Bana Yeni Bir Ben Lazım

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Merhaba arkadaşlar
Bir çok sorun yaşadım eşimle ailesine çok fazla düşkün onlar varken ben yok hükmündeyim. Olayları kafamda sürekli düşünüp tartınca eşimin bana gerçekten değer vermediğinin farkındayım. Halbuki ben evliliği böyle düşünmemiştim her şeye evet dedim o benim ailem olacak diye nişanlılıktan itibaren onu zora sokacak asla bir şey yapmadım ama gelin görün ki beni öpüp başına koyacağı yerde bana değer vermeyen bir eş yarattım kendime. Ailem eski kafalıdır. Dayak aldatma olmadığı sürece boşanmamın mantıksız olduğunu düşünüyorlar. Halbu ki bu aralar boşanmayı sürekli düşünür oldum. Onunla evlenmeyi kabul ettim fedakarlık edip doğuya geldim. Mühendislik mezunuyum arkadaşlar. Bir bilseniz üniversitede o kDar özgüvenli kariyer planlı biriydim. Arkadaşlarım bana özenirdi. Eşim sayesinde şu an kendimi ezik işe yaramaz hissediyorum. Çünkü bana zerre değer vermiyor artık bundan eminim. Tayin işinde benim fikrimi almadan tercih yaptı. Benim fikrimi almadan ipka verdi( kalmak için dilekçe)
Yani ben ailesi olsa da olmasada yok hükmündeyim. Ben bunları yaşamak için mi o kadar yıl okuyup 9 sene yatılı yurtta kaldım. Eşimin tek derdi çocuk o zaman mükemmel bir eş olmaya çalışıyor. Denedik bebeğimiz gelişmediği için kürtaj oldum. Rabbim nasip etmedi. Neyse kendime daha fazla acımak istemiyorum.

Bir kez kpss denedim olmadı. Bu yıl tekrar denemek istiyorum en azından boşansam bile ayaklarım yere sağlam basar. Sizden tek ricam bana destek vermeniz. Yanımda olmanız.

Ben çocuk yapma derim. Elinde mesleğin var. Bilinçli bir kadınsın canım. Boşanmak istiyorsan annenin babanın lafına bakma. Sen kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. O adamla aynı yastığa baş koyan onlar değil, sensin. Ne hissettiğini asla bilemezler. Her şey gönlünce olsun. İçini ferah tut

Teşekkür ederim. Şu an tek yapmam gereken sınava hazırlanmak

eşin ailesine ne kadar düşkün? yani hiç sözlerinden çıkmıyor mu? ailesinin olduğu yere mi taşındınız? bencillik etmiş. çalışmıyor musun orada? çocuk için acele etme her işte bir hayır vardır

Aynen sanki ilk baştakileri okuyunca ben yazdım sandım bende aman sorun olmasın zora sokmayayım diye herşeye evet dedim.Herşeyi kendi seçti.Benim seçtiklerimde alalacele oldu olay çıkmasın diye.Evlendik hiç değer görmedim.Ben onun için fedakarlık yaparken o benden herşeyi bekledide kendi kolunu kıpırdatmadı.Aksine kısıtlamaları,laflarıda çabasıydı.Daha fazla dayanamadım bnde ayrıldım.Yine kılını kıbırdatmadı.Aileme bile beni kötülüyordu.Değer verirsen değer görmüyorsun.Değer vermediğin zaman değerli oluyorsun ben bunu öğrendim.

düşkün yani bunun ölçüsünü nasıl söyleyebilirim bilmiyorum ama sanırım benden vazgeçecek kadar. Ailesinin yanında değiliz ama telefondan saolsun annesi yanımızdaymış gibi her şeyimizi merak eder öğrenir. Burada çalışamam köy gibi bi yer eşimin işinden dolayı doğudayız

Ben şu an ayrılmaktan ziyade çözüm arıyorum. Ne yapabilirim diye her şeyi deneyip ondan sonra olmazsa ayrılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…