Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 😐

Hdasmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
63
19
38
27
Günaydin kızlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim Çarşamba günü kan değerim 30 çıktı pozitif dediler inanamamistim onun öncesinde çok yormustum kendimi dünde işlerim vardı dışarda baya dolandım akşam bel ağrısı bacak ağrısı uyutmadi beni bugünde. Çok halsizim göğüslerim aşırı kötü ağrıyor korkuyorum aynı problemleri yaşayan varsa beni rahatlatabilir mi daha doktora gidemedim çünkü randevu usulü çalışıyorlar randevu günüm gelene kadar kendimi tedirgin etmek istemiyorum

Kendinizi aşırı yormayın hele ki ağır bir şey asla kaldırmayın . Gebeliğin ilk haftalarında normaldir. Bende 15 haftalık gebeyim . Dün sabah adet olacakmış gibi uyandım . Belim kasığım bacağım çok ağrıyordu . Geçer diye bekledim geçmeyince doktorama yazdım. Hemen doktora git rahim ağzı uzunluğunu ölçsün dedi . Bende öyle yaptım normaldi ama yine de doktorum beni korkuttu .sizde dinlenin daha yeni tutundu tutunuyor Allah korusun bir şey olur

Allah korusun teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Tekrar kan verip artışı takip ettiniz mi? İnşallah yoktur bir sıkıntı ferah tut içini. Ama artışı takip et mutlaka

Tekrar kan verip artışı takip ettiniz mi? İnşallah yoktur bir sıkıntı ferah tut içini. Ama artışı takip et mutlaka
Yarın gidip tekrar vericem ama kan verdiğim gün idrarda çıkmadı ustinden 2 gün geçti idrar yaptım evde çıktı

Eklentiler

• IMG_20210910_121437.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 21
Maşallah test koyulaşıyor çok iyi Allah bağışlasın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…