Banada yardım edin kafam çok karışık

Bunu kimseye değil sevgiline söyle zaten. Gerçi kendini haklı bulacaktır. kötükedihüso

ilk zmnlar hersey gsl bırsure sonra zaten kendılerınıbellı edıyorlarm ve sen ne kadar ıyı davranırsan davran nekadarkarşısındasusarsan sus hep aynı degışmıyorlar bak bu yuzden ayrılmanın eşıyındegım ona gore dusun cunku artık tahammulum kalmadı hep laf hep laf

:1no2: bütün olasılıkları gözden geçirdim yani evet biraz alınganım bunu bildiği halde sert bir şekilde eleştirmeye devam ediyo

evet haklısın hele bu aralar niyeyse eleştirilerini hepten kaldıramıyorum batıyo kendime bir özeleştiri yapıyorum işimemi gelmiyo niye kızıyorsun diyorum sonra beni acaba yeterli görmediği içinmi herşeyimi eleştiriyor diye düşünüyorum birkaç defa sıkıntımı anlatmaya çalıştım ve sonuç yine üste çıkan o oldu

amin inşallah ne ayrıldığıma pişman olayım nede evlendiğime allaha sığındım rabbimde ona merhamet versin

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum haklısınız bu nişanı bir müddet ertelemeliyim biraz geri çekilip olucakları görmeye çalışmalıyım zaten gergin olunan bir dönemde ekstra problemler insanı daha çok yoruyor deyerli vaktinizi bana ayırdığınız için hepinize tşk ederim

yaş farkı hiiç önemli değil..şöyle düşün.sen onun sana şiir okuduğu günlerdeki gibi misin?değişmiş olabilir misin?

nişanlılık dönemi bu yüzden var işte, kafanda acabalarla evlenmemelisin canım, sorunlarınızı çözebilirsiniz umarım...

cok dogru nişanlılık dönemi bu yuzden. İyice düşünüp karar verebilmemiz için. Daha önceki yazımda da belirtiğim gibi tekrar düşünüp ona göre devam edip etmemeye karar verebilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…