bana yeni bir hayat lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

o veren bankayı Allah bildigi gibi yapsın zaten. geliri olmayan birine kredi niye verilir bilmiyorum aramak için cok ugrastım ama çok pişmanım bence çekmeyin sizde.
neden yaptın diyen arkadaşlar hatadır oldu. bende anlamadım nasıl çektim nasıl ona verdim.. hata insanlar içinmiş. çok şükür 1 aylık maaşım olucak o benim ama kul dediğin şaşıyor işte. ben ona daha fazla güvenip kendimi teslim etmedigime şükrediyorum gece gündüz. çünkü ÇOK GÜVENDİM

Yok valla ben ciddiydim aslında hangi bankaysa banada söyleyin gerçekten :S

Yani yıl olmuş 2015 tv ler Banger Banger bagriyor aynı durumu yaşayan genç kızları. Bi de Bile bile çektim diyorsun krediyi neyin guvendin pardon ? Şimdi dertsiz başına dert acmissin
gülme komşuna gelir başına demişler

Bence ortaokul ogrencilerine cok rahat ders verebilirsin ben de yaklasik 2 yil once baktim konularina ders verdim gercekten kolay matematigi.ogrenci bulma konusunda da el ilani yapip okul kapilarina apartman kapilarina asabilirsin ve arkadas cevrene yayarsan onlar da bulur belki

gülme komşuna gelir başına demişler
Gülmeyle dalgayla hiç hiç alakası yok yanlış yorumlar yapmayalim. Ben neyine guvendin dedim arkadaş öğrenci hepimiz geçtik bu yollardan aylık burslarla gecindik çoğu zaman da. Ama başka gelir olmadan nasıl erkek arkadaş için kredi çekilir. Bu mecburi bişey değil keşke yapmasaydi

ah canım ya allah bin belasını versin o pisliğin. tabiki herşey kullar için. sana büyük ders olmuştur.bu konuyu okuyanlarada ders olur. olan olmuş önüne bak sevin yüzünü görmüşsün . bencede ders ver. bilmediğin müfredatada bir göz gezdirir öğrenirsin nolucak. matematik matematiktir ne kadar değişebilir ki.

5 bin tl cok bi para degil ben olsam olayi aileme baska sekilde anlatip onlardan parayi isterim,krediyi kapatirim sabit is bulamayip simdi napacam suraya ilan vereyim su iside deneyeyim diye bosa vakit harcamaktansa.

ah ah hemde bile bile cektım yazmıssın yazık vallahı ben akrabama bile kredi cekmem.ne yapacaksın iş bulamazsan ailene anlat olayı en iyi o kısıye mesaj at hakkında suç duyurusunda bulunacagını yaz cevap vermezse git polise baska yol yok

Otellerde falan garsinluk tarzı iş bulabilirsin bence part time olarak. Gerçi derslerin de ağır çok sıkışırsın bu arada önce bankayı ara eve bir şey göndermesinler. O pislik de Allahından bulsun.

Ortaokul müfredatına bakıp biyoloji ve matematik derslerini verebilirsin diye düşünüyorum. Eğer biliyorsan İngilizce dersi de verebilirsin. Ya da gereksiz eşyalarını satabilirsin 1 aylığını ödemek için. Akmasa da damlar.

Otellerde falan garsinluk tarzı iş bulabilirsin bence part time olarak. Gerçi derslerin de ağır çok sıkışırsın bu arada önce bankayı ara eve bir şey göndermesinler. O pislik de Allahından bulsun.
eve kagıt gönderirler mi yaa öyle bişey olmasından sa kendim söyleyim önceden.. bari baskasından duymrasın ailem.. hayır para konusunda eminim yardımcı olurlar ama bi erkege verdigimi duyarlarsa babam yıkılır aslaa aslaa söyleyemem

Adres bilgilerine ev adresini mi verdn canim?

İnternette makale yazarak para kazanabilirsin hatta bazı kücük çaplı gazeteler falan da köşe yazarı alabiliyor .Ayrıca şikayet et diyenler olmuş ama siz zaten bu parayı çekerken sözleşmelere imza atmış arayı teslim almışsınız banka bir şey yapamaz ama savcılığa şikayet edin korkuyu verin evine kagıt gidince başlar ödemeye . Arıca öğrenciniz size nasıl kredi vermişler onu da anlamadım. İsterseniz öğrenim kredisi alın ordan ödeyin okul bittikten sonra iş bulduunuzda geri ödüyorsunuz

Anne babasına söyle bir.

Yine de savcılığa başvursan, yardımcı olurlar mı acaba?

Kaybettim, çaldırdım gibi bir içerik olsa buradan durumu iyi olanlardan bir yardım kampanyası gibi bir şey düzenleyip bir taksitini üslenirdim ancak sevgili olunca dilim varmıyor inan.
Güvendiğin bir doktor veya hocan varsa bu parayı sana burs gibi versin sende mesleğe atılınca o kişiye ya da senin gibi zor duruma düşmüş birine vermeyi taahhüd et bence bulabilirsin.
5000 TL çok bir para değil.
Hatta buradan 100 kişi 50 TL verse anında toplanır...
Forumda böyle bir şey olmuşmuydu hiç?
Eskilerden hatırlıyorum bir bayan eşinin yanından çocuğuyla annesinin evine gelmişti ve ailesi ona olmadık baskılar yaptığı için kadın sığınma evine gidecekti. herkes ona ulaşması ve bebeğine yardım için çağrıda bulunmuştu...
Sonuç ne oldu bilemiyorum. kobnuyu bulabilsem bakmak isterdim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…