Bana yasaksın . Mektup

Aile Büyüklerimiz koydum devreye bir daha oynarsa bırakırım iki cihan bir araya gelse durmam dedim. Herkesin içinde söz verdi. Olmaz inş olursada kendi bilir

Sadece gözünü korkuttun aklımca oda büyük yeminler etti ki tüm para pul işleri bnde elinde para kalmıyor.
Ayrıca öyle bile olsa Allah korusun yine boşanmamıza izin vermezler:KK43:
Malkero, eşinizdir eşinize sevginiz sizi ilgilendirir ama şu 2 mesajınız garip değil mi?
Bir daha oynarsa 2 Cihan bir araya gelse durmam, boşanmamıza izin vermezler.
Aile büyüklerinin sözüyle mi bu işler, adam beni aldatacak, kumar oynayacak boşanmama izin vermeyecekler, babamı bile dinlemem, reşit değil misiniz de ebeveyn izni gerekecek?
Boşanın demiyorum ama seviyorum ne olursa olsun boşanmak istemiyorum demeye çekindiğiniz için pası büyüklere atıyormuşsunuz gibi hissetttirdiniz bana.

Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız
10 yıl içinde sana karşı bisyi oldu mu aldatma gibi yada seni dusunduren bsy eğer olmadiysa çokta ciddiye alma ozamanlar saklamış ve unutmuş olabilir üzerinde bile durma

Bunları takmak bana çocukca geliyor cidden 🤦‍♀️
Benim eşim aynı çalıştığı yerde bir bayanla sevgili olmuşlar eşim onunla çok evlenmek istemiş eşimi sürekli oyalamış abim ceza evinde abim ceza evinden çıkmadan olmaz falan filan demiş sonra kız kendisi ayrılmak istemiş ayrılmışlar Benimle tanışıp benimle evlendi ve o kızla 1,5 sene daha aynı iş yerinde calıstı Aklıma kıskanmak bile gelmedi 😂 Sonra iyiki evlenmemişim iyiki ayrılmışım diyip şükür sebebimsin dedi
Dertlenmeye fırsat yaratmamalısın mutlu olup mutluluk için kendine zaman ayırmalısın..

Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız
Aradan 10 yıl geçmiş hesap sormak için geç kalmadinizmi. Mahkeme bile eş arasinda yaşanan son 6 ayı göz önünde bulundurur

Zaman aşımına uğramış mevzu, geçmiş üstünden 10 yıl. Muhtemelen kıza bugün yarın vermek için saklamış, veremeyince de unutmuştur sonradan. Yapacak bir şey yok, görmemiş gibi yapın.

Oglumun babasiyla evlendigimizde bazi esyalarini getirmisti annesinden, kiyafetlerini, onun sevdigi bakir esyalari falan. Gelen esyalarin icinden bir kutu cikti. Icinde fotograflar vardi. Cogu askerlik ve genclik fotograflari. Iclerinden bir tanesi de ilk sevgilisiyle cekilmis fotografti. O kutuyu oylece almis gelmisti muhtemelen. Ben o resmi gorunce uzulmedim. Neden uzuluyum ki? Adam sonucta benimle evlenmisti. Ama bu adamin da bir gecmisi var, onu degistiremem ki. Benim de erkek arkadaslarim oldu onunla evlenmeden once. Ben de mektuplar yazdim eski erkek arkadasima. Siirler yazdiklarom da oldu. O zaman siir yazdiklarim simdi birsey ifade etmiyor ama benim icin. Biraz abartmamismisiniz? Eminim o evde boyle bir mektubun varligindan bile bihaberdir esiniz. Sizin kendinize guveniniz mi yok?

Önceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizin size saygısı yok.
sizle beraberken başka birine his beslemiş. Hasbelkader sizle evlenmiş ama evliliğine de vakıf olamamış.
yazdığı mektubu evine getirecek kadar size önem vermiyor.
evliliğiniz boyunca da başka kadınlara sapık gibi bakmış.
kumar bağımlılığı varmış. Elinizdeki birikimleri buna harcamış. Evin düzenini umursamamış. Bağımlılık öyle söz vermekle bitebilecek bir şey olsaydı psikiyatristler, psikologlar hastasız kalırdı.
Ama biz ne yazarsak, eşiniz ne yaparsa yapsın siz “ öğrenilmiş çaresizlik” semptomuna sahipsiniz. Yani böyle gelmiş, böyle gider.

Belki de bilerek saklamadı birşeylerin arasında unuttu kaldı. Baska bir olayi ve yanlisi yoksa kafama takmazdim. Kendinizi uzmeyin lutfen :)

O zaman sormadiysan şimdi sormanın da önemi yok bence ...böyle bir durimda nasıl sabrediyorsunuz ben ona hayret ediyorum...

Ne yapardım yırtmayacağım kesin ben saygı duyarım insanlara. Ne zaman yazdığını da bilmiyorum hem. Belki de ne güzel yazmışım diye sakliyor ne bileyim. Sormadan
benımde rahmetlı esım bız tanısmadan ıkı yıl once bır kıza asıkmıs ona yazdıgı mektubu bulmustum hala duruyor cocuguma hatıra

Önceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizin size saygısı yok.
sizle beraberken başka birine his beslemiş. Hasbelkader sizle evlenmiş ama evliliğine de vakıf olamamış.
yazdığı mektubu evine getirecek kadar size önem vermiyor.
evliliğiniz boyunca da başka kadınlara sapık gibi bakmış.
kumar bağımlılığı varmış. Elinizdeki birikimleri buna harcamış. Evin düzenini umursamamış. Bağımlılık öyle söz vermekle bitebilecek bir şey olsaydı psikiyatristler, psikologlar hastasız kalırdı.
Ama biz ne yazarsak, eşiniz ne yaparsa yapsın siz “ öğrenilmiş çaresizlik” semptomuna sahipsiniz. Yani böyle gelmiş, böyle gider.
okudum onu
100 bın lıralık ıdda oynanabılırmı sence

Adam ıcın onemlı olsa bu on yılda tırım tırım arardı onu hatırlattıgı ıcın, sormadıgına gore tavsan daga küsmüş dagın haberı olmamıs.. Cıkın odanızdan

Hemen boşanma davası açar mektuptan da aklımda kalanları mahkemeye delil olarak sunardım.
Şaka yapıyorum tabi ki. 10 yıl öncesine ait be olduğu belli olmayan bir mektup, çok merak ediyorsam sorarım yada unuturum gider boşu boşuna kendi kendime yazıp çizmezdim.

Aslında hiç onemsenecek bir durum değil ama baksana sen yıllardır içinde büyütüp duruyorsun al karşına eşini konuş böyle bir şey olmuştu ara ara aklıma geliyor seninle konuşmadan içim rahat etmeyecekti de geç konusun için rahatlasın.adam on yıldır seninle evli sonuçta demek ki o mektubun sahibine olan duygular o zamanda yaşanmış ve bitmiş.

Sözler Özer Atik'in şarkı sözleri gibi.

Belki şiir ya da şarkı sözüdür olamaz mı ? Ben de güzel bir yazıyla özenerek yazarım şiirleri vs.. saklarım onları defter arasında

Bulduğum an ulaşıp hesap sorardım direk içimde tutamam ben .. dinlerdim ne zaman yazmış ikna etmesini beklerdim ikna olmadiysam sogurdum bir daha ilgi göstermezdim yavaş yavaş sevgim biterdi

Back
X