- Konu Sahibi drbeauty123
-
Benim sevgilim de tıp okuyor, tıp fakükültesindeyken üniversiteye hazırlık için öğrencilere matematik, biyoloji vb. gibi dersler vermiş baya da kazanmış, üniversite derslerini hatırlıyorsanız ilanlar asıp öğrenci bulabilirsiniz. Bu arada geçmiş olsun.çoğunuz bana kızacaksınız belki biliyorum. ne yazık ki derdim büyük ve paylaşıcak hiçkimsem yok. ben sevdigim adam tarafından dolandırıldım. çook sevdigimi sandıgım eski sevgilime kredi çektim 5 bin tl kadar. üstelik ödemeyecegini bile bile. ve bugün kredinin son günüydü. aradım defalarca açmadı.. aylık yaklaşık 350 lira ödemem var.
şimdi benim esas konum şu. aileme açamam bunu malum. annemi babamı üzmek istiyorum çünkü haketmiyorlar hiçbi anne baba haketmez. ve tamamen benim suçum.
üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. tıp okuyorum. ve aylık hiçbir gelirim yok kyk dışında. ailemden ayrı yaşıyorum okudugum için yurtta kalıyorum. işe girmek istiyorum bikaç yere gittim olumsuz yanıt alınca moralim bozuldu. gece gözüme uyku girmiyor dolandırıldıgıma mı yanayım bankaya durduk yere borclandıgıma mı.. kimse parttime eleman aramıyor tam zamanlı arıyor. okulumu da ihmal edemem devam zorunlulugumuz var. eger bi fikriniz varsa evden iş olur ticaret olur yada bilmiyorum. bana sadece aylık 350 lira kazandırsın yeter.. biliyorumki burda anneler, tecrübeli çalışanlar, oglu, kızı okuyanlar vardır.. fikirlerinizi güveniyorum şimdiden herkese de teşekkür ederim..
Orta okullara ver.bzk konulara yapılmayacak bişi yoközel dersi denedim ama müfredat çok değişmiş. iyice hakkını vermeden özel ders alan ailelerin hakkını yemek istemiyorum açıkcası. çalışmaı denedim cebirsel gösterim vs gibi konular bizim zamanımızda yoktu. konunun içinden çıkamadım ve hevesimde kaçtı
Ama önce adamı şikayet et.senden para alıp kaybolduğunu söyle.git savciliğa dilekçe ver.
İlanlar asabilirsiniz kamusal alanlara illaki çıkar sevgilime sordum şimdi öyle yapmış, matematik bilginiz bile yeter özel ders için bence. Matematik o kadar değişmemiştir. Allah yardımcınız olsun.öyle kolay bulabilirmiyim ki ders alıcak aileleri? bi siteye üye olmuştum ne arayan oldu ne soran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?