Banka dökümlerinin gelmesi ve herşeyi ispatlamam

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.520
1.990
83
Günaydın kızlar , dün mahkemeden talep ettiğim banka dökümleri geldi, bilmeyenler için kısaca ekonomik şiddet nedeniyle boşanıyorum ben eşim maaş kartımı almak istediği için vermediğim için anne kuzusu olmasının da etkisiyle bu durumdayız. Ben dilekçemde belirtmiştim benden para kaçırdığını yani hesabını boşaltıp evi parasız bıraktığını ve beni harcama yapmaya zorladığını yazmıştım, o da bana eve hiç yardımcı olmak istemedi ortak giderlere katılmadı demişti ama bu dökümlerde benim ona attığım paralar var açıklamada hep market alışverişi , doğalgaz , faturalara vs diye yazmıştım. Dün dökümleri inceledim her aynı 15inde maaş alıyoruz ve ayın 16 sında maaşını başka hesabına aktarmış açıklamaya da diğer hesabıma aktardım yazmış. Örneğin 10bin tl maaş almış 2 sene önce 8 ini o hesaba aktarmış , ben de onun diğer hesabının celbini de istedim. Hesabında para bırakmamış yani. Ben bunu markette yetersiz bakiye diye duyunca anladım. Evli kaldığımız bütün aylarda böyle yapmış. Hakim bunu anlar değil mi. Saçma bir hareket yani. Şunu da diyebilir ikimiz için birikim yapıyordum diyebilir ama benim haberim yoktu. Sürekli bana parasızlık yaşattı. Ben de uyandıktan sonra kendi paramla eve yiyecek harici bişey almadım. İnşallah hakim bana hak verir. Siz ne tahmin edersiniz ? Böyle bir durum yeterince açık mı sizce ,??

Biz evlendikten 3 ay sonra ayrıldık, eşimin kötü muamelesi ve anneciliği yüzünden , biraz da maddi şiddet vardı. 18 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama ilginç bir şekilde sevgim azalmıyor kendime sinir oluyorum. Boşanmadık henüz. Çünkü eşim bana biraz umut vermişti seni üzmeyeceğim demişti seviyorum demişti. Ama 3 aydır aramıyor sormuyor beni görünce kaçıyor tamam dedim ben de boşanalım. Ama hala çok seviyorum özlüyorum. Boşanmak en doğrusu gibi görünüyor ama sevgime engel olamıyorum ve kendime çok kızıyorum . Annesi yüzünden ayrılmak beni çok üzüyor. Eşim de adam değil yani görünürde hiç sahip çıkamadığı için. Çok özledim bunları yazarken de ağlıyorum 😢

Günaydın kızlar , dün mahkemeden talep ettiğim banka dökümleri geldi, bilmeyenler için kısaca ekonomik şiddet nedeniyle boşanıyorum ben eşim maaş kartımı almak istediği için vermediğim için anne kuzusu olmasının da etkisiyle bu durumdayız. Ben dilekçemde belirtmiştim benden para kaçırdığını yani hesabını boşaltıp evi parasız bıraktığını ve beni harcama yapmaya zorladığını yazmıştım, o da bana eve hiç yardımcı olmak istemedi ortak giderlere katılmadı demişti ama bu dökümlerde benim ona attığım paralar var açıklamada hep market alışverişi , doğalgaz , faturalara vs diye yazmıştım. Dün dökümleri inceledim her aynı 15inde maaş alıyoruz ve ayın 16 sında maaşını başka hesabına aktarmış açıklamaya da diğer hesabıma aktardım yazmış. Örneğin 10bin tl maaş almış 2 sene önce 8 ini o hesaba aktarmış , ben de onun diğer hesabının celbini de istedim. Hesabında para bırakmamış yani. Ben bunu markette yetersiz bakiye diye duyunca anladım. Evli kaldığımız bütün aylarda böyle yapmış. Hakim bunu anlar değil mi. Saçma bir hareket yani. Şunu da diyebilir ikimiz için birikim yapıyordum diyebilir ama benim haberim yoktu. Sürekli bana parasızlık yaşattı. Ben de uyandıktan sonra kendi paramla eve yiyecek harici bişey almadım. İnşallah hakim bana hak verir. Siz ne tahmin edersiniz ? Böyle bir durum yeterince açık mı sizce ,??

Siz toplamda 3 ay aynı evde kalmadınız mı ? Sonrasında ev arkadaşıyla eve çıkmış ve tayininizi köy okuluna almamış mıydınız ? Şu an bu hesap hareketleriyle ulaşmak istediğiniz nokta nedir ?

Siz toplamda 3 ay aynı evde kalmadınız mı ? Sonrasında ev arkadaşıyla eve çıkmış ve tayininizi köy okuluna almamış mıydınız ? Şu an bu hesap hareketleriyle ulaşmak istediğiniz nokta nedir ?
Evet doğru , 2 senedir ayrıyız dava yeni açıldı. Çekişmeli olduğu için ben bunu ispatlamaya çalışıyorum tazminat açtım

Adam altınlarınızı da teslim etmişti. Anlaşmalı boşanmaya mı yanaşmadı ?
Tam ters o anlaşmak istedi ben reddettim, anlaşma olarak sadece ayrılmak istediği için, ben ziynetleri talep ettim ayrıca manevi tazminat davası açtım düğün masraflarım için maddi tazminat açtım. Sürünüp kıvranıyor şimdi istediğim buydu

Kendime ait olanları teslim etti , düğünde onların taktıklarını vermedi hakim onları bana verecek

Adam ve ailesi maddi olarak hiç mi masraf yapmadılar ? Mahkeme verse dahi bunun gerçekten hakkaniyetli bir durum olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Adam da "Aykadarguzel benimle maddi gelir elde etme amaçlı evlilik yaptı, beni maddi manevi zarara uğrattı vb" derse ne diyeceksiniz ?

Adam ve ailesi maddi olarak hiç mi masraf yapmadılar ? Mahkeme verse dahi bunun gerçekten hakkaniyetli bir durum olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Adam da "Aykadarguzel benimle maddi gelir elde etme amaçlı evlilik yaptı, beni maddi manevi zarara uğrattı vb" derse ne diyeceksiniz ?
Evet hiç masraf yapmadılar , ben daha çok masraf yaptım. Siz okumuyor musunuz beni anladığınızı düşünmüyorum ? Banka dökümleri geldi zaten. Kendi beyanlarında böyle bişey de belirtmedi , çünkü böyle bişey yok

Evet hiç masraf yapmadılar , ben daha çok masraf yaptım. Siz okumuyor musunuz beni anladığınızı düşünmüyorum ? Banka dökümleri geldi zaten. Kendi beyanlarında böyle bişey de belirtmedi , çünkü böyle bişey yok

Ev arkadaşınızın davanızda neden şahit olmak istemediğini hiç düşündünüz mü ?

3 aylık evlilik için bu kadar didinmeye bilenmeye değer mi bilemedim.Giden sizden zamanınızdan gidiyor.Bu ara kk da gördüğüm boşanma-nafaka konularına nutkum tutulyor birbirinizin hayatında 2 gün yer kapladığınız adamların neredeyse canını isteyeceksiniz.
Ben onunla geçinmek için evlendim , kendisi şerefsiz çıktıysa benim suçum mı , beni buna mecbur bırakıyorsa bedelini ödemek zorunda. Kusura bakmayın boşandıktan sonra kaç gün evli kaldığınızın hiç bir önemi olmuyor mükemmel elit toplumumuzda.

3 aylık evlilik için bu kadar didinmeye bilenmeye değer mi bilemedim.Giden sizden zamanınızdan gidiyor.Bu ara kk da gördüğüm boşanma-nafaka konularına nutkum tutulyor birbirinizin hayatında 2 gün yer kapladığınız adamların neredeyse canını isteyeceksiniz.
İsterse 1 günlük olsın. Şayet evlilik adı altında kandırıldıysanız hakkınızı arayın

Ev arkadaşınızın davanızda neden şahit olmak istemediğini hiç düşündünüz mü ?
Kanunları ben yazmadım , bilmiyorsanız okumanızı tavsiye ederim , haklıyı haksızı ayırmak o kadar kolay olmadığı için davayı hakim görüyor zaten. Siz hakimsiniz galiba?

masraf yapmadılar demişsiniz, 3 aylık evli kaldığınız dönemden mi bahsediyorsunuz?
haricinde kız isteme, söz, nişan, kına, düğün, foto çekimleri, kıyafetler, gelinlik, saç baş makyaj, alışveriş, ev eşyaları vs için yani bu süreçte baştan sona yaptıkları masraf nedir?

boşandıktan sonra hele ki mağdur edilip de boşanmaya zorlandıktan sonra kaç gün evli kaldığınızı mı düşünürsünüz yoksa yıkılan hayallerinizin bedelini mi ? Tabi ki parayla ölçülecek şeyler değil bunlar ama bedelinin karşılığı maalesef parayla oluyor. Zaten bağışlayacağım bu parayı . Amacım bedel ödetmek

Yazıklar olsun bu erkeklerin mantığını anlayamadım gitti insan yuvasına hanımına bunu yaparmı yeni evlisin sağlıkla huzurla neşeyle ye iç gez varsa borcun kapat şimdi bassın paraları bankaya anasınıda alsın kucağına otursun dursun aslında iki ellerinin arasına kafasını alıp düşünmesi lazım ama nerdeeee

masraf yapmadılar demişsiniz, 3 aylık evli kaldığınız dönemden mi bahsediyorsunuz?
haricinde kız isteme, söz, nişan, kına, düğün, foto çekimleri, kıyafetler,saç baş makyaj, alışveriş, ev eşyaları vs için yani bu süreçte baştan sona yaptıkları masraf nedir?
Bu dediklerinizi de yapmadılar ki , eşimle ben üstlendik ama dönüp baktığımda ağır yükü hep ben almışım , eşim sadece düğün salonu tuttu. Saç baş foto vs bunları ben ödedim , toplu yemeği ben ödedim vs. O 1 ödediyse ben 5 ödedim sırf yuva kuruyorum diye.

Back
X