- Konu Sahibi drbeauty123
-
Tıp öğrencisinden özel ders aldırmicak ebeveyn yok bu yeryüzünde.Çünkü Tıp.Daha üstü yok yani.Benim anlamadığım gelirsiz öğrenciye hangi banka verdi 5.000 tl ya? bende istiyorum. 5 değil ama 3 yani.Ne güzel olurdu.Bana bununla ilgili bi bilgi verirseniz ne biçim sevinirim belli değil.
o veren bankayı Allah bildigi gibi yapsın zaten. geliri olmayan birine kredi niye verilir bilmiyorum aramak için cok ugrastım ama çok pişmanım bence çekmeyin sizde.
neden yaptın diyen arkadaşlar hatadır oldu. bende anlamadım nasıl çektim nasıl ona verdim.. hata insanlar içinmiş. çok şükür 1 aylık maaşım olucak o benim ama kul dediğin şaşıyor işte. ben ona daha fazla güvenip kendimi teslim etmedigime şükrediyorum gece gündüz. çünkü ÇOK GÜVENDİM
gülme komşuna gelir başına demişlerYani yıl olmuş 2015 tv ler Banger Banger bagriyor aynı durumu yaşayan genç kızları. Bi de Bile bile çektim diyorsun krediyi neyin guvendin pardon ? Şimdi dertsiz başına dert acmissin
Gülmeyle dalgayla hiç hiç alakası yok yanlış yorumlar yapmayalim. Ben neyine guvendin dedim arkadaş öğrenci hepimiz geçtik bu yollardan aylık burslarla gecindik çoğu zaman da. Ama başka gelir olmadan nasıl erkek arkadaş için kredi çekilir. Bu mecburi bişey değil keşke yapmasaydigülme komşuna gelir başına demişler
o veren bankayı Allah bildigi gibi yapsın zaten. geliri olmayan birine kredi niye verilir bilmiyorum aramak için cok ugrastım ama çok pişmanım bence çekmeyin sizde.
neden yaptın diyen arkadaşlar hatadır oldu. bende anlamadım nasıl çektim nasıl ona verdim.. hata insanlar içinmiş. çok şükür 1 aylık maaşım olucak o benim ama kul dediğin şaşıyor işte. ben ona daha fazla güvenip kendimi teslim etmedigime şükrediyorum gece gündüz. çünkü ÇOK GÜVENDİM
Ankaradayım..hangi şehirdesin?
eve kagıt gönderirler mi yaaOtellerde falan garsinluk tarzı iş bulabilirsin bence part time olarak. Gerçi derslerin de ağır çok sıkışırsınbu arada önce bankayı ara eve bir şey göndermesinler. O pislik de Allahından bulsun.
Adres bilgilerine ev adresini mi verdn canim?eve kagıt gönderirler mi yaaöyle bişey olmasından sa kendim söyleyim önceden.. bari baskasından duymrasın ailem.. hayır para konusunda eminim yardımcı olurlar ama bi erkege verdigimi duyarlarsa babam yıkılır aslaa aslaa söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?