Bana yeni bir ben lazım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

İlk sayfaya resimlerimi koyacağım. Kendimden iğrenir hale geldim. Diyet listeleri hazırlıyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Nasıl giyinmesini bilmiyorum. Kendimi fanusunun içinde hissediyorum.

Canım aynaya baktığında güzel ve bakımlı bi kadın görmek istiyorsan sıva kolları öyle düşünmekle olmaz icraat lazım harekete geçmek lazım

Canim anladigim kadariyla kilo sorununu cozsen kendine guveninde bi nevi yerine gelicek bu yuzden bi diyetisyene basvurabilirsin. En azindan agzina 7 den so ra lokma koymayip bol su icsen bile farkeder ki bizzat denedim. Bir de kendi kendini ben özelim bugun mutluyum tarzinda motive et. Senden bir tane daha yok biriciksin canim unutma. Kiyafet olarak da ifil ifil günluk elbiseler giyebilirsin sade ve şık :)

Ya bana resmini atsana özelden merak ediyorum resim atmışın konuna göremedim

Dosya yükle bölümünden resim atabilirsin

İlk sayfaya resimlerimi koyacağım. Kendimden iğrenir hale geldim. Diyet listeleri hazırlıyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Nasıl giyinmesini bilmiyorum. Kendimi fanusunun içinde hissediyorum.
Kiloların fizyolojik veya psikolojik olarak sağlığına zarar vermeye başladıysa kilo verme zamanın gelmiştir. Kocanın kırıcı sözlerini umursamamaya çalış. Kendin için kilo ver. Eğer gerçekten aşırı kilon varsa devlet hastanelerindeki diyetisyenler yardımcı olabilirler.

Back
X