Bana yeni bir ben lazım

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Şimdi buda dert mi demeyin ama bende aşırı bir bakımsızlık hali var.
Saçlarımı sürekli topluyorum. Kilo aldım. Çalışmama rağmen neredeyse pijama ile ile gideceğim.
Çok yoğun bir işim var ama ben artık eskisi gibi takıp takıştıran bir tip olmak istiyorum. (Ama eskiden 10 kat yoğundu)
Saçlarımı kestirebilirim ama bu kiloya uyar mı emin değilim.
Eşim hiç bir sey demiyordu ama geçen artık o bile "yeter senin eski halini görmek istiyorum" dedi.
Bana pratik seyler söyler misiniz kendinizle ilgili nasıl sağlıyorsunuz bakımlı olmayı?

Bende onceden cok bakimliydim hatta o kadar susluydum ki yolda herkes bakardi ama bende kilo aldim ve bakimsizlastim. Eskisi gibi bakimli olmak istiyosan once kilo vermelisin cunku sonradan kilo alan kisiler ne kadar bakim yaparsa yapsin kendilerini begenmiyorlar kendimden biliyorum. Zayiflama surecinde sac ve cilt bakimlarina basla. Zayifladiginda tamamen degismis olursun

Bende onceden cok bakimliydim hatta o kadar susluydum ki yolda herkes bakardi ama bende kilo aldim ve bakimsizlastim. Eskisi gibi bakimli olmak istiyosan once kilo vermelisin cunku sonradan kilo alan kisiler ne kadar bakim yaparsa yapsin kendilerini begenmiyorlar kendimden biliyorum. Zayiflama surecinde sac ve cilt bakimlarina basla. Zayifladiginda tamamen degismis olursun
Saclarıma ve cildime ne önerirsiniz peki

şimdi tırnakları ojelemek işte çiçekli bir elbise giymek saçı başka renge boyatmak farklı maskara ruj maceralarına çıkmak başlangıç için yeterli olacaktır :)) ama kiloda ver yani kilo vermek güzel bir şey sonuçta

Önce kilo vermeye çalış kilo veremedigin sürece ne yaparsan yap yeterli gelmeyecek sana

Depresyon yada bıkkınlık halin olabilir mi çünkü bi insan durup dururken zor geliyor diye bakımsız olmaz. Altında bir sebep mutlaka vardır. İnsan kendine bakarken zevk alır çünkü.

Sacım dibi gelmiş röfle li. Omuzlarımdan aşağı uzun. Ama hep topluyorum
Cilt problemim yok. Cilt tipim karma demişlerdi

Depresyonda değilim ama kilo çooook etkiledi cidden. Diyetisyene gittim burda sayfa açtım bana mısın demedi hala şişmanım

kaç bedensin kritik soru bu ve boyun kaç kilo verene kadar bedenine ve boyuna göre giyinirsen kilo verene kadar sorun yaşamazsın kadın giyim modelistliği mezunuyum da :)
155 boyunda 75 kiloyum. Ne giysem daha iyi olurum.

Benim de 20 kg fazlam var gel beraber verelim:))
O kilolar gitmeden olmaz.. 2 kg versen o saç fonlenir.. 5 kg daha ver makyaj da yaparsın.. 10 kg ver bir daha eşofman altı giymezsin emin ol..
Tabiki kilo varken de bakımlı olunuyor o ayrı ama kilo aşırı mutsuz ettiyse olmuyor..

155 boyunda 75 kiloyum. Ne giysem daha iyi olurum.

şimdi canısı mümkün olduğu kadar koyu renk kıyafetler giyiyorsun . gövdeni sanki göğsün yokmuşta düz tahtaymış gibi gösterecek kıyafetler giymelisin . vücudunu toplamak için korseler senin vazgeçilmezin olacak bu dönem . birde mümkün olduğu kadar tek renk giyinmelisin mesela siyah dar pantolon siyah kazak kazağın içine renk renk gömlek giyebilirsin . üzerine hırka alacağın zaman alacağın hırkalar kesinlikle çok uzun olmamalı hatta midi boy bile olmamalı zaten mini hırkalrı eledik :D böyle nasıl diyiyim totişinizi tam örtmeli ama sanki eğilseniz tüm toto ortaya çıkacak gibi olmalı ( uzun hırkalar kıyafetinizin özgüvenini keser midi boy ise sizi olduğundan kıs gösterir ) hani 36 veya 38 beden olmadığı sürece bütün bayanların vücutlarında saklamak isteyecekleri yerler vardır sizin saklamanız gereken yerler göbek ve totiş bunun da farkında olmak size yarar sağlar . boru paça pantolona kesinlikle hayır sizin için çok kötü durur sizde İspanyol paça ise bacaklarınızı çok tuhaf gösterir ya dar paça giyeceksiniz yada bol pantolon kot koyu renk ... dar paça giyince üzerinetunik tarzı şeyleri tercih edebilirsiniz . bol pantolon giyince önü kısa arkası uzun bol bluzlar bence hoş durur hayalimde canlandırdığım figüre bunlar güzel gider bence mağzalara gitt,kçe söylediğim gibi kombinleri üzerinize deneyerek görsel hafızada yer eder ve kendi vücudunuza göre kurgularsınız zaten :)

Canim beraber kilo verelim istersen? Sac ve cilt bakimi olarak ta aslinda piyasada cok guzel urunler var ama para vermek istemiyorum dersen sitede cok yararli bakim kurleri falan var. Cilt ve sac tipine uygun olani seç ve uygula. Cildin icin onerebilecegim sey her aksam temizleyip nemlendirmen.

Back
X