• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yeni bir ben lazım

Bence ilk isin kilolarini vermek olsun cünki insan kiloyu verdikce daha bir enerjik oluyor.
Bende kilo verdim inan bakimli olmak daha bir zevkli oluyor :)))
Makyajsiz cikmam disari aslinda cokta yapmam sadece bi Rimel ve ruj arada sabahlari vaktim olunca kalemde cekiyorum.
Kiyafetlerimi aksamdan hazirliyorum Ha birde cantamda mutlaka bir ruj ve parfüm vardirr
Simdilik aklima gelen bunlar:KK48:

Sağlıklı beslenme ile ver canım.. Tüm diyetleri boşver.. 3 ana 3 ara öğün sağlıklı beslenme ve spor.. kilolar uçup gidecek geri de gelmeyecek.. ayda 4 kg dan fazlası metabolizmayi bozar.. 5 ayda 20 kg verilir varsın 8 ay olsun yaza tamamdir:)
Yarın başlıyoruz söz mü? Yarın tam kilomu da yazarım ve ne yediğimizi yazalım birbirimize:)

Yarın başlıyoruz söz mü? Yarın tam kilomu da yazarım ve ne yediğimizi yazalım birbirimize:)

Yarın sabah ilk iş tartil cnm.
İkinci is buzdolabı temizliği.
Zararlı ne varsa yok et.
Üçüncü olarak evde yoksa hemen manava..
Sebze Meyve süt yumurta yoğurt olsun ki ne yiyeceğim deme.. Ana ara öğünleri ayarla sabahtan..
Geç yatma erken kalk.
Su içmeyi unutma :)
Not: aynilarini yapacağım söz:)

Yarın sabah ilk iş tartil cnm.
İkinci is buzdolabı temizliği.
Zararlı ne varsa yok et.
Üçüncü olarak evde yoksa hemen manava..
Sebze Meyve süt yumurta yoğurt olsun ki ne yiyeceğim deme.. Ana ara öğünleri ayarla sabahtan..
Geç yatma erken kalk.
Su içmeyi unutma :)
Not: aynilarini yapacağım söz:)
Anlaştık:)

Back
X