Banada bi akil verin hanimlar :(((( ne yapsam bilemiyorum....

aklında kalacagını ekle gor ne olup bittigini.
yoksa cafelere gidip gelmekten is yerine gitmekten helak olacaksın.
ayrıca simdiye kadar bak bak bak... ama seninle o kadar karsılasmasına ragmen icraat yok. aranızda bir sey baslasa da cok nazlanacakmıs gibi bir hali var...
cekemem diyorsan hic bulasma.
ekledikten sonra yazmama ihtmali de yuksek, sen kendini tanıtan bir mesaj taman gerekebilir. sonrasında cok kostur ama... onun duygularından emin ol,
yoksa hoslandıgını farkettgi bir kızı hayatında biri olmayan erkegin reddecegini sanmıyorum...

Olay Güzel Özetlenmiş

Teşekkür ederim

neler yaşadık, ne içi boş adamlara anlamlar yükledik ohooooo
Erkekler düz mantıktır
beğenir ----> elde etmeye çalışır ------> elde eder veya edemez

biz kadınlar gibi kompleks düşünmezler.
şöyle bir göz süzeyim de beğendiğimi anlasın
bir ürkek kedi bakışı atayım da sevimli olayım bunlar bizim işlerimiz erkeklerin değil

Burda biz gaz veriyoruz vermesine de sonradan konu sahipleri hayal kırıklığına uğruyor.

Eğer karşı taraf size bir şeyler hissediyor olsaydı 2-3 kez gördüğü biri icin adım atardı değil mi? 33 yaşında bir adamdan bahsediyoruz çünkü.

Yaş farkınız var. Adam evlenip boşanmış üstüne de ukala biri. Bakışmayı biliyor ama adım atmıyor. Kimbilir kaç kızla daha bakıştı. Bence egosunu tatmin peşinde. Uzak dur derim. Ulaşılamayan erkek herzaman çekici gelir kadınlara. Saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…