Bandajım çıktıktan sonra burnum çirkinleşmeye başladı, yardımcı olun lütfen.

unchih

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
16
4
1
bandajım ilk çıktığında burnum gayet ince uçlu ve kalkıktı. Burun ucum hantal ve şiş bir hal aldı, bununla birlikte aşağı da indi açısı. Bandajın yukarı çektiği, dolayısıyla biraz aşağı inme olacağı hususunda doktorum beni uyarmıştı fakat burun ucum bana çok büyümüş gibi geliyor kafayı yiyeceğim, düzelir mi?

İlk gördüğün güne göre değişim yokmu
Bandaj cıktıktan 20 gün sonra fln belirli oranda küçülme olmuştu bende
her gecen gün güzelleşti.
Tam tersi her giden gün kötüleşiyor sanki, önce burun ucum çok yukarıdaydı bu yüzden çok ağladım. Günler geçtikçe normale döndü, bandajım tamamen çıktı. Çıktığı ilk gün burnum çok ğüzeldi. Sonra burun ucum şişti iki üç gün içerisinde. Burun ucumun açısı daha da aşağı indi. Burun deliklerim yandan bakıldığında dümdüzdü fakat onlar da ters v gibi oldular. Aslında ben bandajın çıktığı günkü haliyle çok mutluydum. Şu an sanki şişliklerim indikçe kötüleşecek gibi hissediyorum ve psikolojik olarak çok kötü haldeyim. Sizin fotoğraflarınız var mı bu sürece dair paylaşabileceğiniz?

Tam tersi her giden gün kötüleşiyor sanki, önce burun ucum çok yukarıdaydı bu yüzden çok ağladım. Günler geçtikçe normale döndü, bandajım tamamen çıktı. Çıktığı ilk gün burnum çok ğüzeldi. Sonra burun ucum şişti iki üç gün içerisinde. Burun ucumun açısı daha da aşağı indi. Burun deliklerim yandan bakıldığında dümdüzdü fakat onlar da ters v gibi oldular. Aslında ben bandajın çıktığı günkü haliyle çok mutluydum. Şu an sanki şişliklerim indikçe kötüleşecek gibi hissediyorum ve psikolojik olarak çok kötü haldeyim. Sizin fotoğraflarınız var mı bu sürece dair paylaşabileceğiniz?

Bende ameliyat oldum ve 8. Günündeyim ama bana da eğri ve çirkşn geliyor doktorum şişlikler var inince güzel olacak dedi ama nasıl dayanıcam bilmiyorum

Tam tersi her giden gün kötüleşiyor sanki, önce burun ucum çok yukarıdaydı bu yüzden çok ağladım. Günler geçtikçe normale döndü, bandajım tamamen çıktı. Çıktığı ilk gün burnum çok ğüzeldi. Sonra burun ucum şişti iki üç gün içerisinde. Burun ucumun açısı daha da aşağı indi. Burun deliklerim yandan bakıldığında dümdüzdü fakat onlar da ters v gibi oldular. Aslında ben bandajın çıktığı günkü haliyle çok mutluydum. Şu an sanki şişliklerim indikçe kötüleşecek gibi hissediyorum ve psikolojik olarak çok kötü haldeyim. Sizin fotoğraflarınız var mı bu sürece dair paylaşaceğiniz?
Evet Her gün şekli değişir.
fotoğraflarım var ama ben geçen yıl Ameliyat olduğum için arşivde bulursam atayım şu an telefonumda yok Foto. benim çok hızlı iyileşti

Fotoğraf Yok mu canım

Fotoğraf Yok mu canım
İşaretlediğim kısım aşağıya sarkık ve burnum bu yüzden kötü görünüyor. Burun deliklerim de sargı çıkarıldığında, yandan profilden, dümdüz bir görüntüdeyken şu an ters v gibi. İkisi de cidden moralimi bozan durumlar. Sırf altı sarkık kalır diye korkumdan doktorun bantladığı bantla, onun yaptığı şekilde bantlıyorum ama bu da sıkıntı olur mu bilmiyorum ileriye yönelik. Doktorumla bayram sonrası görüşeceğim. Güncel hali de ikinci fotoğraf.

Eklentiler

• 0560FE5F-490E-4F1F-AFD1-A0708807C901.webp
    0560FE5F-490E-4F1F-AFD1-A0708807C901.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 459
  • CE34ABA1-D03F-4437-97D9-2D4AC66DA31A.webp
    CE34ABA1-D03F-4437-97D9-2D4AC66DA31A.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 420
İşaretlediğim kısım aşağıya sarkık ve burnum bu yüzden kötü görünüyor. Burun deliklerim de sargı çıkarıldığında, yandan profilden, dümdüz bir görüntüdeyken şu an ters v gibi. İkisi de cidden moralimi bozan durumlar. Sırf altı sarkık kalır diye korkumdan doktorun bantladığı bantla, onun yaptığı şekilde bantlıyorum ama bu da sıkıntı olur mu bilmiyorum ileriye yönelik. Doktorumla bayram sonrası görüşeceğim. Güncel hali de ikinci fotoğraf.
Aslında kötü durmuyor canım gayet havalı duruyo yandan burun deliklerinde benim de sıkıntım var biri büyük biri küçük bende bayramdan sonra gidiecem muhtemelen ödemler inince düzelir diyecek bekle diyecek aynı şeyler

Aslında kötü durmuyor canım gayet havalı duruyo yandan burun deliklerinde benim de sıkıntım var biri büyük biri küçük bende bayramdan sonra gidiecem muhtemelen ödemler inince düzelir diyecek bekle diyecek aynı şeyler
Canım ya bir gün kalkıyorum şiş bir gün kalkıyorum inik, bantlıyorum çıkarıyorum sarkık yok bir süre sonra yine var falan derken bu süreç insanı psikolojik olarak rahat bırakmıyor bir türlü. Ben gidince bana da diyecek aynı şeyi, ben biliyorum ama yine de gideceğim işte. İnsanın yüzünün tam ortasında bir işlem oluyor ve büyük ölçüde değişik geliyor ister istemez. Ufak bir olayda bile paniklememiz aşırı normal. Umarım doktorum dövmez beni hahahghjs her gün gidiyorum neredeyse.

Canım ya bir gün kalkıyorum şiş bir gün kalkıyorum inik, bantlıyorum çıkarıyorum sarkık yok bir süre sonra yine var falan derken bu süreç insanı psikolojik olarak rahat bırakmıyor bir türlü. Ben gidince bana da diyecek aynı şeyi, ben biliyorum ama yine de gideceğim işte. İnsanın yüzünün tam ortasında bir işlem oluyor ve büyük ölçüde değişik geliyor ister istemez. Ufak bir olayda bile paniklememiz aşırı normal. Umarım doktorum dövmez beni hahahghjs her gün gidiyorum neredeyse.
Valla bende rahat edene kadar gidicem doktor ne der artık bilemiyorum Allah bizlere sabır versin cidden çok zor bi süreç :KK43:

Back
X