Banada bi akil verin hanimlar :(((( ne yapsam bilemiyorum....

Nisanliyken baska erkeklere bakman cok cirkin. Neyse. Ben olsam faceten eklerim. Is yerine gitmen, gittigi cafeye gitmen daha sacmaymis yapmissin. Faceten niye cekiniyosun ki

Nisanliyken baska erkeklere bakman cok cirkin. Neyse. Ben olsam faceten eklerim. Is yerine gitmen, gittigi cafeye gitmen daha sacmaymis yapmissin. Faceten niye cekiniyosun ki

Benim onu gordugum zaman kotu bir niyetim yoktu. Ayrica hepimiz farkli seyler yasiyoruz kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. Bence burasi hanimlarin birbirlerini yargilamadan birbirlerine destek vermesi gereken bir yer cunku kimse kimseyi sahsen tanimiyor. sizde benim nisanlimdan ailesinden neler cektimi neden ayrildimi ve hatta o dugundeyken bile hersey bittigini sadece saygimdan ben hemen pat diye yuzugumu cikarmadigimi bilmiyorsunuz.

La vita e'bella ....Dolce Vita...

Arrivederchi mio bella bambino...!

Arrivederchi angela mio...!

Bildiğim bütün italyanca cümleleri yazdım...kaydirigubbakcemile3:1hug:

Ben az once aşk beklemez demistim ama yasinin ve evlenip bosandigini bilmiyordum.
Suan sen hassas bi donemdesin nisanlinla ayrilmissin belki onun ilgisi vs derken aklim karismis boyle durumlarda bi baskasiyla ilgilenmek dahada kotu yapiyor bence bosver once kendini toparla eger onunla tanismak varsa tanisirsin zaten sen kendini dusun iyi ol.
Hep hayirlisini iste canim

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

odamı çekiniyor acaba olabilir bakıyorsa kim bilir ama ben böyle bakışmaları çok kaale almayanlardanım

baktığından yola çıkarak hoşlandığı sonucuna nasıl vardın ki?
ben olsam öküz olduğunu düşünürdüm
durup durup cins cins bakmalar uyuz eder..
hoşlanmış olsa sen karşılaşma merasimleri düzenlediğinde muhakkak bir adım atardı diye düşünüyorum..
cafedeki bakması da ''bu kız niye geldi la buraya'' bakması olabilir belki

hhahah evet haklisin... hic hayatimda girmedigim cafe'ye dugunden 3-4 hafta sonra gidince oyle dusunmus olabilir :))

Siz arayıp bulabiliyorsaniz o da arayıp bulabilir.
Düğün dışında da kendinizi gösterme şansınız olmuş.
Bana göre gelecek olan kişi gelirdi zaten.
Ah biz kadınlar bir bakışa bin anlam yüklüyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen kaç yasındasın?bence ekle ama eklediğin zaman ona ilgi duyduğunu anlayacakdır:)ilk adımı sen at belki devamı gelir..

hhahah evet haklisin... hic hayatimda girmedigim cafe'ye dugunden 3-4 hafta sonra gidince oyle dusunmus olabilir :))

o kadarını düşünen dur bir adım atayım hazır ayağıma kısmet gelmişken diye de düşünüvereymiş bir zahmet keşke

neyse yediğin, içtiğin, gezdiğin yanına kar kaldı artık diyerek yoluna bak sen iyisi mi

Bence ekleme , Kendisi bir adim atsin..
eger istiyosa oda.senin gibi arastirir ve sana.ulasir..

Tatlim bu kadar ince hesaplar edecegine madem aklini bu kadar kurcaladi ekle facebook tan.. En azindan keskr dememis olursun sonuc alamasan da.. Ayrica askin dili dini rengi yasi vs yoktur.. Bosanmis biri olmasi da herkesin başına gelebilir bir durum gayet dogal.. Ben olsam kesinlikle eklerdim

Öküzün Trene Baktığı Gibi Bakıyor İcraat Yok Ama

Ayrıca Herkese Pas Vermeyen Ukala Bişiymiş Face'ten Ekleme Bence Etrafında Kız Çok Zaten Canınız Yanabilir Bence Bulaşmayın

Olay Güzel Özetlenmiş

25 yasindayim..ilk ben eklemek istemedim ama face'de beni bulamaz butun ayarlarim gizli profilde resimde yok...

e adam nasıl bulsun o zaman seni insafilgin varsa onunda sana ilgisi oldugunu düşünüyorsan ekle bence..belki o seni facede arattırıo fakat bulamıo..sen eklesen belki ilgisini acıklayacakdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…