- 11 Aralık 2024
- 7
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi ecelendinnn
-
Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı içinBabanızdan maaş kaldı mı? Kardeşleriniz ve anneniz çalışabilir mi?
Borçlarin tamami ne kadar sizin maaşınız ne kadar ona göre bir hesaplama yapın.1 yıldır çalışıyorum babamın vefatından sonra akrabalardan kimse destek olmadı 2 kardeşim ve anneme bakmak zorunda olduğumdan bankalara borca battım toplu bir şekilde nereden para bulabilirim ya da nasıl bu borçları ödeyebilirim ?
Zaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikidetoplu para bulmak kolay olsaydı herkes bulurdu. Çalışarak ödemekten başka çare yok. eğer mümkünse bütün borçları tek bankaya aktarabilirsiniz tek taksit şeklinde ödemek daha kolay olur
Sız ne kadar maaş alıyorsunuz?Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
Zaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikide
Kardeşleriniz bebek değiller aslında, anneniz çalışabilir şu anBiri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
Babanızın hiç mi sigorta girişi yok.Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
annenizin babasının emeklilik durumu falan var mı acabaZaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikide
14 ve 8 yaş küçük değil kendilerini idare etmeyi öğrenebilirler ve anneniz de çalışabilir aslında.Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
Bulunduğunuz ilin kadın sosyal medya gruplarına girip evde börek, sarma vb. satışı yapabilir anneniz. Kardeşleriniz küçük değil, zamanı kalır bu gibi işler için.Zaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikide
Memede bebeği yok ki anneniz neyin bakımını yapıyor pardon? Millet 6 aylık çocuğunu bırakıp işe gidiyor, o da bı zahmet çalışıp size bakmak zorunda...Şu anda evde oturup küçücük kızdan medet ummasi komik yani...Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?