Banka islerinden anlayan birileri bakabilir mi?

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
Ya benim elime güya para gececekti bu ay ve bende bunaa güvenerek kredi kartından biraz harcama yaptım ancak beklediğim para elime geçmedi.Haliyle kredi borcumu odiyemiycem en az 2 ay sonraya kadar. :( Hiç anlamam banka islerinden bunun faizi maizi nasıl oluyor ya.Çok yüksek bi para değil 240 kadar ama malum öğrencilik :( yazin evdeyim diys aileme yuk olmayayim diye normal aldigimdan daha az harclik alirim onlardan aileme de diyemem.Sormak istediğim bu faiz işleri nasıl oluyor?
Hesap kesim tarihi 3 haziran son ödeme 13 ancak bi iki ay vermiycem buyuk ihtimal bu faiz nasıl oluyor günlük mü aylık mı yaklasik nekadar olcak.Müşteri hizmetlerini aradim kadın gecikme asgaru dalan fistan bi sey dedi ama hic anlamadım

en azindan asgari tutari son odeme tarihinden once odeyin ki kredi skorunuz kotu etkilenmesin. toplam borcunuz 240 tl ise asgarisi 50-60 tl civarinda olmali. kalan bakiye uzerinden faiz isler ancak tutar kucuk oldugundan cok etkilemez sizi. kredi karti ektrenizde gerekli aciklamalar olacaktir ya da internetten detay bilgi arastirin.

Back