Banka

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cidden hangi bankaymış bu ya?

maas defteri yokmu canim babanin gidin bankaya gisede isletin onu ondada tarih ve saat yaziyor onada isleyemeyiz diyemezler heralde

mesela bütün kart islemlerini konto bilgilerini cikarabilirsiniz..
yurt disinda en az 3 aylik cikiyor nerde ne zaman hangi saate cekmissin parayi görebilirsin..
eger cekmedigi paraysa neden vermesinler geri,ama baban icin yasli diyorsun belki yakinlardan biri aldi cekti sifreyide biliyorsa..valla pesini birakmayin ben anlamiyorum sen ne bilgi istiyorsan vermek zorundalar..bence pesini birakmayin en azindan saatini bilirsiniz cekildyse kim tarafindan cekidligini bulmaya calisirsiniz..güvenlik kamerasi kayitlarina baktirmazlarmi acaba hangi sube ve ne zaman cekildigini bilindigi taktirde izletirlerse bilirsiniz ne oldugunu

bi de o şifreyi değiştirin. ilk denenecek sayıdır 1234

cANIM hALKBANK YA

mafettiler bizi bişey yaptıklarıda yok

canim birde bankanin genel mudurlugunu ara durumunu anlat inan onlar daha cok yardim eder.

ben yerinizde olsam o bankaya gider yokmu buranın bir müdürü sorumlusu der bagırırım müşterilerinin önünde rezillik çıkarır ordanda savcılıga giderim nedemek vermicekler adamın alnını karışlarımki bende banka maduruydum öyle bi ödedi,lerki 350tlyi geri bide özür msjları çektiler sakın si,nme o parayı vermek zorundalar korkutsana gözlerini gözdagı ver haklı olan sizsiniz

nasıl işmiş o ya kim nasıl çeker kart babanızdayken parayı
geçmiş olsun arkadaşım ama arkadasını bırakmayın bu işin

anlatıldı cnm onunda verdiği yanıt aynı

Bunu nasıl becercem be bitanem:gitme:
Babam öleüzülüo kigördükçedeliriyorum dağ gibi borcun altında eee çalışmıyorda napıcaz:gitme:

birde hesabiniza ait internet subesi hesabi actirabilirsiniz oradanda para nerden cekilmis goruntuleniyor

Bunu nasıl becercem be bitanem:gitme:
Babam öleüzülüo kigördükçedeliriyorum dağ gibi borcun altında eee çalışmıyorda napıcaz:gitme:

al babanı git bankanın ana müdürlügüne direk deki kardeşim bu verd,giniz maaş kartı buda çekilen tutar slibi benim babam yaşlı emekli sizden elden maaş alırken bu kartı tutuşturmayı bildiniz eline tüm maaşı çekilmiş ya siz adam gibi bunun sorumlusunu bulursunuz yada ben bankanızı müşterilerinin maaşlarını ele geçiriyolar diye gazete gazete manşet eder savcılıga giderim de mutlaka biri devreye girer ayrıntı istiyom hesap ayrıntısı de görüntüleride iste

yalnız daha kötü olur..zaten üzülmüşsün yanına sana destek olabilecek birini de alıp tekrar
git öyle oradaki görevlilerle olacak iş değil bu müdürle görüşmelisin...mutlaka kayıtlara ulaşılmalı...
bu arada şifrenizi de acilen değiştirin...

babam da o bankadan alıyor maaşını. hesap cüzdanını götürün ya da hesap cüzdanı çıkartmak istiyoruz kaybettik, hesap hareketleri de görünsün diyin, veriyorlar bilgileri. ne zaman ne şekilde çekilmiş öğrendikten sonra ne yapacağınıza bakarsınız. Baban kartı birine vermiş mi?

Canım adama kart vermişler cüzdanı yok...
ya şifreside 1234 artık pes diyorumya
çok
sorumsuzlar babama üzülüyorum.

cnm bak bilgin yok sanırım her emeklinin kendine ait siyah cüzdanı olur hiç bi banka bunu vermemezlik etmez kart harici banka kartı herzaman mevcuttur babanızda nie yok nalıyamadım kaybettimi yoksa öyle dedi

baban karti ilk kez mi kullanacakti? daha once cekmismiydi? ve birinden yardim istedimi bankamatikte bunlarda onemli kart kopyalanmis olabilirmi bunuda dusunmek lazim

artık o cüzdanlardan yok sanırım. benim babamın maaş cüzdanı normal bildiğimiz hesap cüzdanı. 3 e katlanan karton olanlardan.
onu da hesabı olan herkese veriyolar açtırdığında. vermeseler bile çok önemli bişey olmadığından 2 dk da çıkartıp basıyolar bankadan. alabilirsiniz oradan yani...

Öykü yapamam edememle olmuyor.
Sen bu para nereye gitti merak etmiyor musun..?
Bir yakınızı çekti belki.?
Hakkını arayacaksın

Canımabim saolsun almamışcüzdan kart almış bu adamda bn çekiordum her ay ee bu ay kendi çekmiş biliyorda kendiside ama şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…