mrb bayanlar.... şimdi şöyle açıklama yapayım.. ben 1 yıllık evliyim eşimle farklı farklı şehirlendeniz... daha yeni evli olduğum için eşimin ailesinden destek görmediğimiz için daha doğrusu baya bir borcun altındayım sadece şu kadar söleyeyim çok borcum var... ALLAHım binlerce şükür ödüyoruz.... sonuçta yuva kurduk diyoruz çokkkk şükür mutluyumda her ay sonunda bazen iç hesaba giriyoruz bazen tıkı tıkına gidiyor diyebilirim... 1 yıllık evli olduğum süreç içinde mayıs ayında eşimin ailesine kendi ailemede gittim ve eve döndüğümüzde baktık baya para gitmiş ve olmaz bu şekilde deyip düzene sokmaya çalıştık.... kurban bayramında eşim memleketlere gidelim dedi bende eşime doğal olarak dedim bak bukadar borcumuz var ve gidersek dahada acılırız hem kurbanda kesemiyoruz gitmek gibi bi düşünmemiz olsa bile yine gitmem oturur kurbanımı keserim hem sevabımı işlerim hemde bereketiyle yerim dedim... neyse gitmedik sağolsun eşiminde aklına yattı ailesine benim aileme izin alamıyorum dedi.... artı bebek için doktora gittik bu arada 1 hafta kadar önce orayada biraz masraf yaptık özele gittiğimiz için şimdi yine doktor araması içindeyiz başka doktora yine gidelim dedik.... gelelim 3 gün önceye görümcem aradı beni yenge dedi istemişler görümcemi oda kabul etmiş. 2haftaya nişanım var dedi ama sakın abime söleme dedi.... neyse eşim işten eve geldi yemeğiizi yedik baktım eşim internetten bebek için doktor hastane araştırıyor pzt doktora tekrer gidelim dedi bende eşime gidemeyiz dedim çünkü dedim böle böle bişey var kardeşinin 2 hafta sonra nişanı varmış dedim sakın kimseye söleme dedim eee tabiki söleyecektir....
bu duruma eşim çok şaşırdı bana şaçmalama öle bişey olamaz çünkü babam bana bişey demedi dedi ben o evin tek ogluyum ve buyugum.... versinler ona bişey demem ama bana sölemeden yapmazlar öle bişey dedi en azından haberin olsun derlerdi dedi ve bana daha bu konu hakkında bişey duymayayım senden yoksa şimdi babamı arar sorarım diyerek biraz sesini yükseltti... bende konuyu orda kapattım bayanlar şimdi doktora gidersem eğer nişan içinde eşimin memleketinde gidersem borclarımı ödeyemem dahada içeri girmek zorunda kalırım sizce doktora gitmeyip nişanamı gideyim... sizler olsanız ne yapardınız kaldım iki arada
bu duruma eşim çok şaşırdı bana şaçmalama öle bişey olamaz çünkü babam bana bişey demedi dedi ben o evin tek ogluyum ve buyugum.... versinler ona bişey demem ama bana sölemeden yapmazlar öle bişey dedi en azından haberin olsun derlerdi dedi ve bana daha bu konu hakkında bişey duymayayım senden yoksa şimdi babamı arar sorarım diyerek biraz sesini yükseltti... bende konuyu orda kapattım bayanlar şimdi doktora gidersem eğer nişan içinde eşimin memleketinde gidersem borclarımı ödeyemem dahada içeri girmek zorunda kalırım sizce doktora gitmeyip nişanamı gideyim... sizler olsanız ne yapardınız kaldım iki arada