banda yardım eder misiniz..?

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
33
Merhaba arkadaşlar.. bi ilişkim var sevgilim bana çok aşık canını feda edecek derecede seviyor ama ben onu artık sevmiyorum hata katlanamıyorum bile.. çünkü aynı kafa yapısına aynı düşüncelere sahip insanlar deilizz.. benden 3 yaş büyük ama sanaki ufacık bir çocuk sürekli oyun peşinde annesini beni aratıyor annesi gelinimizsin bende evlenmeyi düşünmüyorum üniversite okuyorum zaten.. ve ondan kendimi kötü edecek bi şekilde ayrılmak istemiyorum bi olay olsunda bana beni bırakma diyemezsin istiyorum nolur bana yardım edin direk söyleyemem beni bırakmaz bütün arkadaşlarımız ortak kendimi kötü yapamam nolur yardım edin..:(:((:(

Merhaba arkadaşlar.. bi ilişkim var sevgilim bana çok aşık canını feda edecek derecede seviyor ama ben onu artık sevmiyorum hata katlanamıyorum bile.. çünkü aynı kafa yapısına aynı düşüncelere sahip insanlar deilizz.. benden 3 yaş büyük ama sanaki ufacık bir çocuk sürekli oyun peşinde annesini beni aratıyor annesi gelinimizsin bende evlenmeyi düşünmüyorum üniversite okuyorum zaten.. ve ondan kendimi kötü edecek bi şekilde ayrılmak istemiyorum bi olay olsunda bana beni bırakma diyemezsin istiyorum nolur bana yardım edin direk söyleyemem beni bırakmaz bütün arkadaşlarımız ortak kendimi kötü yapamam nolur yardım edin..:(:((:(

Çetrefilli yollar düşündükçe ve bekledikçe çıkmaza girersin.
Karşındakine yapacağın bir iyilik varsa, o da dürüst davranmaktır.

Ben artık bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum, eski duygular içerisinde değilim de kestir at.

Hep erkekler mi kestirip atacak:ssz:

Annem her zaman der ki, acıma acıya oturursun. Kendini düşün o yüzden. Önce sen..

Çetrefilli yollar düşündükçe ve bekledikçe çıkmaza girersin.
Karşındakine yapacağın bir iyilik varsa, o da dürüst davranmaktır.

Ben artık bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum, eski duygular içerisinde değilim de kestir at.

Hep erkekler mi kestirip atacak:ssz:

Annem her zaman der ki, acıma acıya oturursun. Kendini düşün o yüzden. Önce sen..

kırmızıyla işaretlediğim yer nasıl söz öyle. :52: o kadar doğru o kadar dobra ki :46::46: ben de arkadaş gibi düşünüyorum yapacak bir şey yok ayrıl ki daha fazla umutlanmasın:34:

Madem annesi sizi o kadar cok istiyor ve o kadar samimi bir ilişkiniz var kendisiyle,bence hissetiklerinizi ona acıklayin,o da bir kadın sizi mutlaka anlar ve yardım eder,hiç bir anne oglunun mutsuz bir ilişki yasamasını istemez.Basarılar Dilerim!
Saygılar

kırmızıyla işaretlediğim yer nasıl söz öyle. :52: o kadar doğru o kadar dobra ki :46::46: ben de arkadaş gibi düşünüyorum yapacak bir şey yok ayrıl ki daha fazla umutlanmasın:34:

Haklısın ama dediğim gibi çocuk gibi en ufak şeyde ağlıyor intihar etmesinden korkuyorum direk bitti diyemem ona deneedim çünkü bırakmadı bi sene ayrı kaldık bana neler neler yaşatıı.. başka bir yol bulmam lazım..

Madem annesi sizi o kadar cok istiyor ve o kadar samimi bir ilişkiniz var kendisiyle,bence hissetiklerinizi ona acıklayin,o da bir kadın sizi mutlaka anlar ve yardım eder,hiç bir anne oglunun mutsuz bir ilişki yasamasını istemez.Basarılar Dilerim!
Saygılar

annesine söyleyemem bu sefer erkek arkadaşım ortalığı yıkar..

ortak arkadaşların olması ayrılmaya engel olur mu hic,

duygularına karşılık vermedigin bir ilişkiye devam ederek her gun hem onu hem kendini üzecegine ayrılın bitsin.

bu şekilde onu da oyalamış oluyorsun, boşuna uzatma daha fazla.

annesine söyleyemem bu sefer erkek arkadaşım ortalığı yıkar..

Siz bence ondan korkuyorsunuz,ilk once annesini hazirlayın bu duruma sonra erkek arkadasınızı sakin bir ortamda sizi rezil edemeyecek (ornegin cafeterya gbi bir yerde rezil edebilir bagırıp cagırıp)ve korkutamayacak bir ortam(kalabalıgın az cok var oldugu bir ortam) alip karsınıza acıklayacaksınız sana artık birşey hissetmiyorum ,seni yakın bir arkadasım gibi görüyorum yani bir ilşki duygusuz bir sekilde yuruyemez hatta daha kotu sonuclara goturebilir,uzulur,mutlaka uzulur ama yapacak birşey yok.Basarılar

Siz bence ondan korkuyorsunuz,ilk once annesini hazirlayın bu duruma sonra erkek arkadasınızı sakin bir ortamda sizi rezil edemeyecek (ornegin cafeterya gbi bir yerde rezil edebilir bagırıp cagırıp)ve korkutamayacak bir ortam(kalabalıgın az cok var oldugu bir ortam) alip karsınıza acıklayacaksınız sana artık birşey hissetmiyorum ,seni yakın bir arkadasım gibi görüyorum yani bir ilşki duygusuz bir sekilde yuruyemez hatta daha kotu sonuclara goturebilir,uzulur,mutlaka uzulur ama yapacak birşey yok.Basarılar

Annesini olaya karıştıramam çünkü onunla öyle bir muhabettim yok.. size yanlış aktardım galibaa ben onu karşıma alıp konuşup bitirdim bi sene ayrı kaldık ama bi sene içinde canımdan can aldı herün ağlıyor hergün intihar girişimleri memur işe gitmemeler alkol kullanmaz namaz kılar ayrıldım diye alkol aldı.. yani bişey olmalı ki bunları yapamasın..

Annesini olaya karıştıramam çünkü onunla öyle bir muhabettim yok.. size yanlış aktardım galibaa ben onu karşıma alıp konuşup bitirdim bi sene ayrı kaldık ama bi sene içinde canımdan can aldı herün ağlıyor hergün intihar girişimleri memur işe gitmemeler alkol kullanmaz namaz kılar ayrıldım diye alkol aldı.. yani bişey olmalı ki bunları yapamasın..

saglıklı bir insan asktan bu dediklerinizin hiçbirini yapmaz bence kendisinde ciddi bir ruh sagligi bozuklugu var .Psikıyatre goturmeyı ikna edin,ya da bir ilişki uzmanına basvurun mesela.Ya da sizi rahat bırakmiyorsa savcılıga sikayet edin zaten savcılık ruh sagliginin tedavi edilmesine yardımcı olur =) Yoksa bu insan oyleyse omrunuzun sonuna kadar bırakmaz,intihara kalkısan insanları takip altına alirlar bakırkoy ruh ve sinir hast hastanesinde merak etmeyin! Ve unutmayın ki intihar edecem diyen bir insan dikkat cekmekten baska birşey yapmaz,yapamaz,yapabilseydı zaten ne size ne de baskasına soylemeden ve yakalanmayacagını garanti altına alarak intihar eder(vakalar bunu soyluyor).Tabi ki Allah Herkese uzun omurler versin.Ama siz onun sacmalıklarını cekmek zorunda degilsiniz.
Basarılar

sana olan hislerim bir ilişkiyi yürütmek için yeterli değil, devam etmemiz demek aldatmanın benim için mümkün hale gelmesi demek falan deseniz? ay bu ne be sakız gibi.

En sinir olduğum anne tipi."Sen bizim gelinimizsin" ?! Hemen bir gereksiz sahiplenme.Ortada fol yok yumurta yok.Hayret bir şey.Ben de sizin gibi daha üni okuyorum yani öyle bir şey söz konusu dahi olamaz.Sevgi bittiyse saygı da biter,beraberlik de.İstediği kadar kabul etmesin.Kendi çalıp kendi oynar.Ben kestirip atardım düzgünce.Telefon vb. gibi iletişim yollarını da keserdim.Sevgisi saplantılı olanlardan uzak durmak şart.Yok intihar ediyormuş da bilmem ne,duygu sömürüsü.Hiç gelemem.

Son düzenleme:
Bir an önce acikla da adam yoluna baksin.
Yeterince bağlanmış zaten. İşkenceyi uzatmanin ne alemi var.
Ayriligin her türlüsü zor.illa bi bahane arayayim deme.
Acima acinacak hale dusersin:34:
Acik acik buraya kadar diyeceksin.:34:

öncelıkle canıms enın tahmın ettıgın kadar da cok sevmıyordur..buyutme gozunde... herkes ayrılıga alısır cok cok sevse de... vijdanına yapabılecegın en buyuk ıyılık direk, dogrudan soylemen yürütemedıgını...

ayrıca bugun acıdıgın yarın yerı gelır sana hıc de acımaz......acınacak duruma dusersın..

Son düzenleme:
Valla canım kıvırmanın anlamı yoktur al karşına aynen böyle anlat O da mutsuz olacağı bi evliliği istemez Dürüst ol bence

Açıkça konuş ve bitirmek istediğini söyle. Gerekirse araya kendi aileni sok ve seninle görüşmemesini söylesinler. Madem bu kadar psikopata bağlıyor ayrılınca... Hattını değiştir bir de. Ortak arkadaşlarına da söyle senden ona, ondan da sana hiçbir laf getirmesinler. Aradaki tüm bağları kopar gitsin.

Back
X