• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yasaksın . Mektup

100 bın bu vallahı allah sasırtmasın
Bağımlılık psikolojik bir sorun dersek yalan olmaz galiba tiona, kumar da bir bağımlılık ve maalesef tüm aileyi maddi manevi yıkan bir bağımlılık türü, kimi kazanıyorum hırsıyla, kimi kaybettiklerimi tekrar kazanmam lazım hırsıyla kumar oynuyor, bu uğurda tüm birikimini kumara yatıran, evini arabasını satan var, sonrası hüsran.
Evlilikleri bitenler, borç batağından çıkamayınca intihar edenler var.

Sizi sevmis ki evlenmis. Niye takiyosunuz kafanıza dert buluyosunuz sanki.. hic bisey soylemeyin kafasina sokmus olursunuz yoksa bile

Ben olsam içimde kalmasın diye sorardım bak sana bir şey söyleyeceğim bugüne kadar içimde tuttum sadece meraktan soruyorum gibi gibi

Evet hallettik
Arabayı ve eldeki tüm birimi verdik şimdi kuru maaşa kaldık ki bu ada şükür.
Kesinlikle elle tutulur bir yanı hatta hiç r yanı yok eşimin ama maalesef olmadınayrılıyoruz yapısınçok ters çevremdekilere
Eşiniz kumarı bırakmayacaktır huylu huyundan vazgeçmez

Ara aravgelen ataklar la şimdi olduğu gibi

bence gündelik hayatınızda boşluklarınız var ve canınız sıkılıyor. zira üzerinden 10 yıl geçmiş bir mevzuda, eşiniz de size kötü şeyler yaşatmıyorsa, sürekli kafaya takmanın ben başka bir açıklamasını göremiyorum.

Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız
Ya iyide üstünden 10 yıl geçmiş ne diyebiliriz ki şuan?? Yazdıkları bile nostaljik, şimdi ona sorsanız utanır valla o yazdıklarından. bana yasaksın, tuzaksın bilmem ne.. 🤭 mazide kaldı böyle mektuplar, yasaklar, tuzaklar falan 🥴

Bu konuyu 10 yıl önce açmış olsaydınız neden o mektupu sakladığını sormanızı söylerdim.. Ama şuan için 10 yıl önceki yırtıp attığınız mektupun davasını görmek de ne bileyim... 🤨 Gereksiz değil mi yaa?? Kendinizi boş yere üzüyorsunuz..

Malkero, eşinizdir eşinize sevginiz sizi ilgilendirir ama şu 2 mesajınız garip değil mi?
Bir daha oynarsa 2 Cihan bir araya gelse durmam, boşanmamıza izin vermezler.
Aile büyüklerinin sözüyle mi bu işler, adam beni aldatacak, kumar oynayacak boşanmama izin vermeyecekler, babamı bile dinlemem, reşit değil misiniz de ebeveyn izni gerekecek?
Boşanın demiyorum ama seviyorum ne olursa olsun boşanmak istemiyorum demeye çekindiğiniz için pası büyüklere atıyormuşsunuz gibi hissetttirdiniz bana.

HYır topu büyüklere atmıyorum ama büyükler çok büyük bir şey olacakki izin versin evet reşitim evet anneyim ama maalesef kalıplaşmış yargılar var çevremde çok çok büyük olmadık a müsaade edilmez. Aldatma mevzusunu babama açtığımda kuruntu yapıyorsun annen bu yaşta oda beni kıskanıyor kıskançlık yapıyorsun deyip adama laf kondurmuyor

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

Siz olsanız napardınız
Eskiden olmuş bitmiş bir şey, umutmuştur atmayı. Bence kendinize dert etmeyin.

HYır topu büyüklere atmıyorum ama büyükler çok büyük bir şey olacakki izin versin evet reşitim evet anneyim ama maalesef kalıplaşmış yargılar var çevremde çok çok büyük olmadık a müsaade edilmez. Aldatma mevzusunu babama açtığımda kuruntu yapıyorsun annen bu yaşta oda beni kıskanıyor kıskançlık yapıyorsun deyip adama laf kondurmuyor
Malkero büyüklerden izin almak niye? Eşiniz ve siz reşit kocaman insanlarsınız, evliliği devam ettirmek de bitirmek de eşlerin vereceği bir karardır büyüklerin değil.

Siz olsanız napardınız
Mektubu alır duratına atardım

Malkero büyüklerden izin almak niye? Eşiniz ve siz reşit kocaman insanlarsınız, evliliği devam ettirmek de bitirmek de eşlerin vereceği bir karardır büyüklerin değil.
O büyükler kumar borcunu öderken meydanda yok, dört duvar içinde kahrını çekerken yok; ama konu sahibinin hayatında hala söz sahibi oluyorlar. İzin verenin sorunu artık.

O büyükler kumar borcunu öderken meydanda yok, dört duvar içinde kahrını çekerken yok; ama konu sahibinin hayatında hala söz sahibi oluyorlar. İzin verenin sorunu artık.
Bana garip geliyor Katipsondanbir, sonuçta herkesin gelenek görenekleri var, ailelerin kendilerince kuralları var ama ne bileyim insan boşanmak istiyorsa da büyükler hayır boşanamazsın deyince tamam deyip oturuluyor mu anlamıyorum ki🤷‍♀️
Bu hayatı yaşayan benim, annem babam kayınvalidem kayınpederim değil, evlenmeye karar verdim evlendim, boşanmaya karar verirsem de boşanırım, ailelerden izin istemem en fazla yapacağım şey ben boşanmaya karar verdim diye haber vermek olur.

Büyükler dayak yemeyi makul bulsa, biz de vaktiyle dayak yemiştik veya anneni dövmüştüm ama sabrettik şimdi iyi geçiniyoruz bu sebepten boşanılmaz deseler, aldatma da makul görülebilir, adam kumar oynuyor yahu, başka kadınlara kaşı gözü oynuyor, düşünüyorum büyük sebep olarak ne olursa boşanmaya izin çıkar?

İnsanın mutsuz olması dahi sebeptir oysa.

Herkesin kendi hayatı tabii ama ben büyüklere göre yaşamadığımdan yadırgıyorum.

Back
X