bana yeni bir hayat lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenize söyleyin bence tıp zaten zor ben de yeni mezunum arkadaşıma borç verdim diye söyleyin ailenize

önce kendi ailene, sonra çocuğun ailesine söyle ve de ekle eğer ilgilenmezseniz savcılığa suç duyurusunda bulunucam diye. kimbilir belki dikkate alırlar.
şikayetçi de ol, belki kanıtlanır belki kanıtlanmaz ama biraz tırssınlar.

kim verirki.. kimse vermez hiç param olmasa da cebimde 5 liram oldu. o yüzden şükrediyorum yinede halime. 1 kere cok parasız kaldım sadece evden okula gitmeye param yoktu. kimden istediysem sırt çevirdi. bende artık kendimden baskasına ümit baglamıyorum.. keşke dediğiniz gibi bi yakınım olsa. senet de imzalarım notere de giderim ödiyecegime dair. seneye intern maaşım olucak çünkü. ama malesef

4.sınıfta okuyorum demişsin sonra seneye intörn maaşı alıcam demişsin kafam karıştı

4.sınıfta okuyorum demişsin sonra seneye intörn maaşı alıcam demişsin kafam karıştı
bizim okulun sistemi biraz farklı. 4. sınıftan 2 stajım var verdikten sonra aralık gibi 5. sınıf olucam. diger aralıkda 6. sınıf baslar o yüzden seneye dedim

Daha öğrenciyken neye güvenip kredi çektiniz?
Şahsın ailesini tanıyor musunuz?
Ulaşma şansınız varsa onlara bir ulaşın belki çözüm olur.

Ahh ya. Çok kötü olmuş. Ne yapılır ki bu durumda. Aileye ulaşmak en mantiklisi aslında. Başka bir bölüm okuyor olsan, çok.yoğun olmayan vakit bulur calisabilirsin derdim de tip çok yoğun.
Koton öğrenciler ilerin ders saatlerine gore part time iş veriyormus. Bi gorus istersen . İnşallah halledebilirsin

Ailesiyle konustunuz mu?

O degil de vermeyecegini bile bile verdim kismina takildim. Hani verecegine emin olun guvenin de boyle bir durum da da sizinki buyuk cesaret. Ayrica bankanin guvenip kredi vermedigi adama guvenmemeli bence.

İlla matematik değil türkçe dil anlatım dersi de verebilirsin.
Ya da birkaç çocuğa ödevlerini yapmasında yardımcı olabilirsin illa özel ders gibi değil de, ödevleri yetiştirmekte zorluk yaşayan çok çocuk var bazı anne babalar haftada 2-3 çağırıyorlar bir abla/abiyi.
Unisbul.com'a kesin bak.

Ayrıca

Geçmiş olsun...
Umarım böyle bir hatayı bir daha tekrar etmezsin.

Okulunda çevren genişse,
Avon
Oriflame
Amway gibi bir çok marka var üye olup katoglarından sipariş toplayabilirsin.
Ama peşin çalış veresiye verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…