bana zorla erken doğum yaptırcak bunlar:@

xalacakaranlik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
66
0
16
Sivas
kızlar salı günü rutin kontrolüme gittim.. nst de sancı çıktı düzenli olarak varmış..20 ile 30 arası ama işte daha bebeğim 1600 gram çok küçük erken doğum tehlikem olduğu için üniversite hastanesine sevk edildim..allah kimseyi oralara düşürmesin orda tekrar nst ye bağlandım 20 40 arası sancı çıktı gene..ama bende tık yok cin gibiyim hiç biryerim ağrımıyor.açıklık varmı diye baktılar gene az bişi var gibi dediler ve beni hastanede yatırdılar..4 ilaç verdiler sonrasında sabaha kadar başağrısı bulantı çektim o ilaçlar yüzünden..3 tanede serum.. sabah tekrar nst ye bağlandı çok şükür sancım dinmişti en fazla 16 ya kadar çıktı..sonra eve gönderdiler beni pzartesi tekrar kontrole gitcem..bol ıstıraat ve su içecekmişim..çokk korkuyorum erken doğum yapacağım diye..o hastanede aylarca yatıcam diye bebeğim çok küçük henüz of

Yani sancin 20-40 arasi cikinca erken dogum tehlikesi mi olmus oluyor? Birde neden nst ye bu kadar erken bagladilar. Bana doktorum 35 inci haftada yapilacagini soyledi. Kac santim acikligin oldugunu soylediler mi?

yok canım net birşey sölenmedi açıklık için..nstye ilk 29.hftamda başlandı oda karnım ağrıyordu birgün öle yaptılar ondan sonra nstlerin arkası kesilmedi 20 30 çıkması bu haftalarda olduğu için erken doğum tehlikesi oluyor eğer 36 38 filan haftalarda olsaydım sancı sayılmazdı .

Bence cokta endise edecek bir durum yok gibi. Sadece sen dinlenmene bak, bu sicak havalarda da disari cikma aksamlari esinle yuruyuse cikarsiniz fazla yorma kendini bol sivi tuket. Eger fazla bir acikligin olsaydi emiimki soylerlerdi. Benim gorumcem hamileyken daha 35 haftalikken 4cm acilmasi vardi igneyle dogumu durdurmuslar ve evde yatarak son haftasina kadar tamamladi hamileligini. Stres yapma en onemlisi bu bence. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

nst de 20 ile 30 arasını benim doktorum sancı saymıyo benimde erken doğum riskim var yatıyorm evde.hastanede nidilat ilaç ve serum verdiler banada.nidilata devam ediyorum bakalım bugün doktorum ilacı kesersek doğurursun dedi bi süre daha ilaca devam ve dinlenicem bol su içicekmişim inşAllah zamanında gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…