- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Canım senin önceki konularını biliyorum,Psikolojik tedavi görüyorum hastanede. Tüm olanları kaldıramıyorum. Bende saçlarımı long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum ama bu kiloyla olur mu? Burnuma hızla yaptırayım diyorum sonra vazgeçiyorum.
İnan o kocayla ve onun ailesiyle bu ruh halinde olman çok normal, tedavi görüyor olman senin açından çok olumlu,
Şu aşamada kocanın moral bozucu konuşmalarını hiç kafana takma,
Aslında yanında motive edici bir arkadaşın ya da kız kardeşin falan olsa çok iyi olurdu ama yoksa da biz varız :)
Önce bir kuaföre git saç şeklini rengini değiştir ama çok çok radikal bir değişim olmasın bence, cilt bakımı falan yaptırabilirsin,
Kilolar falan yavaş yavaş halledersin, sağlıklı beslenmeye çalış, kafanı toplaman ve enerjini yükseltmen için pilatese yazılmanı tavsiye ediyorum,
Sonra alışverişe çık, girdiğin yerlerdeki çalışanlardan yardım alabilirsin, samimi şekilde sorarsan emin ol objektif cevaplar alırsın. Hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum düşüncesini kafandan at, içine sinene kadar dene farklı farklı kombinler yap, ayakkabı alışverişi yap çok iyi gelecek.
Kocanı da lüzumsuz görümceni de bir süre hiç düşünmemeye çalış lütfen,
Çok iyi bir yaşamı huzuru hakediyorsun, aksini söyleyenleri çıkar hayatından, herşey çok güzel olacak, moralini yüksek tut canım benim...