- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Hanimlar yanliz atladigim cok buyur bir detay var. Beni dugunde gordugu zaman nisanliydim. parmagimda yuzuk vardi. bunu ilk basta fark ettigini dusunmuyorum cunku oynamak icin hic kalkmadim hep oturuyordum. dugunun sonuna dogru 1-2 defa yanindan gectim tuvalete gitmek icin. o zaman buyuk bir ihtimalle gormusdur...ayrica yanlis dusunmenizi istemiyorum nisanlilik konusu ap ayri bi mevzu ve ona suan detayla girmek istemiyorum. zaten dugun oldugu sira ayrilik ruzgarlari esiyordu ondan 1-2 hafta sonrada tamamile ayrildik. ama gelmek istedigim sonuc beni nisanli zanediyor olabilir.
Nisanliyken baska erkeklere bakman cok cirkin. Neyse. Ben olsam faceten eklerim. Is yerine gitmen, gittigi cafeye gitmen daha sacmaymis yapmissin. Faceten niye cekiniyosun ki
La vita e'bella ....Dolce Vita...
Arrivederchi mio bella bambino...!
Arrivederchi angela mio...!
Bildiğim bütün italyanca cümleleri yazdım...kaydirigubbakcemile3:1hug:
Merhaba hanimlar(((
Hic aklima gelmezdi bir gun oturup boyle bir konuyu sanal alemde bir forumda paylasacagim ama demek hayatta hersey oluyormus olmaz demiyeceksin.
Lafi cok uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Gonul meselesi. Birinden cok hoslaniyorum ve bayadir kafaya taktim bu duruma. Tanismiyoruz. Ilk gordugumde bir dugun'de karsilastik. Cok fazla bana donup bakmasi benim ilgimi cekti. Ilk basda ben kendimi kandiriyorum diye dusundum ama sonra yanimda oturan arkadaslar "bu neden durmadan buraya bakiyor taniyormusun" diyince dedim o zaman gercekden bakiyor. Biraz arastirma sonucunda kendisi hakkinda bilgi edindim - is yerini ogrendim. Arkadasimla gittik bi gun cafe'ye yemek yedik ve ordaydi. yine ayni bakismalar oldu ama bi turlu istedigim sonuca ulasamadim. Sanirim benimle konusup tanismasini bekliyordum. Ama cafe'de birsey olmadi.
Su an nasil bir adim aticagimi bilmiyorum lutfenn siz bana akil verin...bildiklerim soyle:
- Facebook sayfasini biliyorum ama eklemekten cekiniyorum. Derler ya normalde erkekler peslerinde kosan kizlari sevmez. Belki eklesem arkadas olarak birazcik ilgisi varsa oda yok olur diye dusunuyorum(
- Ve isyerini biliyorum. Ama 2 defa oraya gittim. tekrar gitmek istemem cunku anlar onun icin gittigimi, Kac senedir hic gitmedigim bir cafe - dugunde gordukden 3 hafta sonra 2 defa gitmem bir tesaduf olarak gorulemez degil mi? Ayrica yasi 33.
Durum bu arkadaslar..o kadar caresiz kalmisimki artik buraya yazicak dereceye geldim. Belki bana bi akil verebilirsiniz(
Ben az once aşk beklemez demistim ama yasinin ve evlenip bosandigini bilmiyordum.
Suan sen hassas bi donemdesin nisanlinla ayrilmissin belki onun ilgisi vs derken aklim karismis boyle durumlarda bi baskasiyla ilgilenmek dahada kotu yapiyor bence bosver once kendini toparla eger onunla tanismak varsa tanisirsin zaten sen kendini dusun iyi ol.
Hep hayirlisini iste canim
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Merhaba hanimlar(((
Hic aklima gelmezdi bir gun oturup boyle bir konuyu sanal alemde bir forumda paylasacagim ama demek hayatta hersey oluyormus olmaz demiyeceksin.
Lafi cok uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Gonul meselesi. Birinden cok hoslaniyorum ve bayadir kafaya taktim bu duruma. Tanismiyoruz. Ilk gordugumde bir dugun'de karsilastik. Cok fazla bana donup bakmasi benim ilgimi cekti. Ilk basda ben kendimi kandiriyorum diye dusundum ama sonra yanimda oturan arkadaslar "bu neden durmadan buraya bakiyor taniyormusun" diyince dedim o zaman gercekden bakiyor. Biraz arastirma sonucunda kendisi hakkinda bilgi edindim - is yerini ogrendim. Arkadasimla gittik bi gun cafe'ye yemek yedik ve ordaydi. yine ayni bakismalar oldu ama bi turlu istedigim sonuca ulasamadim. Sanirim benimle konusup tanismasini bekliyordum. Ama cafe'de birsey olmadi.
Su an nasil bir adim aticagimi bilmiyorum lutfenn siz bana akil verin...bildiklerim soyle:
- Facebook sayfasini biliyorum ama eklemekten cekiniyorum. Derler ya normalde erkekler peslerinde kosan kizlari sevmez. Belki eklesem arkadas olarak birazcik ilgisi varsa oda yok olur diye dusunuyorum(
- Ve isyerini biliyorum. Ama 2 defa oraya gittim. tekrar gitmek istemem cunku anlar onun icin gittigimi, Kac senedir hic gitmedigim bir cafe - dugunde gordukden 3 hafta sonra 2 defa gitmem bir tesaduf olarak gorulemez degil mi? Ayrica yasi 33.
Durum bu arkadaslar..o kadar caresiz kalmisimki artik buraya yazicak dereceye geldim. Belki bana bi akil verebilirsiniz(
Ben az once aşk beklemez demistim ama yasinin ve evlenip bosandigini bilmiyordum.
Suan sen hassas bi donemdesin nisanlinla ayrilmissin belki onun ilgisi vs derken aklim karismis boyle durumlarda bi baskasiyla ilgilenmek dahada kotu yapiyor bence bosver once kendini toparla eger onunla tanismak varsa tanisirsin zaten sen kendini dusun iyi ol.
Hep hayirlisini iste canim
Evet haklisin belki benim duygusal olarak karmasik anima denk geldi( hic bilemiyorum..
Evet haklisin belki benim duygusal olarak karmasik anima denk geldi( hic bilemiyorum..
Bosuna bununla aklini mesgul etme suan ogrenmek istedigin onun ilgisinin olup olmadigi merak sadece o kadar
Bosuna bununla aklini mesgul etme suan ogrenmek istedigin onun ilgisinin olup olmadigi merak sadece o kadar
Peki ne yapicam ilgisinin olup olmadigini ogrenmek icin? Arkadaslik istegi yollamalimiyim?
baktığından yola çıkarak hoşlandığı sonucuna nasıl vardın ki?
ben olsam öküz olduğunu düşünürdüm
durup durup cins cins bakmalar uyuz eder..
hoşlanmış olsa sen karşılaşma merasimleri düzenlediğinde muhakkak bir adım atardı diye düşünüyorum..
cafedeki bakması da ''bu kız niye geldi la buraya'' bakması olabilir belki
Peki ne yapicam ilgisinin olup olmadigini ogrenmek icin? Arkadaslik istegi yollamalimiyim?
Pesine dusme ilgisi olsa ne degisicek? Sen daha yeni bir iliskiden cikmisken tekrar birisine guvenebilicekmisin?
sen kaç yasındasın?bence ekle ama eklediğin zaman ona ilgi duyduğunu anlayacakdır:)ilk adımı sen at belki devamı gelir..Merhaba hanimlar(((
hhahah evet haklisin... hic hayatimda girmedigim cafe'ye dugunden 3-4 hafta sonra gidince oyle dusunmus olabilir :))
Siz arayıp bulabiliyorsaniz o da arayıp bulabilir.
Düğün dışında da kendinizi gösterme şansınız olmuş.
Bana göre gelecek olan kişi gelirdi zaten.
Ah biz kadınlar bir bakışa bin anlam yüklüyoruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen kaç yasındasın?bence ekle ama eklediğin zaman ona ilgi duyduğunu anlayacakdır:)ilk adımı sen at belki devamı gelir..
25 yasindayim..ilk ben eklemek istemedim ama face'de beni bulamaz butun ayarlarim gizli profilde resimde yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?