- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Günaydın kızlar , dün mahkemeden talep ettiğim banka dökümleri geldi, bilmeyenler için kısaca ekonomik şiddet nedeniyle boşanıyorum ben eşim maaş kartımı almak istediği için vermediğim için anne kuzusu olmasının da etkisiyle bu durumdayız. Ben dilekçemde belirtmiştim benden para kaçırdığını yani hesabını boşaltıp evi parasız bıraktığını ve beni harcama yapmaya zorladığını yazmıştım, o da bana eve hiç yardımcı olmak istemedi ortak giderlere katılmadı demişti ama bu dökümlerde benim ona attığım paralar var açıklamada hep market alışverişi , doğalgaz , faturalara vs diye yazmıştım. Dün dökümleri inceledim her aynı 15inde maaş alıyoruz ve ayın 16 sında maaşını başka hesabına aktarmış açıklamaya da diğer hesabıma aktardım yazmış. Örneğin 10bin tl maaş almış 2 sene önce 8 ini o hesaba aktarmış , ben de onun diğer hesabının celbini de istedim. Hesabında para bırakmamış yani. Ben bunu markette yetersiz bakiye diye duyunca anladım. Evli kaldığımız bütün aylarda böyle yapmış. Hakim bunu anlar değil mi. Saçma bir hareket yani. Şunu da diyebilir ikimiz için birikim yapıyordum diyebilir ama benim haberim yoktu. Sürekli bana parasızlık yaşattı. Ben de uyandıktan sonra kendi paramla eve yiyecek harici bişey almadım. İnşallah hakim bana hak verir. Siz ne tahmin edersiniz ? Böyle bir durum yeterince açık mı sizce ,??