- Konu Sahibi muratoslem
-
arkadaşlar aranıza yeni katıldım...size bi kaç sorum olucak :s babam ve annemle sevgilimi tanıştırdım geçen gün..herşey güseldi ikiside olumlu baktı.ve damatlarını çok sevdiler.yakın zamanda söz olucak ve şuan için ortada pek bi hazırlık yok..söz bittikten sonra gelen misafrilere(erkeklere havlu,bayanlara çember) verilirmi..annem ellrini öpüp herkese hediyelerini vermen gerek diyo..anasına babasına ablasına falan..bence gereksiz..siz ne diyosunuz zaten bohça yapılcak hepsine ayrı ayrı..şimdiden bunlar benim kafamı yormaya başladı yardım ederseniz se3vinirim.şiimdiden teşekürler
hepinise çok teşekür ederim..banada çok gereksiz gelio ve şuna hiç bişi bilmiyorum ne nasıl olur..kız tarafı erkek tarafı neler alır..ıvır zıvırlar..evlenicek erkeği bulmak zor..onu bulduk şimdi bide bunlar çıktı...işim çok benimm dahaa =)
biz söz ve nişan ikisinide düşünmüyoruz ikisi bir kerede olsun diyoruz bohçaları onlar giderken verelim diye düşündük..sizce nasıl olur..zaten ablasına abisini anasına babasına.bohça yapıcas tek tek bide orda el öperken hediye vermek gerkesiz dimi yaa ay karar veremedim napsasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?