Bana yeni bir ben lazım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Psikolojik tedavi görüyorum hastanede. Tüm olanları kaldıramıyorum. Bende saçlarımı long bob tarzı kestirmeye düşünüyorum ama bu kiloyla olur mu? Burnuma hızla yaptırayım diyorum sonra vazgeçiyorum.
Canım senin önceki konularını biliyorum,
İnan o kocayla ve onun ailesiyle bu ruh halinde olman çok normal, tedavi görüyor olman senin açından çok olumlu,
Şu aşamada kocanın moral bozucu konuşmalarını hiç kafana takma,
Aslında yanında motive edici bir arkadaşın ya da kız kardeşin falan olsa çok iyi olurdu ama yoksa da biz varız :)

Önce bir kuaföre git saç şeklini rengini değiştir ama çok çok radikal bir değişim olmasın bence, cilt bakımı falan yaptırabilirsin,

Kilolar falan yavaş yavaş halledersin, sağlıklı beslenmeye çalış, kafanı toplaman ve enerjini yükseltmen için pilatese yazılmanı tavsiye ediyorum,

Sonra alışverişe çık, girdiğin yerlerdeki çalışanlardan yardım alabilirsin, samimi şekilde sorarsan emin ol objektif cevaplar alırsın. Hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum düşüncesini kafandan at, içine sinene kadar dene farklı farklı kombinler yap, ayakkabı alışverişi yap çok iyi gelecek.

Kocanı da lüzumsuz görümceni de bir süre hiç düşünmemeye çalış lütfen,
Çok iyi bir yaşamı huzuru hakediyorsun, aksini söyleyenleri çıkar hayatından, herşey çok güzel olacak, moralini yüksek tut canım benim...

evde yaşananları ailesine anlatan erkekler boşanılmayı hakeder gözümde. çözüm arıyormuşmuş. kendi beyni yoktu sanki. şimdi iki hafta orada olması bile ilişkiyi bitirmek için yeterli bence. ki sebep senin tabirinle zayıf olmayıp salaş olman. yerinde olsam intikam alırım. çık dışarı. kendine ayakkabılar kıyafetler makyaj malzemeleri al. maaşın dibine vur. birde kuaföre ve cilt bakımına git. masaj yaptır şımartsana kendini

Bence su an en çok ihtiyacınız olan şey spor yapmak.Bir kursa yazabilirsiniz.Yüzme veya pilates yapabilirsiniz.Kursa gidemem derseniz çıkın açık havada yürüyüş yapın.Yanınıza kitabınızı alın çimlerde oturup okuyun.Sinema ve tiyatroya gitmek bende özgüveni arttırır mesela.Arkadaşlarınızla bir kaç günlük tatile gidebilirsiniz imkanımız varsa.
Sonra saçlarınızı kestirip aralara ışıltı attirabilirsiniz.Seviyorsaniz kendinize yeni takilar alın,çok pahalı olmayabilir.
Ama en önemlisi ne olursa olsun kimseye sizi bu kadar değersiz görme lüksünü vermeyin
Mutlu olun sadece,özgüvenli olun.Yeni size başarılar:)

açık havada bol bol yürüyün.
takın kulaklığınızı yürüyün.
yürüdükçe hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem kilo vermenize yardımcı olacak.
sonra kendinizi bir kuaföre atın kaş bıyık aldırın. cilt bakımı yaptırmak pahalı gelir derseniz peeling alıp evde kendiniz bakımınızı yapın.
hatta 2 liralık kil maskesi alıp içine zeytinyağı, limon, bal karıştırıp bile yaparsınız maske. ucuz yani.
kesinlikle saç şeklinizi boyunu rengini değiştirin.
oje sürün :) valla bak o bile mutlu eder sizi.
sağlıklı yemekler yapmaya çalışın.
yaz geliyor bol bol su ve yeşil çay için.
meyve yiyin.
masaja gitme imkanınız varsa gidip şımartın kendinizi.

ben bazen paspal bakımsız olduğumda bir daha bu yaşlara gelmeyeceksin, 60 yaşında bu istediklerini yapamayacaksın şimdi yap derim.

Başka yardımı dokunabilmek arkadaş yok mu?

Bence de kuaföre gitmekle başlayabilirsin.Aynı gün yüzünü canlandıracak hoş renkte bir ruj alabilirsin.
Uzun zamandır yapmadığın veya eşin yüzünden uzak kaldığın bir şey yap.Mesela sergi,tiyatro,konser ne seviyorsan.Örnek vereyim İstanbul'Dasın ve Kız Kulesine hiç gitmedin diyelim,kalk git.
Hiç giymediğin ama hep özendiğin bir giysi al.Yine giyemezsen evde giy:) Mesela stiletto diyelim.
Renk ve model sınırlarını kaldır.Fuşya asla giymem diyorsan bir mağazaya gidip giyin.Hatta selfie çek.Belki sana çok yakışacak.Fuşya sadece örnek,mor olur,turuncu olur.

Tsk ederim önerilerinizi dikkate alacağım. Dün bordo kırmızı oje aldım sürdüm hoşuma gitti. Bugün beğenmeyip silmeye uğraştım ve renk çıkmadığı için resmen sinirlendim ve ağlamaya başladım. Kendime hicbirsey yakıştıramıyorum. Mutsuzum kendimle bedenimde hayatımla. :(

Başka önerisi olan var mı? İhtiyacım var önerilere.

Giyim tarzınıza değiştirmem lazım sanırım.
Genelde yaşlı teyzeler gibi giyiniyorum.

Nasıl giyinmek gerekir? Önerdiğiniz bloklar sayfalar?

Siyah tayt üstüne düz tshirt giyinen biriyim. Saçlarıma birşey yapmam. Gayet bastım yani.

Başka yardımı dokunabilmek arkadaş yok mu?
Önce bir şu oturdugun yerden kalk,kendine gel ya ben ne yapıyorum de.:KK67:
Sana senden başka kimse yardım edemez,sadece eylemlerine destek olurlar bunu unutma bunu yapacak olan sensin..
Çık dışarı maddi durumun ne bilmiyorum ama git vitrinlerde mankenlerde gördüğün kombinlere bak çalışanlardan yardım al hangi kıyafete hangisi yakışır falan filan alışverişini yap.
Cilt bakım ürünleri al, saç bakım ürünleri al.
Sonra kuaföre git saçına güzel bir şekil verdir, çok düşünme değişik bir şeyler olsun yeter.
sonra evine gel duşunu al, aldığın bakım ürünlerini kullan kremlerini sür, makyajını yap
kokunu sık bir ferahla rahatla saçlarına şekil ver..
Sonra geç aynanın karşısına bi bak bakalım kimmiş özgüvensiz.
Sonra pilatesi kesinlikle tavsiye ediyorum inanılmaz rahatlatıyor üstelik depresyona da iyi geliyor.Kadınlar güçlüdür ya yapmayın şunu kendinize.

Canım iyide sana senden başka kimse yardimci olamaz. Bak bir sürü kişi öneride bulunuyor. Fiziğini yada yüz tipini bilmeden sana nasıl giyinmeni veya saçlarını nasıl kestirmeni oneremeyiz ki. Her yüze yakışan model ayrıdır aynı şekilde fiziği göre kıyafet seçimi de önemli.

Bugün esim bana açıklıkla ve dürüstçe söylüyorum ki dedi. Çok sıkıcısın. 29 30 yaşındaki bir kadın gibi değilsin. Ruhun yaşlı. Cıbıl cıvıl neşeli kahkaha atan kendime bakan.kendine güvenen kendine saygısı olan birisi ol lütfen dedi.

Naz yap, kur yap Flört et benimle. Çekici ol dedi.

Arkadaşlar ben çok sıkıcıyim galiba. :(

Bugün esim bana açıklıkla ve dürüstçe söylüyorum ki dedi. Çok sıkıcısın. 29 30 yaşındaki bir kadın gibi değilsin. Ruhun yaşlı. Cıbıl cıvıl neşeli kahkaha atan kendime bakan.kendine güvenen kendine saygısı olan birisi ol lütfen dedi.

Arkadaşlar ben çok sıkıcıyim galiba. :KK43:
Siz sıkıcı değilsiniz kocanız patavatsız. Siz ne dediniz?

Birşey demedim sadece baktım. Senin için söylüyorum bunu lütfen hayatının ilerisi için seni düşündüğüm için. Vs vs. Tamam haklılık payı var. Bende kendimi sıkıcı buluyorum. Resmen kendimi saldim depresyondan dolayı. Bu yüzden kendime çeki düzen vermek istiyorum. Onun için değil kendim için!! Ben kendimden memnun değilim çünkü.

Senin kendine saygın olmadığı sürece kimse sana saygı duymaz dedi. Haklı!

Bence o laflari seni daha cok yildirmak icin diyo cunku biz kadinlarin zayif noktasini biliyomus hayvan kocan

Benim de esimle sorunlarim var ve bu durumdan cok yipraniyorum

Beceremiyorum belki ama artik kendime deger vermeye calisiyorum

Sana soyle bi sorum var

En cok ne yapmayi seversin sac bakimi sac degisikligi cilt bakimi manikur pedikur spor makyaj sık kiyafetler

Bi dusun ona gore yardim edicem ins

Bence o laflari seni daha cok yildirmak icin diyo cunku biz kadinlarin zayif noktasini biliyomus hayvan kocan

Benim de esimle sorunlarim var ve bu durumdan cok yipraniyorum

Beceremiyorum belki ama artik kendime deger vermeye calisiyorum

Sana soyle bi sorum var

En cok ne yapmayi seversin sac bakimi sac degisikligi cilt bakimi manikur pedikur spor makyaj sık kiyafetler

Bi dusun ona gore yardim edicem ins

Bu aralar salmış durumdayım. Sadece gözlerimi beğeniyorum o yüzden göz makyajı yapıyorum. Bakım falan hiç yok bu aralar. Kendimi çirkin hantal hissediyorum.kiloda aldıkça.

Birşey demedim sadece baktım. Senin için söylüyorum bunu lütfen hayatının ilerisi için seni düşündüğüm için. Vs vs. Tamam haklılık payı var. Bende kendimi sıkıcı buluyorum. Resmen kendimi saldim depresyondan dolayı. Bu yüzden kendime çeki düzen vermek istiyorum. Onun için değil kendim için!! Ben kendimden memnun değilim çünkü.

Senin kendine saygın olmadığı sürece kimse sana saygı duymaz dedi. Haklı!
Kendisi Cem Yılmaz sanki. Zor zamanınızda dediğine bak:KK20:

Arkadaşlar ben çok sıkıcıyim galiba. :KK43:

Valla bu adama hala bunlari soyleme firsati veriyorsunuz ya ne desem bos.
Kimse icin degismeyin ama kendi psikolojiniz icin terapi terapi terapi. Kendiniz icin gulun, kendiniz icin civildayin. Birazcik da kendiniz icin yasayin.

Valla ben anlamıyorum şuan bel ağrısı ve regl sancısı çekiyorum ama yüzüm de hafifte olsa makyaj var saçım dağınık topuz şeklinde bi kadının kendine bakması vu kadar zor olmamalı tabi içten geldiği sürece

Back
X