Bana yeni bir ben lazım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Diğer konularını bilen bilir. Eşimle ayrılma noktasına geldik. İki haftadır esim ablasında bende psikolojik tedavi görüyorum. Depresyondayım ve dahası. İlaçlarla ayaktayım. Eşimle biraz uzak kalmayı deneyelim dedik. Esime ona ailesi hakkında şikayet ettiğim herşeyi anlatmış. Şimdiye kadar istediğimde orta yolu bulmaktı. Şimdi hepsi benim yalancı, senarist olduğumu düşünüyor.

Eşimden biraz ayrı kalmak iyi gelecektir. Ablasının bana ben şoktayım nasıl böyle düşünürsün demesi.hiç art niyet yok.hala anlayamıyorum dedi bana. Anlayacağınız kabak bana patladı.

Bu süre zarfında kendime gelmek istiyorum.bitkinim.bakinsizlastim. kendimi bosverdim resmen.

Ne makyaj yapacak hal nede kendimi hiç beğenmiyorum. Kendime güvenim yerlerde.hastanede kalıyorum. Bu süre zarfında nasıl ZAYİFLAYABİLİRİM?

NASIL bir değişiklik yaratabilirsiniz kendimde. Eşim senden sıkıldım dediğinde haklıydı ben bile sıkıldım. Hep aynı salaş rahat giyim.saçlar sonuç 6 aydır kesilmemesi hafif dalgalı ve uzun. Kilom o biçim. Gittikçe kilo aldım. Yüzüm solgun.mutsuzluğum yüzümden okunuyor. Napim arkadaşlar.

Çok yalnızım:(

Görümce işte.
Onunla dertleşilir mi eş konusunda?
Abisini atıp seni tutacak hali yok.
Öyle kan bağını unutup haklının yanında olacak insan sayısı binde bir maalesef..

Bu arada kendini salmış biri olarak verdiğim tavsiyeler çok anlamsız ama bilgilerimi paylaşayım. :)
Sen başarabilirsin belki içinde istek var gibi gördüm.

Bir spor salonuna başla öncelikle.
Beslenme düzenini değiştir.
Porsiyonunu küçültsen bile iyi bir başlangıç olabilir.

Saçlarında bir renk ve model değişikliği hemen yap, bekleme.
Sağlam bir alışverişle kendini yaza hazırla bir de.

Havan değişecektir diye düşünüyorum.

Bazen sokak izliyorum kadınları kendilerine o kadar güvenlikleri. Saç makyaj tarz hepsi çukur oturmuş. Nasıl yapıyorlar. Ben kendimi paspal hissediyorum. Yüzümde tekrar güller sesin istiyorum. Hayat neşen kalmadı.

bu gibi durumlarda iyi bir, iki tane dost her derde deva

yanliz degilde, yaninizda sizi motive edebilecek insanlarla vakit gecirin gezin tozun

Ne dostum ne arkadaşım var :( çok yalnızım. Eşim için herseyim geri plana attım. Zaten kolay insan ilişkileri kurabilen biri değilim.

Ruhum bir boşlukta bedenimde öyle. Hayat sevincim. Güzelliğim hepsi kayboldu. Pozitif olmak istiyorum hayata tekrar geri dönmek istiyorum.

Ne dostum ne arkadaşım var :KK43: çok yalnızım. Eşim için herseyim geri plana attım. Zaten kolay insan ilişkileri kurabilen biri değilim.

iste demekki ikili iliskilerde cok fazla kendimizden ödün vermemeliymisiz

bir kursa felan yazilsaniz, arkadas edinseniz
tek basina biraz zor diye düsünüyorum

Şuanda tedavi görüyorum hastanede psikiya8tri. Orada kendine güven kurslarına falan katılmam.

Ama başka ne önerirsiniz. Sönük bir kişiliğe dönüştüm. Bunu nasıl bertaraf ederim. Moda olan şeyleri kendime yakıştıramıyorum. Eşim kendine güveniyorsan mini etek yırtık Jean kolsuz baby giy diyor.ama sende o güven yok diyo.kendini sevmeyi öğren diyo. Nasıl olcak bu iş?

En önemlisi kilo vermem lazım ve ona göre tarz belirlenmelidir. Jean ile normal ve yaka kazak giyinenlerdenim. Düz teyze bastım. Saçlarım normal uzun bakimsiz.

O kadar içime işlemiş ki, bana ne yakışır onu bile bilmiyorum.günes gözlüğü bile yakıştıramıyorum kendime.

Bu arada kendini salmış biri olarak verdiğim tavsiyeler çok anlamsız ama bilgilerimi paylaşayım. :)
Sen başarabilirsin belki içinde istek var gibi gördüm.

Bir spor salonuna başla öncelikle.
Beslenme düzenini değiştir.
Porsiyonunu küçültsen bile iyi bir başlangıç olabilir.

Saçlarında bir renk ve model değişikliği hemen yap, bekleme.
Sağlam bir alışverişle kendini yaza hazırla bir de.

Havan değişecektir diye düşünüyorum.

kısa modern saçlara bayılıyorum.

(ya benimki de öyledir ayıptır söylemesi :)))

bence de kısa vadede saç değişikliği en hızlı çözüm olacak.

kilo vermekiçin Karatay Hocanın tavsiyelerine uymanızı öneriyorum.

Forumdaki bakımlı kadın konulrına baktınz mı? Mutlaka yararı olacaktır. Ayrıca sadece bedenen değil anladgm kadaryla ruhen de çökmüşsünüz. Sokakta gördügünz o makyajlı güzel giyimli kadınların hayatı çok mu mükemmel sanıyorsunuz? Hiç dertleri yok mu? Elbette var ama "önce ben" demeyi ihmal etmiyorlar muhtemelen,kendi kendilerine cesaret veriyorlar. Bu arada çalışıyor musunuz?

Akıl verin lütfen. Hiç iyi değilim.
Bi kere ilk yapacağın şey geç aynanın karşısına bi bak kendine ne bu halim diye kendinle konuş saçlarına bakim yaptır ne bileyim boyat kaşlarını aldır bi yüz peelingi yap eşofmanla olcak iş değil çık dışarı renkli renkli tiril tiril elbiseler al az bi makyaj yap bide gözlük ohhhhhhhhh deme keyfine hayatın tadını çıkar ne bu böyle silmişsin kendini iyice

Psikolojik tedavi görüyorum hastanede. Tüm olanları kaldıramıyorum. Bende saçlarımı long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum ama bu kiloyla olur mu? Burnuma hızla yaptırayım diyorum sonra vazgeçiyorum.

Sabahları erken uyan birkac saat yürüyüs yap.Eve gel duşunu al.Kahvaltını yap ama fazla yeme.Gün icinde az ve sık yemek ye.Akşam belli bir saatten sonra yemek yemeyi bırak.Bir süre sonra canın istemez zaten. Hic makyaj yapmasan bile bakımlı ol. Bakmlı olmak illa makyaj yapmak demek degil. Kaş,bıyık bunları aldr ve farklı kokularda seni rahatlatacak nemlendiriciler sür. Saçlarını istedigin sekilde kestir olur mu diye düşünme. Sen kendine yaksacagndan eminsen herkes begenir. Ama yine de etrafndakilere danısablrsin. Ayrıca degisime açık ol. Bir seyi yapmak istiyorsan kararsz olup vazgecme dene ve gör. geri dönüsü olmayan bisey yok ki:)

Back
X