Bankacı arkadaşlar acil bakabilir mi ?

niye böyle bi konuda yalan söylemiş o da tuhaf. hani birine para verse neysede
Ben de tam olarak onu merak ediyorum niye gizliyor yani. Yoksa milyon çeksin isterse kendi sorumluluğu ama o paraya niye ihtiyacı vardı ?

Ben böyle söyleyince de bankalarda yanlış dekontlar yazılabiliyor onlar naaıl iptal ediliyor vs bişeyler söyledi. Pazartesi bankaya gidicem bu işin olacağı yok böyle.

hiç çalışma hayatım olmadı ama mantıken düşününce ,bir çalışanın yaptığı yanlış işlemlerin iptali de olsa bu işlem çalışan için eksi bir puandır bence .şaka yapmak için dekont hazırlayıp sonrada iptal eder mi ,kim kendini bu duruma sokmak ister ki ,hele şaka yapmak için.yine de bilemiyorum olabilir mi böyle şaka.bankacı arkadaşlar gelse de açıklık getirseler.

hiç çalışma hayatım olmadı ama mantıken düşününce ,bir çalışanın yaptığı yanlış işlemlerin iptali de olsa bu işlem çalışan için eksi bir puandır bence .şaka yapmak için dekont hazırlayıp sonrada iptal eder mi ,kim kendini bu duruma sokmak ister ki ,hele şaka yapmak için.yine de bilemiyorum olabilir mi böyle şaka.bankacı arkadaşlar gelse de açıklık getirseler.
E yani. Başka şaka mı kalmadı yapılacak ve adam işini niye riske atsın iki dk lık bir şaka için.

Benimde ya aklıma türlü türlü şeyler geliyor acaba bana söyleyemediği bir borcu mu var zor durumda mı yoksa bişeyler mi karıştırıyor o_O Kafamda deli sorular :KK14:
ALDIYSA o kadar parayla napmis olabilirki?
o bankada ehsabi olamdigini sen nerden biliyorusn ?
hesabi yoksa kredi de alamaz

:)
sende çok fevrisin
adam inkar etmi^niye ustune gidiyorsun, biraz pusuya yaatacakdin
savas çikdida noldu, bisey elde edebildinmi ?

Hayır ya valla hiç bişey elde edemedim :KK48:
Ama yani benim haberim yok bile dese daha inandırıcı olurdu. Şakasına dekont deyince tutamadım kendimi şuan üzgünüm :KK64:

ALDIYSA o kadar parayla napmis olabilirki?
o bankada ehsabi olamdigini sen nerden biliyorusn ?
hesabi yoksa kredi de alamaz
Bankada kesabı olmadığını şurdan biliyorum bir arkadaşı aramıştı geçen aylarda borcu varmış onu ödeyecekmiş o bankadan hesap numarası var mı dedi o da yok sadece şu bankalardan var dedi ve iki banka ismi söyledi. En azından yaklaşık 2 ay öncesine kadar yoktu. Zaten dekontta hesap numarasına dair bişeyde yok. Sadece adı soyadı var.

O kadar parayla ne yapılır bilemiyorum ama benim merak ettiğim de o kısım zaten ne yapıldı o parayla ve neden benim bilmemi istemediği için böyle çarpık ve komik yalanlara başvuruyor.

Yani hesabımdan para çekmiştim dese hiç umursamaz katlar geri verirdim ama işin içinde yalan olması düşündürücü.

o imzası olan bankacıyı "şakacıktan" işten çıkartmazlar ama gerçekten çıkartırlar. kimse böyle saçma bi şaka için işini tehlikeye atmaz canım. bankalar bu konuda çok sıkı ve o makbuzu hiç bi banka çalışanı o şekilde imzalamaz

o imzası olan bankacıyı "şakacıktan" işten çıkartmazlar ama gerçekten çıkartırlar. kimse böyle saçma bi şaka için işini tehlikeye atmaz canım. bankalar bu konuda çok sıkı ve o makbuzu hiç bi banka çalışanı o şekilde imzalamaz

Makbuzda görebildiğim kadarıyla tek bir imza vardı canım o da nişanlımındı. Şu makbuz bi gitmedeydi elimden şimdiye kaç kez resmini koymuştum :mad:

bi bankacı ASLA şakacıktan makbuz/dekont..vs. vermez/veremez. 1. sistem müsade etmez mümkün değil, 2. tespit edildiği anda iş akdi fesholur, bi daha da hiçbir bankada iş bulamaz

bi bankacı ASLA şakacıktan makbuz/dekont..vs. vermez/veremez. 1. sistem müsade etmez mümkün değil, 2. tespit edildiği anda iş akdi fesholur, bi daha da hiçbir bankada iş bulamaz
Ve hangi banka çalışanı sadece 'şaka' yapmak için bunu göze alır ki dimi .

3 gün öncesine ait bir tarih ve saat vardı ama bir işime yaramıyor ki işte hiç bir şeyi araştıramam başkasına ait hiç bir banka bu konuda bilgi vermez bana. Ama bulucam bir şekilde bunu artık.
evet kredi çekmiş muhtemelen
orada gördüğün tarih ve tutarlar da geri ödeme tarihleri ve tutarlarıdır muhtemelen

Bu miktarda bir kredi için kefil isterler mi peki ?

3 gün öncesine ait bir tarih ve saat vardı ama bir işime yaramıyor ki işte hiç bir şeyi araştıramam başkasına ait hiç bir banka bu konuda bilgi vermez bana. Ama bulucam bir şekilde bunu artık.

Bu miktarda bir kredi için kefil isterler mi peki ?
Yok canım kefil istemezler kredi çekerken pek nadirdir bence.
Sigortalı işte çalışıp calisilmadigina bakılır. Kkb puanina bakilir.

Back
X