Banka dökümlerinin gelmesi ve herşeyi ispatlamam

Ben de memurum ,eşe açıklama yazmak 22 yıldır aklıma gelmedi şükür
Ben yazıyorum. Dolandırıldığınızı başka türlü ispatlayamazsınız günü geldiğinde. Allah kimseyi şaşırtmasın. Burada kredisini ödediği evdeki hakkını alamayan kadın var. Eşeği sağlam kazığa bağlamak iyidir. Sizin eşiniz 5günlük evliyken kv ile gelip maaş kartınızı istememiş, maaşının çoğunu bilmediğiniz bir hesaba aktarıp benim param bitti deyip 3.günde sizin maaşınızı yemeye başlamıştır ki gerek duymamışsınızdır. Her evlilik sizinki gibi değil

Ziynet eşyaları Yargıtay Hukuk Genel Kurulu’nun 2020/240 K. sayılı kararına göre; KADINA takılan her türlü ziynet eşyası (çeyrek/yarım/tam altın, bilezik, takı seti vs.) ve para kadına aittir. Ziynet eşyaları veya düğün takıları arasında ERKEĞE takılanlardan, kadına özgü olanlar (bilezik, kolye, küpe, yüzük vs.) kadına; diğer ziynetler (çeyrek/yarım/tam altın gibi) ve paralar ise erkeğe aittir. Ancak, Erkek eş, kendisine takılan düğün takılarından, kadına özgülenen takılan takıların kadına ait olmadığı konusunda yerel adet olduğunu ispatladığı takdirde bunlar da erkeğe ait olacaktır.

Doğrudan kim tarafından kime takılırsa takılsın kadının diyemeyiz.

Öyle ki son uygulamalarda bu ziynetler kullanılarak bir ev araç alımı durumunda ziynetlerin kime takıldığı mahkeme tarafından özellikle araştırılıyor.
Bilezikler damada takılmıyor ben bunları ispatladım zaten düğün fotoğraflarıyla

Günaydın kızlar , dün mahkemeden talep ettiğim banka dökümleri geldi, bilmeyenler için kısaca ekonomik şiddet nedeniyle boşanıyorum ben eşim maaş kartımı almak istediği için vermediğim için anne kuzusu olmasının da etkisiyle bu durumdayız. Ben dilekçemde belirtmiştim benden para kaçırdığını yani hesabını boşaltıp evi parasız bıraktığını ve beni harcama yapmaya zorladığını yazmıştım, o da bana eve hiç yardımcı olmak istemedi ortak giderlere katılmadı demişti ama bu dökümlerde benim ona attığım paralar var açıklamada hep market alışverişi , doğalgaz , faturalara vs diye yazmıştım. Dün dökümleri inceledim her aynı 15inde maaş alıyoruz ve ayın 16 sında maaşını başka hesabına aktarmış açıklamaya da diğer hesabıma aktardım yazmış. Örneğin 10bin tl maaş almış 2 sene önce 8 ini o hesaba aktarmış , ben de onun diğer hesabının celbini de istedim. Hesabında para bırakmamış yani. Ben bunu markette yetersiz bakiye diye duyunca anladım. Evli kaldığımız bütün aylarda böyle yapmış. Hakim bunu anlar değil mi. Saçma bir hareket yani. Şunu da diyebilir ikimiz için birikim yapıyordum diyebilir ama benim haberim yoktu. Sürekli bana parasızlık yaşattı. Ben de uyandıktan sonra kendi paramla eve yiyecek harici bişey almadım. İnşallah hakim bana hak verir. Siz ne tahmin edersiniz ? Böyle bir durum yeterince açık mı sizce ,??
Profil fotoğrafınız da çok manidar olmuş ahaha umarım haklı çıkarsınız. Şeytandan beter bunlar. Durum kesinleşince güncelleyin lütfen güzel bir haberse içimiz soğur

Haddinizi bilin , burası sizin babanızın ülkesi de değil. Örf demek din demek de değil. Bu ülke dinine imanına bağlı şehitlerin kanıyla kazanıldı sizin gibi soytarıları görüp kemikleri sızlıyor, bütün bu yazanlardan anladığınız dine göre yaşamak mı ? ne alaka onu da çözemedim. Din düşmanısınız nefret dolusunuz. Yazık size çok zavallı bir durum.
Bir köpek eğitmeni varsa siteden bu mesajı anlamak için bana yardım edebilir mi 🙏

Ben daha bir yorum yapmadım da.. yapanlara saldırmanız hoş değil. Burada kadınlar konu hakkında elbette yorum yapacaklar. İlla hukuki yorum istiyorsanız avukatınızla görüşün.
Her yorum yapan da masum değil dikkat ederseniz. Yorumlar agresifleştikçe konu sahibi de agresif davranmaya başladı. Eğri oturup doğru konuşmak lazım

Evlenirken çok masraf yaptım diyorsunuz,silah zoruyla mı yaptınız?Erkegin yapması gereken masrafları siz yaparken ne oluyor? dememiş korkmadan nikâh kiymişsiniz.
Aslında adamın ne mal olduğu belliymiş ama siz görmek istememiş.3.aydan sonra gelen ayrılıktan ders almamış adamla cafe köşelerinde buluşmaya devam etmişsiniz Ofkeniz kendinize yonelmesin diye hırs yapmışsınız . Boşanıp güzel bir şekilde yeni bir hayat kurmak yerine kin, intikam diye debelenip duruyorsunuz.Herseyi gömüp gitmek yerine insanlara dert yanıyor,"ne çekmişsin?? ,çok haklısın" dediklerini duymak neyi gizliyor,neden hâlâ takdir edilmek, mağdur taraf olduğunuzu duymak ihtiyacı hissediyorsunuz????

Günaydın kızlar , dün mahkemeden talep ettiğim banka dökümleri geldi, bilmeyenler için kısaca ekonomik şiddet nedeniyle boşanıyorum ben eşim maaş kartımı almak istediği için vermediğim için anne kuzusu olmasının da etkisiyle bu durumdayız. Ben dilekçemde belirtmiştim benden para kaçırdığını yani hesabını boşaltıp evi parasız bıraktığını ve beni harcama yapmaya zorladığını yazmıştım, o da bana eve hiç yardımcı olmak istemedi ortak giderlere katılmadı demişti ama bu dökümlerde benim ona attığım paralar var açıklamada hep market alışverişi , doğalgaz , faturalara vs diye yazmıştım. Dün dökümleri inceledim her aynı 15inde maaş alıyoruz ve ayın 16 sında maaşını başka hesabına aktarmış açıklamaya da diğer hesabıma aktardım yazmış. Örneğin 10bin tl maaş almış 2 sene önce 8 ini o hesaba aktarmış , ben de onun diğer hesabının celbini de istedim. Hesabında para bırakmamış yani. Ben bunu markette yetersiz bakiye diye duyunca anladım. Evli kaldığımız bütün aylarda böyle yapmış. Hakim bunu anlar değil mi. Saçma bir hareket yani. Şunu da diyebilir ikimiz için birikim yapıyordum diyebilir ama benim haberim yoktu. Sürekli bana parasızlık yaşattı. Ben de uyandıktan sonra kendi paramla eve yiyecek harici bişey almadım. İnşallah hakim bana hak verir. Siz ne tahmin edersiniz ? Böyle bir durum yeterince açık mı sizce ,??
Hakim bu durumu kanıt saydı mi ?

Tazminat alabildiniz mi ya da düğün takılarını bugün bir haber okudum yargıtayın “düğün takıları kadınındır” kararı değişmişmiş. Kime takıldıysa onunmuş artık doğru mu
Ziynet eşyalarımı aldım. Kime takıldıysa onundur ibaresi şöyle yani erkek tarafının taktığı çeyrekler falan onların evet ama bilezik kadına takılıyor , bunları bilirkişiler bilir her durum kendi içinde özel değerlendirilir

Ziynet eşyalarımı aldım. Kime takıldıysa onundur ibaresi şöyle yani erkek tarafının taktığı çeyrekler falan onların evet ama bilezik kadına takılıyor , bunları bilirkişiler bilir her durum kendi içinde özel değerlendirilir
Bu altın meselesi edinilmiş ortak mal sayılsa daha iyi olur..yoksa sana ,bana takıldı diye gelin damat birbirlerini yerler artık

Back
X