. Saf gülsuyu bulursan tonik yap.
Clinique markası çok kaliteli. Ben gözaltı kremi kullanıyorum markayı şiddetle tavsiye ederim. Lancome da güzel. Bir de Ahava diye İsrailli, Ölüdeniz tuzundan tam organik ürünler üreten bir marka var.
kırısıklık sükür yok daha alerjim var sanki ama limonlu ne denesem yüzün kasınır falama ama onuda c vitamını diye diyorlar ama evde denenicek bisey denerim tam tarif istiorum ama limon ve karbonat icin
hamaden pomad ı nerden bulabilirim
cildim vucudum öyle hassaski deliriyorum cam telebenti bile kullanamıyorum bi gün kardesim yapmıs dedi abla yap cok güzel oldu saclarım ben bi yaptım oooo 1 saat suyun altında durdum derim yandı agda yasak gümüs yasak taklid takı yasak her sampuan her krem yasak nerdeyse
ben bu dunyaya göre degilim sanırım marsta bulusalım :)))))
hazır suda bulunmusken :))
Limoncu, ben ve ahava ; Aha aha aha Konuyu takipteyim, benimde cildim çok kuru , lütfen ulaşılabilirliği yüksek ürün tavsiyeleri bekliyorum. Benim çok param yok, limoncuda ekonomiden anlar.
Benim için uygun, bak şimdi oldu. Şaka bir yana evde yaptığım kırma zeytinin en acı ilk suyunu tonik yaptım ve çok iyi geldi, ahava dan organikti ama saklayamadım, kalanını dökmek zorunda kaldım. Cildim 3 gün bebek gibi oldu:)Uygun bütçeli bir şeyler arıyorsanız kardeşler bence en iyi yol aktar ve eczane:)
Ceylinim Hametan krem demiş eczanelerde var. Bepanthen zaten bir klasik.
Ben köy yapımı, katkısız sabun almaya çalışıyorum. Güvendiğiniz aktar varsa sabunu onlardan alın derim. Temizlik için en iyisi sabun derim.
Soğuk preslenmiş, katkısız badem yağı ve zeytinyağı en süper kozmetikler. Bir de migrosta işlenmemiş zeytin gördüydüm , onu alıp cilde sürtmek de aynı etkiyi görür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?