Yatak Odası Dekorasyonu banada yardım kızlar hangi yatak odasııı???

sizce hangi yatak odası?

• 1.model

OY: 18 16,2%
  • 2.model

OY: 24 21,6%
  • 3.model

OY: 36 32,4%
  • 4.model

OY: 0 0,0%
  • 5.model

OY: 8 7,2%
  • 6.model

OY: 3 2,7%
  • 7.model

OY: 4 3,6%
  • 8.model

OY: 10 9,0%
  • 9.model

OY: 4 3,6%
  • 10.model

OY: 9 8,1%
  • 11.model

OY: 5 4,5%

• Ankete Katılan
    111

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kızlar bu yatak odalarından sizce hangisi daha guzell??

1.model
alyansyata_2010219125410.jpg

2.model
kardelenya_201022012345.jpg

3.model
inciyatako_201021614154.jpg

4.model
nisayatako_2010211111350.jpg

bunun beyazı olcak bu renk deil..

5.model
cagriyatak_2010210133830.jpg

6.model
alminayata_201021111415.jpg

7.model
buseyatako_20102111547.jpg

8.model
35.jpg

9.model
39.jpg

10.model
53.jpg

11.model
boyutlandir.asp

Son düzenleme:
bende yatak odamı beyaz düşünüyorum o yüzden 2. model diyorum hem şık hemde spor karar senin canım

saolsun kızlar fikirlerinz içinopuyorumnanaktan ben bunların hepsinide begendm arasından secım yapamadımmbilmiyorumkismile ama 1 numara daha agır bastı 2 de ole oda ilk gozume carpan bi modeldi..

bence 3.model çok şık ve modern çizgilerde..koyu renk kesinlikle düşünme derim..çok toz belli ediyo..yaşayan bilir:)

bence 3.model çok şık ve modern çizgilerde..koyu renk kesinlikle düşünme derim..çok toz belli ediyo..yaşayan bilir:)

cnm bende istemiorum koyu renk ama nişanlım surekli tasıncaz kullanışsız olur dıo o kafamı karıstırıo :bbo:yoksa beyaz istıorummmm :lepi:

Canım ben olsam 3. modeli seçerdim. Çok açık renk de değil çok koyu da değil. Diğer beğendiklerine göre tek farkı gardrop kapaklarında ayna bulunmaması. 2. modelde bir şey dikkatimi çekti; gardropu 3 kapılı sürgü kapı. Geçenlerde Sitelere gidip ordaki imalatçılarla konuştum 3 kapılıdan ziyade 2 kaplıları (sürgü sistemlerde) tercih etmemi önerdiler. 3 kapılılarda zamanla sorun çıkabiliyormuş. Bir de eğer imkanın varsa yatak altını bazalı olarak iste bence.

Canım ben olsam 3. modeli seçerdim. Çok açık renk de değil çok koyu da değil. Diğer beğendiklerine göre tek farkı gardrop kapaklarında ayna bulunmaması. 2. modelde bir şey dikkatimi çekti; gardropu 3 kapılı sürgü kapı. Geçenlerde Sitelere gidip ordaki imalatçılarla konuştum 3 kapılıdan ziyade 2 kaplıları (sürgü sistemlerde) tercih etmemi önerdiler. 3 kapılılarda zamanla sorun çıkabiliyormuş. Bir de eğer imkanın varsa yatak altını bazalı olarak iste bence.

cnm aslında ben aynalıda istemıorum malum tasınma derdi war o yuzden..eger iknci olursa aynasz yaparlarsa ole yaptrırım..we surguluyu kiracılara onermıolar surekli boz sonra tekrar yap bozuluomus zamanla filan...ama normal olanlarıda kıracılara onermıolar hani yer dar olursa zor acılır die..e hangisini alıyım ben o zman herseye bişi soluolar :gitme:yatak altınıda bazalı olcak cnm kesin ama zaten onun içine baza geçiyo yani ayrıyetten baza alcam içine koycaz opuyorumnanaktan

bence 3 canım çok modern duruyor. taşınma işini kafana takma bizde tayinciyiz ve bende lake renkli alıcam. artık taşıma işini profosyonelce yapan firmalar var. bide renkle taşınmanın ne alakası var çözemedim açık renk olsun hem dedikleri gibi toz belli etmez hemde daha aydınlık olur..

bence 3 canım çok modern duruyor. taşınma işini kafana takma bizde tayinciyiz ve bende lake renkli alıcam. artık taşıma işini profosyonelce yapan firmalar var. bide renkle taşınmanın ne alakası var çözemedim açık renk olsun hem dedikleri gibi toz belli etmez hemde daha aydınlık olur..

cnm çizilrse kotu durrmus filan hani beyaz ya daha cok belli olurmus ole dıolar

Back
X